Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

hani bi toplulukta konuşulur konuşulur sonra bi sessizlik olur ya oyle olduk kız oldu kız bakalım hanginizinki

Kızlaaaaaaaaaarrrrr bugun cok güzel şeyler baktim ben bebek eşyalari,besikler, bebek arabasi fiyatlara bakalim dedik annemle asagiyi yukari her yerde ayni ama cok guzellerdi.

Bebek arabasinda da pusetler var 3 sekle giriyor araba cok beğendim kesinlikle ondan bakin siz de

Kızlaaaaaaaaaarrrrr bugun cok güzel şeyler baktim ben bebek eşyalari,besikler, bebek arabasi fiyatlara bakalim dedik annemle asagiyi yukari her yerde ayni ama cok guzellerdi.

ayyy ne güzel canım sen işin en zevkli kısmına geldin

ayy bende bebk alışverişi etmek istiyorum yaaa kendim için çok erken ama sizin için bakıyım bari

evet evet evt işte buuu benim heryerde gözüme takılır onlar bi bebk arabası gördümmü direk pusetli mi diye bakıyourm çok güzel ve çok mantıklı
Aynen canim ve o kadar kullanisli ki bayildim ben cocuk icin de cok rahat.
bak bak sen de neler var neler yok fikir olur bize de

aklıma geldikçe soylerim canım

bebk odası falan alcakmısın ne yapmayı düşünüyorusn

Bebek odası için yerim yok canım Allah nasip ederse yatak odasını başka odaya taşıcaz bebek yatağını dolabını oraya koyucaz,şu hani büyüyen yataklar var ya onlardan istiyorum

Araba, puset olan mı diyorsun?

Ayy Hatice kopardın beni.

Evet canım bak

https://www.eneskos.com/2-ps-805-twist-bebek-arabasi.html

linkteki gb.ilk doğunca pusette kullanıyorsun yaşına kadar sonra normal şekle dönüşüyor o da iki şekilli bi yatar pozisyon bide burda resmini koymamışlar oturur pozisyon.Bide içinde tulumu var kışın onun içine yatırıyorsun kolu çift yönlü ve puset ve diğer oturağı takılıp çıkartılabiliyor ben çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…