az çok belli şafağın cnm kalmış 31
eeee kimse yoookkk
Bga hamile kıyafeti almaya başladın mı
Geldim
Yok. Oluyor kıyafetlerim.
iyi hadi çünkü bulmak çok zor ya çok zevksiz şeyler çıkartıyorlar ben bi tane şort bulmuştum lcw de iyiki almışım diyorum dışarı çıkınca hep onu giyiyorum
Şu anda oluyor. Sankim iki ay kadar daha giyebilirim diyorum. Ama bilemem tabii. Malum bu defa kilo vermedim. Ne olur bilmiyorum.
Karnının çıkışına bağlı bakarsın benim badiler kısa kalıyor ön tarafları ve dar tabi haliyle
Netten tulum aldım ilk alışverişimi yaptım h.sonu
Hayırlı olsun. Güle güle giy. Sevmiyorum ben netten amayı mutlaka görmeliyim. Bir iki pantolonumu iki ay daha giyer miyim bilmiyorum ama 3 tanesini giyerim diye düşünüyorum. Çünkü bollardı.
Birde zamanında almış olduğum hamile kıyafeti gibi kıyafetlerim var ne akla hizmet aldıysam.
Triko tunik diye aldığım meğerse elbise olan iki trikom var. Taytla da onları giyerim diye düşünüyorum.
Gittin sandım,
Ben oğluma aldım ama teyzesi görsen çok tatlılar haftaya elime ulaşır sanırım
Yok yazıyorum uzundu biraz ondan. Bir de netim yavaş. Yüklersin gelince olur mu?
Anladım canım,yüklerim tabi.Yavaş yavaş almaya başladım ama erken mi bilmiyorum kimisi şimdiden doğum sonrası yastığını falan hazırlamış biz yine iyiyiz
Yok ya ben istemiyorum hazırlık yapmak. Cinsiyetini öğrenince tutamazsam kendimi bilmiyorum ama yok. İlkinde annem almıştı heyecandan birşeyler. Bende kalsın istemişti. İçime doğmuş gibi bende istemedim. Sonra anneme yardım ediyordum dolaplarını düzenliyorduk. Görünce onları kötü oldum. Topla şunları gözümün önünden didimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?