Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

2-3 haftaya gerek yok. Bende bir göbek var sizinkini şimdiden katlar.

:)) cnm bnm yaaa süper birsey ama yaaa büyüdkçe hoşuma gidiyo. kızçelerm size doyum olmuyo bnm çıkıs saatm geldi toparlanıym çıkıcam yağmurda yağmadan ewe gidersm süper olucak baya soğukta var. iyi aksamlar iyi hafta sonları size öpüldünz kocaman kendinize ve bebişlerinize iyi bakın grşmk üzere ......

Son düzenleme:

Görüşürüz tatlım sen de dikkat et kendine bebisine

Cekin koyun soylemekle olmuyor boyle

Aklıma gelirse çekip koyarım ama deşifre olayından tırsıyorum. Ya kıyafetimden tanıyan olursa.

Görüşürüz. İyi tatiller. Daha sık gel.

Benim ic karnim ck buyk oldugu icn karnm 6.ayda anca belli olmuştu nst ye bglayn hemshrelere 9 aylik ddgm zmn inanmyolardı ama keyfni ckrn hamilelgn dogunca bslyo asıl imtahan

Günaydın hamisler, hepimize güzel bir hafta olsun inşallah
Ben tahlil sonucumu aldım hersey normalmis yani 4.ayda da bel ağrısı olması normalmiş.
Sizlerde ne var ne yok

Sağol iki gün ardan sonra adaptasyon zor oluyor. Tam bir sendrom oluyor.

Evet sanırım Hatice'nin net yok. Bu gidişle memleketine dönecek haberimiz olmayacak. Kaldık sen ve ben başbaşa

Bence hatice hamile kalinca donucek aramiza
Haklısın ben evdeyim ben de bile oluyor pazartesi sendromu
Saglik ocağında neler dediler ne zaman cagiricaklarmis

Benim hemşirem yoktu. Başka biri aldı kaydımı. Ama ilkinde düşük bildirimi yapmamıştım. 20. hafta da aşı için aradılar. Bir de kan testi yapıldı.

Günaydın hamisler, hepimize güzel bir hafta olsun inşallah
Ben tahlil sonucumu aldım hersey normalmis yani 4.ayda da bel ağrısı olması normalmiş.
Sizlerde ne var ne yok

bana günaydın yok mu yaaa

sevindm canım benm belim de sorun var zaten hamilelikte sıkıntı olur mu acaba :44:

bana günaydın yok mu yaaa

sevindm canım benm belim de sorun var zaten hamilelikte sıkıntı olur mu acaba :44:

Haticeeeee Günaydın canim nerelerdesin sen oldu mu net.
Bel ağrısı evet gerçekten zormuş normalde yoktu benim inşallah gebeliginde olmaz

döndüm döndüm

Haticeeeee Günaydın canim nerelerdesin sen oldu mu net.
Bel ağrısı evet gerçekten zormuş normalde yoktu benim inşallah gebeliginde olmaz

oldu cnm

bende bel fıtığı başlangıcı var ve normal zamanda bile beni zorluyor spor yapıp bel kaslarını güçlendirmem gerekiyormuş
günlük hayattada hareketimi sınırladığı oluyor hamile olsam nasıl olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…