ewet kmseye anlatamadğmz seyleri buradan birbirimzle paylastk o yüzden gerçktn çok özelsnz. inş. bebeklermz olduğnda da bu seklde ilerlerz cnm.
Ben de onu düşünüyorum herkes bebişlerle uğraşmaktan çok fazla giremez herhalde nete
Ben de onu düşünüyorum herkes bebişlerle uğraşmaktan çok fazla giremez herhalde nete
bncede ilk başlarda öle olur sanırım.DDD
olablr cnm bn o seklde hiç düşünmemştm haklı olablrsn:)
İlk denemeyi nisa yla yapıcaz bakalım anlarız o zaman
İlk denemeyi nisa yla yapıcaz bakalım anlarız o zaman
slm kızlar bebişimn cinsiyetini öğrendk :)) bnmde bir oğlum oluyo. doktor yüksek ihtimalle erkk dedi ama bir dahaki ay yine bakıcak. :))
Erkek bebiş sayısı artıyor. Bir de kızımız var.
Senin bebiş için tahminde bulunmuş muyduk?
Erkek bebiş sayısı artıyor. Bir de kızımız var.
Senin bebiş için tahminde bulunmuş muyduk?
sen nasılsn nasıl gidiyor hamilelik cnm
Ben iyiyim.
Sana cinsiyet tahmininde ne dedim diye sayfaları karıştırıyordum. Hatırlayamadım da
White de tutmuştu. İyi gidiyor gibi bulantım var başka birşeyim yok. Birde hareketsizlikten sanırım tıkanmaya başladım.
slm kızlarrr=))))))
Ben iyiyim.
Sana cinsiyet tahmininde ne dedim diye sayfaları karıştırıyordum. Hatırlayamadım da
White de tutmuştu. İyi gidiyor gibi bulantım var başka birşeyim yok. Birde hareketsizlikten sanırım tıkanmaya başladım.
Hoşgeldin Nisa nasılsın?
white kız demişti sni bnde tam hatrlıyamıyorm ama erkk diye aklımda kalmış bnde bi karstırıyım bakıym ne demişn :) inş. çabuk geçer bulantn bnm 2 hafta sürüp bitmşti sennkide kısa sürr inş. bnmde öyle oluyo ara ara yürüyüş yapıyorm fazla olmamak sartıyla rahatlatıyo bni.
iim cnm saol sen nasılsın bakalım.....
Ben de iyiyim. Geri sayım başladı. Heyecan var mı?
Ayy ne saçma bir soru sormuşum. Tabi ki heyecan vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?