Sağlıklı olsun da cinsiyet gerçekten farketmiyor canım,evet ya yarıladım gerçekten çok merak ediyorum ama ne kadar büyüdü nasıl diye,karnını ölçüyor musun hiç ben her çarşamba ölçü günü yaptım kendimesaol cnm bnm. ewet gerçkten zamn hızla ilerliyo. hiç anlamadm nasl geçtiğini :) inş. söyler tatlm çok merak ediyorm. bnada kız gibi geliyo bastan beri hep öyle hissediyorm bakalm yanılıcakmıym. ama bni km gördyse hep erkk diyo :)) bakalm sabrszlıkla beklyorm cnm. snada masallah cnm sn yarıladn iyice bzden öndesn baya tecrübelrnden yararlanıcaz artk :)
Sağlıklı olsun da cinsiyet gerçekten farketmiyor canım,evet ya yarıladım gerçekten çok merak ediyorum ama ne kadar büyüdü nasıl diye,karnını ölçüyor musun hiç ben her çarşamba ölçü günü yaptım kendimedoktor haftalık bak kilona dedi.
Bide hamile kıyafeti falan alıyor musun canım?ben defactodan aldım netten çok güzel dün geldi hem kış için de ideal taytların üzerine falan giyelebilir
biz koca göbekliler olduk cardin,benim de maşallah iyi 6 aylık gb.yim devlet hastanesine gitmiştin demi canım orda cinsiyeti 6 ay olana kadar söylemiyorlarmış belki kendi doktorun söyler,bi ark.ım gidiyor devler hast.ne 5.5 aylık hala söylememişler.
Sağlıklı olsun da cinsiyet gerçekten farketmiyor canım,evet ya yarıladım gerçekten çok merak ediyorum ama ne kadar büyüdü nasıl diye,karnını ölçüyor musun hiç ben her çarşamba ölçü günü yaptım kendimedoktor haftalık bak kilona dedi.
Bide hamile kıyafeti falan alıyor musun canım?ben defactodan aldım netten çok güzel dün geldi hem kış için de ideal taytların üzerine falan giyelebilir
doktoruna bağlı cnm ya bide bebişe ben 7 aylık olana kadar öğrenemedim bebişim hep popişini gösterdi sakladı cinsiyetini ama görümcem 4 aylıkken öğrendi dewlet hastanesinde
haklısn cnm sağlıklı olsnlarda en basta. yok cnm hiç ölçmüyorm ewde tartılıyormda 49 la hamile kaldm şimdi 52 olmusm :) 3 ayda 3 kilo bakalm 9. aya kadar daha kaç alıcaz hızlı alıyorm kilo yaaa biraz frenlemeye çalısıyorm ama çok çabuk acıkıyorm duramıyorm çok uzun yiyorm bnde :). pant. olmuyo artk zatn hamile pant aldm bnde 1 tane onu giyiyorm şimdilk cnm bnde lc waikikidn aldm defactoyada bakıym ona hç bakmadm yakınmda avm war bi ara bakıym bnde orada yoktr diye hiç grmedm.
Selam canım iyi yapmışsın dinlen güzelce benim de uykum çok düzensiz bu ara.
Bazı çocuklar göstermiyor evet ama benim ark.ımın 2.bebeği diğerinde de devlet hastanesine gitmişti yine 6.ayında söylemişlerdi bu sefer sorunca dr.demiş devlet hast.lerinin politikası diye yine dr.a bağlıdır tabi böyle şeyler.
Ben netten aldım canım mağazada bulamadım herşey olmuyor ya mağazalarda 19.90 hatta fiyatı kırmızı,siyah ve kremi var bir bakarsın fırsatın olunca canım.Acıkma konusunda ben de aynıyım çok yemediğimiz için oluyor bence yani benim öyle az az yiyorum zaten biraz kaçırayım midem zorluyor hemen
:) şimdi netten bakıyorm bnde güzl seyler warmş beğendm cnm o dediğinide gördm güzl. güle güle giy tatlm. aynen azar azar sık. bnde biraz fazla kaçırıym harektlerm kıstlanıyo çok zorlanıyorm karnm iyice gergn oluyo :)) yedklermz bizemi yarıyo ona mı görcz bakalm:)
Ayy bilmiyorum cardin inşallah bebişlere yarıyordur
inş. cnm :)) bizeyse kötü olur. sen hissedebilyomusn artk bebeği cnm.
İnanır mısın bilmiyorum canımbazen bişeyler oluyor böyle tanımlayamadığım ama hareket mi ediyor öylesine bişey mi kestiremiyorum henüz
İnanır mısın bilmiyorum canımbazen bişeyler oluyor böyle tanımlayamadığım ama hareket mi ediyor öylesine bişey mi kestiremiyorum henüz
ben anlayamdım baya karın gurultusu gibi geliodu:d:d
ben anlayamdım baya karın gurultusu gibi geliodu:d:d
:)baslar artk iyice hissetrmeye cnm. masaallah yaaa. keske yakn yerlerde otursak birbirimizi daha net tanıma sansımz olsa ne güzl olurdu yaa :))
Ben de anlayamıyorum ondan çok takip etmiyorum artık
senn birsey kalmadı sanırm buradan okudm kadaryla öyle aklımda kalmış. sen öyle diyosn bizdemi anlamıcaz ne :))
Aynen canım ne güzel birlikte ilerlerdikburdan idare ediyoruz artık napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?