Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

ewet kmseye anlatamadğmz seyleri buradan birbirimzle paylastk o yüzden gerçktn çok özelsnz. inş. bebeklermz olduğnda da bu seklde ilerlerz cnm.

Ben de onu düşünüyorum herkes bebişlerle uğraşmaktan çok fazla giremez herhalde nete

slm kızlar bebişimn cinsiyetini öğrendk :)) bnmde bir oğlum oluyo. doktor yüksek ihtimalle erkk dedi ama bir dahaki ay yine bakıcak. :)) bnde gördm ama baya yaymştı kendini :))

Son düzenleme:

white kız demişti sni bnde tam hatrlıyamıyorm ama erkk diye aklımda kalmış bnde bi karstırıyım bakıym ne demişn :) inş. çabuk geçer bulantn bnm 2 hafta sürüp bitmşti sennkide kısa sürr inş. bnmde öyle oluyo ara ara yürüyüş yapıyorm fazla olmamak sartıyla rahatlatıyo bni.

Ben de sanki erkek dedim diye hatırlıyorum ama emin olmak istedim. Eğer öyleyse iki de iki gidiyorum.

Ya benim bulantı başından beri var çok şiddetli değil ama var. Kusma çok çok nadir. İlk üç ay yasaktı yürüyüş. Haftaya kontrol var gidince soracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…