Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Soylersin doktoruna, , herseyi anlatmak gerekiyor.
Eee neler yapıyorsun gittin mi hic konya ya

Soylersin doktoruna, , herseyi anlatmak gerekiyor.
Eee neler yapıyorsun gittin mi hic konya ya

en son bu ayın 2 sinde döndüm konyadan annemle birlikte geldik gelecek ayın 4 ünde yine gidiyoruz İnşallah

hala gidip geiyorum taşındım taşıncam derken bi kış daha geldi sabırla bekliyorum

sen neler yaptın nasılsın bebişin kaç haftalık oldu

Ooo süper annen oldu mu en azından zaman daha iyi geçer. Esinin izni falan yok mu o da gelse demi bekleme sureni kisaltmis olursunuz bi nebze.biz de bekliyoruz Kasım da sanırım maasa falan yansicakmis kadro.
Bebis buyuyor maşallah canim 4.5 aylik oldum yarıyı geçirdim yani şükür. Ama kilolarda hızla geliyor toplamda kac alcam cok merak ediyorum

evet cnm annemle vakit keyifli ve çabuk geçiyor
eşimin izni yok ben gidiyorum genelde
kasımın 2 si son zaten kadroya geçiş için son günü bekliyorlar sanırım
Maşallah bebişine isim ne düşündünüz ?
kaç kilo aldın şimdiye kadar başlangıçta sende vermişmiydin

bga nereye gitti ki

Aynen son ani bekliyorlar bence de
isim bulamadık ya yani o mu olsun bu mu olsun diyorum ama kesinlesmedi.
63.5 tum hamile kaldim 60.5 dustum 2.5 aydan sonra yavas yavas son bir aydır hizli bir sekilde kilo olmaya badladim ve su an 66 ya geldim :18: baslangic kilomu alirsan 3 kilo ama düşüp de aldigima bakarsak cok fazla

Hamile kaldığın kiloyu baz alıyorsun diye biliyorum. Ondan 3 kg iyi sankim.

olar tabi 20 dk ya bende çıkarım

Ok. Seni 13:30'da bekliyorum.

Tamam canım benim ütü falan yapmam gerek o da bi 2 saat sürüyor dinlene dinlene yapınca denk gelirsek konuşuruz o zaman.
Öpüyorum sizi

Olmaz. Sen evdesin. sonra yap ütünü. Seni de bekliyorum 13:30'da. Üçümüz bir araya gelmeyeli uzuunnnnnnnnn zaman odu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…