2-3 haftaya gerek yok. Bende bir göbek var sizinkini şimdiden katlar.
:)) cnm bnm yaaa süper birsey ama yaaa büyüdkçe hoşuma gidiyo. kızçelerm size doyum olduyo bnm çıkıs saatm geldi toparlanıym çıkıcam yağmurda yağmadan ewe gidersm süper olucak baya soğukta var. iyi aksamlar iyi hafta sonları size öpüldünz kocamaz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın grşmk üzere ......
Görüşürüz tatlım sen de dikkat et kendine bebisine
Cekin koyun soylemekle olmuyor boyle
:)) cnm bnm yaaa süper birsey ama yaaa büyüdkçe hoşuma gidiyo. kızçelerm size doyum olmuyo bnm çıkıs saatm geldi toparlanıym çıkıcam yağmurda yağmadan ewe gidersm süper olucak baya soğukta var. iyi aksamlar iyi hafta sonları size öpüldünz kocaman kendinize ve bebişlerinize iyi bakın grşmk üzere ......
Aklıma gelirse çekip koyarım ama deşifre olayından tırsıyorum. Ya kıyafetimden tanıyan olursa.
Görüşürüz. İyi tatiller. Daha sık gel.
Sağol canım ben de rahatladım.Günaydın,
Sonuçların iyi çıkmasına sevindim White. Geçmiş olsun. Ben bildiğin gibi iki günün sonunda işe döndüm.
Sağol canım ben de rahatladım.
Kolay gelsin sana da hatice nin olmadi galiba
Sağol iki gün ardan sonra adaptasyon zor oluyor. Tam bir sendrom oluyor.
Evet sanırım Hatice'nin net yok. Bu gidişle memleketine dönecek haberimiz olmayacak. Kaldık sen ve ben başbaşa
Bence hatice hamile kalinca donucek aramiza
Haklısın ben evdeyim ben de bile oluyor pazartesi sendromu
Saglik ocağında neler dediler ne zaman cagiricaklarmis
Benim hemşirem yoktu. Başka biri aldı kaydımı. Ama ilkinde düşük bildirimi yapmamıştım. 20. hafta da aşı için aradılar. Bir de kan testi yapıldı.
Hmm ne aşısı ki tetanoz falan mı ararlar o zaman beni de herhalde
Evet tetanoz aşısı. Ararlar mutlaka.
White doktoruna hiç ağda konusunu sordun mu?
Günaydın hamisler, hepimize güzel bir hafta olsun inşallah
Ben tahlil sonucumu aldım hersey normalmis yani 4.ayda da bel ağrısı olması normalmiş.
Sizlerde ne var ne yok
Sağol iki gün ardan sonra adaptasyon zor oluyor. Tam bir sendrom oluyor.
Evet sanırım Hatice'nin net yok. Bu gidişle memleketine dönecek haberimiz olmayacak. Kaldık sen ve ben başbaşa
bana günaydın yok mu yaaa
sevindm canım benm belim de sorun var zaten hamilelikte sıkıntı olur mu acaba :44:
Bence hatice hamile kalinca donucek aramiza
Haklısın ben evdeyim ben de bile oluyor pazartesi sendromu
Saglik ocağında neler dediler ne zaman cagiricaklarmis
Haticeeeee Günaydın canim nerelerdesin sen oldu mu net.
Bel ağrısı evet gerçekten zormuş normalde yoktu benim inşallah gebeliginde olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?