Bebek odası için yerim yok canım Allah nasip ederse yatak odasını başka odaya taşıcaz bebek yatağını dolabını oraya koyucaz,şu hani büyüyen yataklar var ya onlardan istiyorum
Perine masajı duymadım ben hiç :44:
Böyle yanı komidin oluyor bebek büyüyünce komidin çıkıyor yatağı büyütüyorsun canımbüyüyen yatak nasıl bişey duymamıştım
bence araştırmanda fayda var
kızlar perine masajıyla ilgili ne biliyosunuz
Evet canım bak
https://www.eneskos.com/2-ps-805-twist-bebek-arabasi.html
linkteki gb.ilk doğunca pusette kullanıyorsun yaşına kadar sonra normal şekle dönüşüyor o da iki şekilli bi yatar pozisyon bide burda resmini koymamışlar oturur pozisyon.Bide içinde tulumu var kışın onun içine yatırıyorsun kolu çift yönlü ve puset ve diğer oturağı takılıp çıkartılabiliyor ben çok beğendim
büyüyen yatak nasıl bişey duymamıştım
Bebek odası için yerim yok canım Allah nasip ederse yatak odasını başka odaya taşıcaz bebek yatağını dolabını oraya koyucaz,şu hani büyüyen yataklar var ya onlardan istiyorum
Çok bana göre bir uygulama değil perine masajı baktığım kadarıyla.
Böyle yanı komidin oluyor bebek büyüyünce komidin çıkıyor yatağı büyütüyorsun canım
Bundan mı aldınız pek şekermiş yaaa benim dediğim yatak bak bunlardan
Çilek > Baby Dream Buyuyen Bebek Karyolası
sonra komidini çıkartıp uzun yatak yapıyorsun hani.
Evet canım yandaki çıkıyor sonra çok kullanışlı bencehımm bebk odalarında ki bebk yatakları onlarmı onlarında yanında komidin oluyor o çıkıyor o zamn
benimkide ondan cnm
Nisa senin bebek odası mı bu?
Bende Çilek'ten o modeli beğenmiştim. Ama mobilyacılar sitesinde daha güzel modeller var. Onlara bakıyorum şimdi.
Evet canım yandaki çıkıyor sonra çok kullanışlı bence
Bu linktekini aldınız peki[/QUO
ewet cnm bunu aldık
Evet canım yandaki çıkıyor sonra çok kullanışlı bence
Bu linktekini aldınız peki[/QUO
ewet cnm bunu aldık
Güzel uykularla yatsın büyüsün inşallah canım maşallah
Bende Çilek'ten o modeli beğenmiştim. Ama mobilyacılar sitesinde daha güzel modeller var. Onlara bakıyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?