slm kızlar nasılsnz ? daha erken ama geçn gün bnde 1 2 birsey aldm görnce dayanamadm:))
slm kızlar nasılsnz ? daha erken ama geçn gün bnde 1 2 birsey aldm görnce dayanamadm:))
Hatta kayınvalidem de düşüncesizlik yaptı güya geçmiş olsuna geldi. Yıkayıp sana getireyim eşyaları demez mi? Aldı ağzının payını gitti. O gün bugün mesafeliyiz.
Oyy oyy hayırlı olsun canım cinsiyet belli mi ama unisex mi aldın peki ben de netten aldım tulumlar,bereler görsen çok tatlı
Karamsar olma yaaaageçmiş geçmişte kaldı istediğin zaman al tabi de kötüyü düşünmeee
Evet büyük şaçmalamış iyi yapmışsın arada hakediyorlar
İyiyim bide canım bga da iyisen nasılsın
İyiyim tatlım sen nasılsın?
Karamsar değilim de ne bileyim garip bir his.
Arada ayar yapmak lazım.
yok cnm bnm daha belli değil unisx aldm önlük eldiven mendl falan küçük seyler ama çok sevmliler yaa :) kesn çok tatlılardr cnm eminm :)) persmbe gidicm yaa doktora belki belli olur diyorm bu 2 'li test için senn o zamn mı belli olmustu tatlm
sevndm iyi olmanıza. bnde çok sükr iyim doktor heycanı sardı birazcık:))
sevndm iyi olmanıza. bnde çok sükr iyim doktor heycanı sardı birazcık:))
Evet canım ama tahmin etmişti tabi açıya bağlı olarak %96 demişti,cihaza ve doktora göre değişiyordur tabi bu sen sor ama mutlakaliste yapmak gerek aslında neler alınacak diye
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım haber vermeyi unutma bize de
Ben kalkıyorum biraz pc başından kızlar belim ağrımaya başladı yine tel.den girerim olmadı birazdan
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım haber vermeyi unutma bize de
Ben kalkıyorum biraz pc başından kızlar belim ağrımaya başladı yine tel.den girerim olmadı birazdan
mutlaka sorarm cnm. c.tesi de kendi doktoruma gidicm zatn onada sorucam :) inş. belli olmustr. bn yaptm cnm liste ewlnmeden öncede zaten bebekte çalıstm oradanda tecrübm var zatn suanda da işime yakın yürüme mesafesnde gidip geliyorm uygunada alıyorm :)) oradanda ihtiyaç listem var
Tamam görüşürüz.
Bizi habersiz bırakma.
Listeyi yazsana bize de kolaylık olsun. Ben White'dan kopya çekerim didimdi. Ama kısmet sanaymış.
Beni doktorum kontrole 12. haftada çağırdı. Sonraki hafta bayram. İkiliyi nasıl yapacağız bilmiyorum. Beni de endişe aldı.
bnde 12. haftaya girdm ve doktora gidicm cnm. doktorunu ara konus istersn.belki bayramdan sonraki hafta hemn yapar cnm. kaçırmada gününü
Doktorum başka bir yere yönlendiriyor. Yönlendiği yer bir alt katındaki laboratuar. Koordineli çalışıyorlar. Bir bildiği vardır diyorum ama endişe etmekten de kendimi alamıyorum.
Doktorum başka bir yere yönlendiriyor. Yönlendiği yer bir alt katındaki laboratuar. Koordineli çalışıyorlar. Bir bildiği vardır diyorum ama endişe etmekten de kendimi alamıyorum.
anladm cnm bnde devlette yaptırıyorm bunu zor yer buldm gittiğmde 9 haftadaydm biraz geç kalmısn dedi inş. yer bulursn dedi bna bulamazsan 3 lü testi yaptrrsn dedi devletteki doktor gerçktende 12. haftaya zor yer buldm oradan. biliyosn zatn devletler asırı yoğn ondanda olablr yani. ama özelde yaptırıcaksn nasllardr bilemiyorm cnm. ama ara konus bnce için rahatlasn biraz. yinede sen bilirsn tabiki
cnm bnm saatm geldi çıkıyorm işten. yarn devam ederz. k.i.b iyi aksamlar. kafana o kadar takma bi bildiği vardr doktornn öyle çağırdığına göre.
Ben özelde yaptıracağım için sorun olacağını sanmıyorum. Zaten doktorum da bu durumu göz önünde bulundurmuştur muhtemelen ama bulundurmasa bile diğer doktorun doktorumu kıracağını da sanmıyorum ama işte ben evhamlıyım.
Görüşürüz yarın yine gel. Ne güzel erken çıkıyormuşsun sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?