Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Selam kızlar
Bgacim ben dedigim gb.17+5 im ya da 4.5 aylik diyorum yuvarla gec yani sen de
Belim cok agriyor ve bugun misafir geliyor puufff

Surekli bi agri degil cok ayakta kalinca ve yorulunca oluyor. 4.-5.ayda baslarmis karin büyüdüğü için beden dengeyi saglamak için bele yuklenirmis ondan oluyormus dr.u aricaktim hem okuyunca hem de ağrı takibi yapınca kendimde gerek duymadim cunku karnim ayima gore büyük

Aman yorma kendini. Dikkat et üşütme de. Havalar nasıl orada White? Burası çok soğuk.

Kizim simdilik bizim odamizda kaliyo besik takimini ozel yaptryoruz dha gelmedi hem 8 aylik olasiya kdr kizimi odasina koymayi planlmyorum
Daha 4 aylikken bel agrisi olmuyo bnm bel agrm 8. Ayda oldu mesela ve 1 ay surdu 9. Ayda hcbsym yoktu . Ve bnm hamileligm cok rahatti yaa ne migdem bulandi ne basim dondu migde bulantm sdce doguma 1 hafta kala oldu elim yuzumde hic sismedi ayaklrmda dahil seker yuklemesi yapilmadi tansiyon seker vs cikmadi bn ztn hamile oldugum hlde bunlrn bnde olmamasina hep sasirmistimm sadece cok akintim vardi acayip bikkinlik derecesinde :-(

Ben de ilkinde hep oldu normal geldi bana ama tecrübeli arkadaşalar öyle deyince benim de içime kurt düştü. Yarın yaptırırsın testi.
Dr.rahatti olabilir dedi beline oyuk kismina yumusak bisey koy dedi otururken idrar yapatken yanma var mi dedi yok dedim ama bazen kasık ağrım oluyor dedim idrar testi yapip sonuca gore konuşabiliriz dedi biliyorsun pinpiriklilik konusunda üstüme yok ondan yaptiricam yarin.herkese gore değişir bu tarz seyler dusuncesindeyim hep ondan olabilir die düşünüyorum ben de cunku oturunca ya da uzaninca geçiyor hemen

Bende senin gibi düşünüyorum. Hatta doktorum ben lavabodayken eşime demiş ki gebelik çok garip bir süreç vücudu nasıl tepki vereceğini bilemiyoruz demiş. Bence de olabilir ama işte sen, ben daha da çok korkuyoruz. Baksana benim iki gebelik birbirinden o kadar farklı geçiyor ki.

Off İstanbul çok soğuk.

Birde prof.lar rahat oluyor sanki değil mi? Benim doktorum da rahattır. Rahatlatır insanı. Herhalde çok fazla görmüş geçirmiş olmalarından.

Tabi onun da etkisi vardır adamlar kimbilir neler görüyor, rahatım ben de yani yatış seklimi vs.dusununce agrim olması normal bide erkek bebeklerde olur diyorlar ne alakaysa
Izmir cok kapalı ama kışi özledim ben ya bitsin sicaklar

slm tatlm nasılsn. okudm yazını geçmş olsn şimdi naslsn geçtimi ağrın?

slm tatlm nasılsn. okudm yazını geçmş olsn şimdi naslsn geçtimi ağrın?

Selam canim iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik :)
Iyiyim canim ya ara ara oluyor bel ağrım yorulunca, ayakta durunca falan normal bence de ama idrar ver istersen ddi dr.icim rahat etsin die vericem yarin kismetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…