Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

merhaba arkadaşlar

bayadır yoktum işlerim çok yoğundu hamişler iyidir umarım. bende bugünden itibaren klomen kullanmaya başladım dün doktora gittim ve azcık bir yardımda bulunalım dedi yumurtalın var gayette güzel dedi. bakalım umarım artık bu ay olur rüyalarımda sürekli

Selam canım maşallah hepimiz iyiyiz seni de aramıza bekliyoruz inşallah en kısa zamanda olur,kafana takmazsan süreyi azaltmış olursun ama canım gerçekten çok önemli bu

Haklısın canım ama beden olarak çok değişiklik yok ben de yani aslında rakam artıyor ama sırf bize gitmiyor mesela ölçüyorum diğer yerleri de artış yok bu ay öyle de düşünmek gerek.
Sen yarıladın zaten senin için herşey mübah artık.

Hoşgeldin Mert. Hadi hayırlısı olsun. İnşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun.

Kızlar ben yemeğe gidiyorum.

Kızlar nerelerdesiniz,nasılsınız
Size keçeden ilk objemi göstereyim hemen

Eki Görüntüle 814443

çok güzel olmuş gerçekten ellerine sağlık :)) iyim cnm sükür doktora gittim geldm testi yaptrdm ultrasonda hersey normal çıktı kan aldılar onu haftaya prsembe alıcm baya geç çıkıyo suan için bir sıkıntı yok. masallah yawrm o kadar büyümüş ki 1 aydr görmemştm tuhaf oldm parmaklarına kadar gördm yaa çok güzel bir duyguydu :) c.tesi yine görücm mutluyum kendi doktoruma gidicm bu seferde. sen naslsn cnm nasıl gidiyo.

MAşallah canım ense kalınlığına baktılar demi,çok sevindim herşeyin yolunda olmasına inşallah hep de böyle gider.İnsan birden büyümüş halini görünce çok değişik duygulara kapılıyor.İyiyim ben de canım şükür ben de ayın 9 unu bekliyorum detaylı ultrasona giricekmişiz,ben de geçen ay gittiğimde parmaklarının boğumlarını görmüştüm küçücük nasıl bir mucize bu demi

aynen cnm yaa bir mucize bu :) ewet cnm baktılar ense kalınlığına normal dedi herhangi bir olumsz durum gözkmüyo dedi herseyini göstrdi bna sırtını kollarını ayaklarını kafasını falan inanılmaz birseydi bu. ama cnsiyetini söylemedi suan gözkmüyo dedi. iyi olduğunu gördm ve duydm yaa yetti bna içim rahatladı. oradaki bekleyn bayanlar bile diyo karnn ne kadar çıkmş 3 ay olmasına rağmn dedm nazar değdrceksnz onlarda pek yoktu. hele bi bayan vardı oda 3 aylık ve ikz neredyse aynıydk :)) nazara gelcm walla saklıyorm artk :))

Son düzenleme:

biz koca göbekliler olduk cardin,benim de maşallah iyi 6 aylık gb.yim devlet hastanesine gitmiştin demi canım orda cinsiyeti 6 ay olana kadar söylemiyorlarmış belki kendi doktorun söyler,bi ark.ım gidiyor devler hast.ne 5.5 aylık hala söylememişler.

masallah cnm sanada iyi dileklern içinde saol tatlm. ewet testleri dewlette yaptırıyorm cnm. özeller pahalı biraz. ewet belki c.tesi söyler bakalm heycanla bekliyorm. o gün öğrenrsm yazarm kesn tatlm. bn tam 12. haftadaym suan bakalm ne olucak.

Oyy maşallah ne çabuk geçiyor zaman ya ben de pzt.günü kısmetse 19.haftaya giricem 5.aya yaklaşıyorum öyle böyle derken maşallah ilerliyoruz
Bence kendi dr.un söyler bence kız olucak gb.geliyor bana içmden o geçiyor nedense bakalım ne çıkıcak

saol cnm bnm. ewet gerçkten zamn hızla ilerliyo. hiç anlamadm nasl geçtiğini :) inş. söyler tatlm çok merak ediyorm. bnada kız gibi geliyo bastan beri hep öyle hissediyorm bakalm yanılıcakmıym. ama bni km gördyse hep erkk diyo :)) bakalm sabrszlıkla beklyorm cnm. snada masallah cnm sn yarıladn iyice bzden öndesn baya tecrübelrnden yararlanıcaz artk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…