Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

heyecanda war tedirginlikte var cnm ha oldu ha olcak bi olsaydı hayırlısıyla persembe günü doktora gidicem bakalım ne dicek içimde bi his war arife olcak die eşimde bnce bayramın sonlarında olcak dio

Hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun. İnşallah çok bayrama yakın ya da üstü veya hemen sonrası olmaz. Yorar sankim seni gelen giden felan da olursa. Ama hayırlısı ne ise o olsun.

Hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun. İnşallah çok bayrama yakın ya da üstü veya hemen sonrası olmaz. Yorar sankim seni gelen giden felan da olursa. Ama hayırlısı ne ise o olsun.

yok cnm bayramda olsun annemlerde kalıcam bayramda olursa zaten gelenler burda görcek annemde yardım eder hem bayram hem bebek ziyareti gibi olurda aslında benim içimden bayramdan 1 2 gün önce olsun diyorum bu haldede bayramda gezemem cunku doğum yapamassam araba cok sarsıo

Bak o kısmını düşünmemiştim. Doğru bayramda bir de öyle gezmek var. Hayırlısı bakalım cimcime ne zaman teşrif edecek.

Bak o kısmını düşünmemiştim. Doğru bayramda bir de öyle gezmek var. Hayırlısı bakalım cimcime ne zaman teşrif edecek.

walla kzımın keyfi suan yerinde gibi sancımızda yok ama tabi hayırlsı normal doğumdanda korkuorum bide 1 sene önce safra ameliyatı gecirdim alınmıştı safra kesem oyusden pek sıcak bakmıyorum normal doğuma

cnm ewet erkk demişn doğru tahmin 393 te yazıyo bak istersen :) bn hiç istifra etmedm inş. snnde çabuk geçer. ewet doktora gidnce sorrsn. kontrolnde yaklasmış. bn kendmde kız hissediyodm ama tutmadı :))

Ne alakası var ki safrayla? Ben normal doğumdan yanayım. Allah gönlüne göre versin.

cnm ewet erkk demişn doğru tahmin 393 te yazıyo bak istersen :) bn hiç istifra etmedm inş. snnde çabuk geçer. ewet doktora gidnce sorrsn. kontrolnde yaklasmış. bn kendmde kız hissediyodm ama tutmadı :))

Ben bulamadım sayfayı. Hatta 396'ya kadar gelmiştim. 2'de 2 tutturdum o zaman.

Ne alakası var ki safrayla? Ben normal doğumdan yanayım. Allah gönlüne göre versin.

Ben bulamadım sayfayı. Hatta 396'ya kadar gelmiştim. 2'de 2 tutturdum o zaman.

cnm göbekten ve 3 ayrı yerden gögüs altından girildi laporoskobi ameliyatı ile normal doğumdada zorlucam için bide karnına bastırıolar oyusden zorlancağımı düşünüorum

Hastayım sabırlı sabırlı izah etmelerine.

Çok mu zorladı safra. Bende de var. Aldırmadım.

cnm benim birden bi sabah ağrıyla cıktı ortaya iltihaplıymıs pankresa iltihap iniyomus kanallar tıkanmıs doktor 1 gün içinde aldı amel,yat yaptı zorundaydım yani walla her ameliyat gibi ama ben cabuk toparladım 1 hafta kaldım hastanede iltihabı kuruttular önce ama sancısı cok kötü doğum sancısıyla aynı demişlerdi doğum yaprsan anlarsın demişlerdi:

Sancısını bilmez miyim? Gebeliğimi öğrendiğim ilk haftalarda tuttu. Bir de gece yarısı geliyor o ağrı. Hiçbir şey yapamamıştım.

Neyse geçmiş olsun. Sen kurtulmuşsun. Bakalım ben ne yapacağım.

Caniiim nbr yoksun bi kac gündür? Yazilanlari okuyordum bi erkeğimiz daha var cardincim tutturamadim ben bi turlu bgacim supersin ikinciyi de sana sorcam
Bga senin de az kaldı ben tahmin etmicem artık

Buradaydım da yazmıyordum. Yoğunlaştım bir de. Evet evet bir kız iki erkek gidiyoruz şimdi.

Sen ikinciyi yap tahmin en kolayı. Az biraz hislerim kuvvetlidir. İş değiştiren iki arkadaşıma hissediyorum geri geleceksiniz dedim. Biri bir ay diğeri iki yıl sonra geri geldi.
Tırsıyorlar artık benden.

Olsun sen tahmin et yinede. 11. haftaya girdik bakalım hayırlısıyla. Haftaya kontrolüm var. Muhtemelen ikilide gelecek hafta yapılacak. Kısmet sağlıklı olsun da. Sabah eşime de sordum. Cinsiyetini merak ediyor musun? diye. O da benim gibi meraksız.

Ya öyle değil de önemli olan sağlıklı olsun, hayırlı olsun. Kız, erkek hiç farketmiyor.

Ben hep kız diyorum erkek çıkıyor sana erkek diyeyim bakalım kız mı çıkıcak hayırlısı aynen canım kız erkek hiç farketmiyor.
Bizim de haftaya kontrol çarşamba günü heyecanla bekliyorum senin hangi gün,maşallah bga ya 11.hafta oldu bile bak
Ben hareketlerini hissetmeye başladım çok tatlı bir his

Haftaya Salı kontrol. Evet ya 11. haftaya geldik çok şükür.

Nasıl birşey hareketlerini hissetmek. İnsanın daha çok farkındalığı artıyor herhalde değil mi? Ben şu an birşey anlamıyorum. Sanki bir hastalık halindeyim.

Caniiim nbr yoksun bi kac gündür? Yazilanlari okuyordum bi erkeğimiz daha var cardincim tutturamadim ben bi turlu bgacim supersin ikinciyi de sana sorcam
Bga senin de az kaldı ben tahmin etmicem artık

ewet cnm tutturamadn ki bnde kendimde tutturamadm :)) doktor yüksek oranla erkk dedi ama bnde gördm yaa erkeğimi :) bakalm bir dahaki ay değiştirrr mi cnsiyetini :)))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…