Selam kızlar
Bgacim ben dedigim gb.17+5 im ya da 4.5 aylik diyorum yuvarla gec yani sen de
Belim cok agriyor ve bugun misafir geliyor puufff
Selam kızlar
Bgacim ben dedigim gb.17+5 im ya da 4.5 aylik diyorum yuvarla gec yani sen de
Belim cok agriyor ve bugun misafir geliyor puufff
slm kızlar....:
Yok öyle yapıyorum da doğrusunu da öğrenmeye çalışıyorum. Doktoruma sormak da aklıma gelmedi.
Artık normal sanırım bel ağrısı değil mi White?
Hoşgeldiniz.
çok normal deil daha bismillah cnm:: adet olacağın günlerde adet olamadığın için adet sancısıda olabilio
Ben de ilkinde hep vardı bunda yok ama bana ondan normal geliyor.
Surekli bi agri degil cok ayakta kalinca ve yorulunca oluyor. 4.-5.ayda baslarmis karin büyüdüğü için beden dengeyi saglamak için bele yuklenirmis ondan oluyormus dr.u aricaktim hem okuyunca hem de ağrı takibi yapınca kendimde gerek duymadim cunku karnim ayima gore büyük
Aman yorma kendini. Dikkat et üşütme de. Havalar nasıl orada White? Burası çok soğuk.
Cok soguk deil ama kapali hep hava canim arasam mi dr.u bak simdi aklima takildi
Sordum canim olur dedi dr.yumusak yere otur dedi ama idrar testi yaptırabilirsin kesin olması için dedi yarın yaptiricam bi icim rahat etsin.Valla White,
Tecrübeliler hep olmaz diyor. Ara bir sor istersen. İçin rahat eder. Bize de haber ver.
Sordum canim olur dedi dr.yumusak yere otur dedi ama idrar testi yaptırabilirsin kesin olması için dedi yarın yaptiricam bi icim rahat etsin.
Dr.rahatti olabilir dedi beline oyuk kismina yumusak bisey koy dedi otururken idrar yapatken yanma var mi dedi yok dedim ama bazen kasık ağrım oluyor dedim idrar testi yapip sonuca gore konuşabiliriz dedi biliyorsun pinpiriklilik konusunda üstüme yok ondan yaptiricam yarin.herkese gore değişir bu tarz seyler dusuncesindeyim hep ondan olabilir die düşünüyorum ben de cunku oturunca ya da uzaninca geçiyor hemenBen de ilkinde hep oldu normal geldi bana ama tecrübeli arkadaşalar öyle deyince benim de içime kurt düştü. Yarın yaptırırsın testi.
Dr.rahatti olabilir dedi beline oyuk kismina yumusak bisey koy dedi otururken idrar yapatken yanma var mi dedi yok dedim ama bazen kasık ağrım oluyor dedim idrar testi yapip sonuca gore konuşabiliriz dedi biliyorsun pinpiriklilik konusunda üstüme yok ondan yaptiricam yarin.herkese gore değişir bu tarz seyler dusuncesindeyim hep ondan olabilir die düşünüyorum ben de cunku oturunca ya da uzaninca geçiyor hemen
Birde prof.lar rahat oluyor sanki değil mi? Benim doktorum da rahattır. Rahatlatır insanı. Herhalde çok fazla görmüş geçirmiş olmalarından.
Tabi onun da etkisi vardır adamlar kimbilir neler görüyor, rahatım ben de yani yatış seklimi vs.dusununce agrim olması normal bide erkek bebeklerde olur diyorlar ne alakaysa
Izmir cok kapalı ama kışi özledim ben ya bitsin sicaklar
slm tatlm nasılsn. okudm yazını geçmş olsn şimdi naslsn geçtimi ağrın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?