Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Kızlar size doyum olmuyor ama çok işim var yapamadım bugün hiç gelirim yine aranıza

İki isim mi koydunuz maşallah canım,kapı süsünü ben kendim yapmak istiyorum hatta bugün keçe falan aldım kendi emeğim olsun
istiyorum

okadar becerikli olsam yapıcamda cnm o kabiliyet yok bended.dD öle oldu cnm kaynanam miray istedi ya kesin oldu başında miray yapcak bişiy klamadı napalım

bide bu kapı süsünden yaptırıyorum bakalım nasıl olucak kzımın adıda miray esila oldu teyzeleri

Maşallah

Kızlar size doyum olmuyor ama çok işim var yapamadım bugün hiç gelirim yine aranıza

Görüşürüz. Dikkat et kendine.

okadar becerikli olsam yapıcamda cnm o kabiliyet yok bended.dD öle oldu cnm kaynanam miray istedi ya kesin oldu başında miray yapcak bişiy klamadı napalım

Olsun sen ikinci ismi kullanırsın. Evlat senin nasıl olsa boşver.

İki isim mi koydunuz maşallah canım,kapı süsünü ben kendim yapmak istiyorum hatta bugün keçe falan aldım kendi emeğim olsun
istiyorum
bende çok severim oyle işleri ıncık boncuk süsleme işi olcak benmki
ama keçe hiç yapmadım bilmiyorm

görüşürü cnm kolay gelsin

nisacım miray güzel isim ama şu halı yıkamacılar tüpçüler vs artık isim bulamıyorlar yada çocuklarının isimlerini koyuyorlar bu ismi çocuktan çok ticarethanelerde gördüm ama güzel anlamı ne

Selammmm.. Aralık nasılsın canım:79:
Rahatin nasıl, bulantılarin gectimi biraz . hatrını sorayım dedimm
Sohbetin arasına girdim sanırım. Afedersiniz

cnm kaynanam istedi mecbur oldu yapcak bişiy olsa yılın ilk günü demekmiş.ay yüzlüde yazıo bazı yerlerde

bende çok severim oyle işleri ıncık boncuk süsleme işi olcak benmki
ama keçe hiç yapmadım bilmiyorm

İkinci ismi kullanırsın dediği gb.canım sen de miray da kötü değil ama isim bulmak gerçekten çok zor.
Ben de keçeden yeni denicem bakalım nasıl olucak önce yeğenime taç falan yapıcam yapayım koyarım resmi.Ben de çok severim kesip,biçeyim,çizeyim,kot ceketten çanta yapmışlığım bile vardır yani

Anladım canım o da geçer yakın zamanda,iyiyim ben de ablam gelicek onu bekliyorum.66 kilo olmuşum bugün tartı ve ölçü günüm
Karnım büyümüş demi avatardaki resimdeki benim

Maşallah senin göbüş bayağı büyük demek ki iç karnın küçük. Haftada 450 gr almak normalmiş. Ayda neredeyse 2 kg.

Yok. Hatta sıkılaşıyorum sanki. Çok az ve sık yiyiyorum ondan sanırım kilo veriyorum. Pantolonlarım bollaşıyor. Ödem da gidiyor yavaş yavaş.

inşallah hep öyle gider,benim 4.aydam sonra kilo alımım hızlandı mesela ben de az az sık sık yiyorum ama rakam artıyor 20.haftadan sonra dr.daha hızlı kilo alımı oluyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…