Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Eşim pek elbise ya da tayt giymeme izin vermiyor. Kilo aldıkça tayt üstüne tunik ya da elbise alırım diyorum. Ama hiç bakmadım ne var ne yok. Bir de bahçıvan kota meraklıyım.

Karnının çıkışına bağlı bakarsın benim badiler kısa kalıyor ön tarafları ve dar tabi haliyle
Netten tulum aldım ilk alışverişimi yaptım h.sonu

Hayırlı olsun. Güle güle giy. Sevmiyorum ben netten amayı mutlaka görmeliyim. Bir iki pantolonumu iki ay daha giyer miyim bilmiyorum ama 3 tanesini giyerim diye düşünüyorum. Çünkü bollardı.

Birde zamanında almış olduğum hamile kıyafeti gibi kıyafetlerim var ne akla hizmet aldıysam.

Triko tunik diye aldığım meğerse elbise olan iki trikom var. Taytla da onları giyerim diye düşünüyorum.

Gittin sandım,
Ben oğluma aldım ama teyzesi görsen çok tatlılar haftaya elime ulaşır sanırım

Anladım canım,yüklerim tabi.Yavaş yavaş almaya başladım ama erken mi bilmiyorum kimisi şimdiden doğum sonrası yastığını falan hazırlamış biz yine iyiyiz

Yok ya ben istemiyorum hazırlık yapmak. Cinsiyetini öğrenince tutamazsam kendimi bilmiyorum ama yok. İlkinde annem almıştı heyecandan birşeyler. Bende kalsın istemişti. İçime doğmuş gibi bende istemedim. Sonra anneme yardım ediyordum dolaplarını düzenliyorduk. Görünce onları kötü oldum. Topla şunları gözümün önünden didimdi.

Karamsar olma yaaaa geçmiş geçmişte kaldı istediğin zaman al tabi de kötüyü düşünmeee

Hatta kayınvalidem de düşüncesizlik yaptı güya geçmiş olsuna geldi. Yıkayıp sana getireyim eşyaları demez mi? Aldı ağzının payını gitti. O gün bugün mesafeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…