- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
Güzel uykularla yatsın büyüsün inşallah canım maşallah
saol cnm hayırlısıyla doğsunda bi darısıda size olsun sizde sağlıcala alın kucağınıza da bunlar faso fisolar
bide bu kapı süsünden yaptırıyorum bakalım nasıl olucak kzımın adıda miray esila oldu teyzeleri
İki isim mi koydunuz maşallah canım,kapı süsünü ben kendim yapmak istiyorum hatta bugün keçe falan aldım kendi emeğim olsun
istiyorum
bide bu kapı süsünden yaptırıyorum bakalım nasıl olucak kzımın adıda miray esila oldu teyzeleri
Kızlar size doyum olmuyor ama çok işim var yapamadım bugün hiç gelirim yine aranıza
okadar becerikli olsam yapıcamda cnm o kabiliyet yok bended.dD öle oldu cnm kaynanam miray istedi ya kesin oldu başında miray yapcak bişiy klamadı napalım
bende çok severim oyle işleri ıncık boncuk süsleme işi olcak benmkiİki isim mi koydunuz maşallah canım,kapı süsünü ben kendim yapmak istiyorum hatta bugün keçe falan aldım kendi emeğim olsun
istiyorum
görüşürü cnm kolay gelsinKızlar size doyum olmuyor ama çok işim var yapamadım bugün hiç gelirim yine aranıza
okadar becerikli olsam yapıcamda cnm o kabiliyet yok bended.dD öle oldu cnm kaynanam miray istedi ya kesin oldu başında miray yapcak bişiy klamadı napalım
bende çok severim oyle işleri ıncık boncuk süsleme işi olcak benmki
ama keçe hiç yapmadım bilmiyorm
görüşürü cnm kolay gelsin
nisacım miray güzel isim ama şu halı yıkamacılar tüpçüler vs artık isim bulamıyorlar yada çocuklarının isimlerini koyuyorlar bu ismi çocuktan çok ticarethanelerde gördüm ama güzel anlamı ne
bende çok severim oyle işleri ıncık boncuk süsleme işi olcak benmki
ama keçe hiç yapmadım bilmiyorm
Günaydın bayanlar
Günaydın White.....
Nbr canım, bulantilar ne durumda
İyiyim sen nasılsın?
Hafif hafif bulantım var engellemiyor beni. Rahatsız ediyor sadece.
Anladım canım o da geçer yakın zamanda,iyiyim ben de ablam gelicek onu bekliyorum.66 kilo olmuşum bugün tartı ve ölçü günüm
Karnım büyümüş demi avatardaki resimdeki benim
Maşallah senin göbüş bayağı büyük demek ki iç karnın küçük. Haftada 450 gr almak normalmiş. Ayda neredeyse 2 kg.
Evet benim de yaklaşık öyle gidiyor gb.bazen 500 olduğu da oluyor tabi bakalım ayın 9 una kadar kaç olucam.Sen de değişiklik yok demi henüz
Yok. Hatta sıkılaşıyorum sanki. Çok az ve sık yiyiyorum ondan sanırım kilo veriyorum. Pantolonlarım bollaşıyor. Ödem da gidiyor yavaş yavaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?