Soylersin doktoruna, , herseyi anlatmak gerekiyor.döndüm döndüm
oldu cnm
bende bel fıtığı başlangıcı var ve normal zamanda bile beni zorluyor spor yapıp bel kaslarını güçlendirmem gerekiyormuş
günlük hayattada hareketimi sınırladığı oluyor hamile olsam nasıl olur acaba
Soylersin doktoruna, , herseyi anlatmak gerekiyor.
Eee neler yapıyorsun gittin mi hic konya ya
Ooo süper annen oldu mu en azından zaman daha iyi geçer. Esinin izni falan yok mu o da gelse demi bekleme sureni kisaltmis olursunuz bi nebze.biz de bekliyoruz Kasım da sanırım maasa falan yansicakmis kadro.en son bu ayın 2 sinde döndüm konyadan annemle birlikte geldik gelecek ayın 4 ünde yine gidiyoruz İnşallah
hala gidip geiyorum taşındım taşıncam derken bi kış daha geldi sabırla bekliyorum
sen neler yaptın nasılsın bebişin kaç haftalık oldu
Ooo süper annen oldu mu en azından zaman daha iyi geçer. Esinin izni falan yok mu o da gelse demi bekleme sureni kisaltmis olursunuz bi nebze.biz de bekliyoruz Kasım da sanırım maasa falan yansicakmis kadro.
Bebis buyuyor maşallah canim 4.5 aylik oldum yarıyı geçirdim yani şükür. Ama kilolarda hızla geliyor toplamda kac alcam cok merak ediyorum
Doktordan duymak istiyorum ondan.Yok canım sormadim ama yaptirdim yani bisey olmuyor ama ilk uc ay yaptirmamistim kasmamak icin bide yatıyorum die.kafana takılan ne
bana günaydın yok mu yaaa
sevindm canım benm belim de sorun var zaten hamilelikte sıkıntı olur mu acaba :44:
evet cnm annemle vakit keyifli ve çabuk geçiyor
eşimin izni yok ben gidiyorum genelde
kasımın 2 si son zaten kadroya geçiş için son günü bekliyorlar sanırım
Maşallah bebişine isim ne düşündünüz ?
kaç kilo aldın şimdiye kadar başlangıçta sende vermişmiydin
bga nereye gitti ki
Haticeeeee Günaydın canim nerelerdesin sen oldu mu net.
Bel ağrısı evet gerçekten zormuş normalde yoktu benim inşallah gebeliginde olmaz
Aynen son ani bekliyorlar bence de
isim bulamadık ya yani o mu olsun bu mu olsun diyorum ama kesinlesmedi.
63.5 tum hamile kaldim 60.5 dustum 2.5 aydan sonra yavas yavas son bir aydır hizli bir sekilde kilo olmaya badladim ve su an 66 ya geldim :18: baslangic kilomu alirsan 3 kilo ama düşüp de aldigima bakarsak cok fazla
Kızlar size doyum olmuyor ama benim yemek yemem lazım.
Öğleden sonra buluşalım olar mı?
Kızlar size doyum olmuyor ama benim yemek yemem lazım.
Öğleden sonra buluşalım olar mı?
olar tabi 20 dk ya bende çıkarım
Tamam canım benim ütü falan yapmam gerek o da bi 2 saat sürüyor dinlene dinlene yapınca denk gelirsek konuşuruz o zaman.
Öpüyorum sizi
Ok. Seni 13:30'da bekliyorum.
Olmaz. Sen evdesin. sonra yap ütünü. Seni de bekliyorum 13:30'da. Üçümüz bir araya gelmeyeli uzuunnnnnnnnn zaman odu.
13,30 geçeli baya olmuş ama gelen giden yok
nerdesin toplaşın hadiii
Geldim de bekliyorum. Ben yemek hariç hiç gitmiyorum ki zaten. Siz yazın diye bekliyorum.
Eeee Haticem anlat ne var ne yok. Haberler sende.
Geldim de bekliyorum. Ben yemek hariç hiç gitmiyorum ki zaten. Siz yazın diye bekliyorum.
Eeee Haticem anlat ne var ne yok. Haberler sende.
iyilik sağlık canım belli olmayan şafağımı sayıyorum
sende ne var ne yok kaç haftalık oldu bebişin
Benim az isim kaldi gelicem kızlar
Bugün 9. haftayı bitiriyoruz teyzesi. Ben de belli olmayan şafağımı sayıyorum. Ama seninki daha yakın. İş iyice boğuyor beni.
Bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?