Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Selam canim iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik :)
Iyiyim canim ya ara ara oluyor bel ağrım yorulunca, ayakta durunca falan normal bence de ama idrar ver istersen ddi dr.icim rahat etsin die vericem yarin kismetse

saol cnm bnm iyim bnde şükür hersey yolunda önümzdeki persembeyi bekliyom 2'li testimizi yaptrcz ve bebeğimi görücm heycan yaptm şimdiden 1 aydr görmüyorm kmbilir nasıl büyümüştr :) cnm o bnde de oluyo bn netten faln da arastrdm genelde oturuş bozukluğndan ve çok yornca kendini oluyo hep belinize destek koyn diyolar. tabiki testide yaptr yinede için rahat etsn cnm.

Maşallah Cardin

Oyy maşallah büyüdü mü karnin benim kocaman oldu
Ben de öyle düşünüyorum dr.da öyle dedi zaten desteklemek gerekiyor beli

Oyy maşallah büyüdü mü karnin benim kocaman oldu
Ben de öyle düşünüyorum dr.da öyle dedi zaten desteklemek gerekiyor beli

saol cnm bnm. ewet yaa koca göbekli oldm iyice bna bu aylara göre biraz fazla byük geliyo hele yemektn sonra 1 ay önde gidiyo :) destekle cnm geçsn ağrılarn. kızlar yaa size özel bi soru sorucam bn doktora sormadmda bu ay sonu gidicm o zamn sorucam sz ilişki hakkında hiç bilgi aldınz mı doktordan?

Sen d bendensin desene maşallah.
Ilk uc ay iliski tavsiye etmiyorlar canim bizim yasak ikili testten sonra bitti

aman iyi olun canm bnm Allah nazarlardn korusn.

Amin hepimizi Cardin.

Bize ilk üç ay direk yasakladı Cardin.

Sen d bendensin desene maşallah.
Ilk uc ay iliski tavsiye etmiyorlar canim bizim yasak ikili testten sonra bitti

ewet cnm sndenm sanırm :) bzde ilk 3 ay birsey yapmadk bebeği görnce onu sormak aklıma bile gelmedi açıkçası eşimde saolsn o konuda çok anlayşlı. ama gittiğimde sarucm onlarada yazık yaa:))

ewet cnm sndenm sanırm :) bzde ilk 3 ay birsey yapmadk bebeği görnce onu sormak aklıma bile gelmedi açıkçası eşimde saolsn o konuda çok anlayşlı. ama gittiğimde sarucm onlarada yazık yaa:))

Benimki de oyleydi 3ay dolunca dr.a soralim unutmayalim demeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…