Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Oyy oyy hayırlı olsun canım cinsiyet belli mi ama unisex mi aldın peki ben de netten aldım tulumlar,bereler görsen çok tatlı

yok cnm bnm daha belli değil unisx aldm önlük eldiven mendl falan küçük seyler ama çok sevmliler yaa :) kesn çok tatlılardr cnm eminm :)) persmbe gidicm yaa doktora belki belli olur diyorm bu 2 'li test için senn o zamn mı belli olmustu tatlm

Evet canım ama tahmin etmişti tabi açıya bağlı olarak %96 demişti,cihaza ve doktora göre değişiyordur tabi bu sen sor ama mutlaka liste yapmak gerek aslında neler alınacak diye

sevndm iyi olmanıza. bnde çok sükr iyim doktor heycanı sardı birazcık:))

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım haber vermeyi unutma bize de
Ben kalkıyorum biraz pc başından kızlar belim ağrımaya başladı yine tel.den girerim olmadı birazdan

Evet canım ama tahmin etmişti tabi açıya bağlı olarak %96 demişti,cihaza ve doktora göre değişiyordur tabi bu sen sor ama mutlaka liste yapmak gerek aslında neler alınacak diye

mutlaka sorarm cnm. c.tesi de kendi doktoruma gidicm zatn onada sorucam :) inş. belli olmustr. bn yaptm cnm liste ewlnmeden öncede zaten bebekte çalıstm oradanda tecrübm var zatn suanda da işime yakın yürüme mesafesnde gidip geliyorm uygunada alıyorm :)) oradanda ihtiyaç listem var

Ben kalkıyorum biraz pc başından kızlar belim ağrımaya başladı yine tel.den girerim olmadı birazdan

tamm cnm bnm mutlaka yazarm persmbe günü. kendine iyi bak grşrz tatlm. inş. güzel haberler alırm cnm

Son düzenleme:

Tamam görüşürüz.

Bizi habersiz bırakma.

Listeyi yazsana bize de kolaylık olsun. Ben White'dan kopya çekerim didimdi. Ama kısmet sanaymış.

bnde 12. haftaya girdm ve doktora gidicm cnm. doktorunu ara konus istersn.belki bayramdan sonraki hafta hemn yapar cnm. kaçırmada gününü

Doktorum başka bir yere yönlendiriyor. Yönlendiği yer bir alt katındaki laboratuar. Koordineli çalışıyorlar. Bir bildiği vardır diyorum ama endişe etmekten de kendimi alamıyorum.

Doktorum başka bir yere yönlendiriyor. Yönlendiği yer bir alt katındaki laboratuar. Koordineli çalışıyorlar. Bir bildiği vardır diyorum ama endişe etmekten de kendimi alamıyorum.

anladm cnm bnde devlette yaptırıyorm bunu zor yer buldm gittiğmde 9 haftadaydm biraz geç kalmısn dedi inş. yer bulursn dedi bna bulamazsan 3 lü testi yaptrrsn dedi devletteki doktor gerçktende 12. haftaya zor yer buldm oradan. biliyosn zatn devletler asırı yoğn ondanda olablr yani. ama özelde yaptırıcaksn nasllardr bilemiyorm cnm. ama ara konus bnce için rahatlasn biraz. yinede sen bilirsn tabiki

cnm bnm saatm geldi çıkıyorm işten. yarn devam ederz. k.i.b iyi aksamlar. kafana o kadar takma bi bildiği vardr doktornn öyle çağırdığına göre.

Ben özelde yaptıracağım için sorun olacağını sanmıyorum. Zaten doktorum da bu durumu göz önünde bulundurmuştur muhtemelen ama bulundurmasa bile diğer doktorun doktorumu kıracağını da sanmıyorum ama işte ben evhamlıyım.

cnm bnm saatm geldi çıkıyorm işten. yarn devam ederz. k.i.b iyi aksamlar. kafana o kadar takma bi bildiği vardr doktornn öyle çağırdığına göre.

Görüşürüz yarın yine gel. Ne güzel erken çıkıyormuşsun sen.

bncede sorun olmaz özelde yaptırıcaksan cnm evham yapma rahat ol biraz :) vakt buldukça girerm cnm ewet erkn çıkıyorm iyi oluyo walla. sabahta erkn kalkıyorm ama yolum uzn olduğu için biraz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…