Haftaya Salı kontrol. Evet ya 11. haftaya geldik çok şükür.
Nasıl birşey hareketlerini hissetmek. İnsanın daha çok farkındalığı artıyor herhalde değil mi? Ben şu an birşey anlamıyorum. Sanki bir hastalık halindeyim.
ewet cnm tutturamadn ki bnde kendimde tutturamadm :)) doktor yüksek oranla erkk dedi ama bnde gördm yaa erkeğimi :) bakalm bir dahaki ay değiştirrr mi cnsiyetini :)))))
slm hanımlar nasılsınız bebişler nasıl???
slm saol iyim kendi adıma :) bebişte iyi sükür. sen nasılsn?
Canım yaaa aynen hic başarılı degiliz bu konudabakalım belki değişebilir diger aya
Maşallah canım ogluma ark.geliyor
Haticecim selam canım ben de iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor
Çok şükür bende çok iyiyim sende olmasan yüzüme bakan yok
ara ara okuyorum aama karışıyor hepsi birbirine oğluşun mu oluyor
:)) görmemşlerdr cnm belkide dediğin gibi yazılar karısıyo. ewet bnmde oğlum oluyo c.tesi günü gittik gösterdi kendini :)) darısı senn basına inş.
İnşallah canım en miniğimiz benim miniğim olcaksiz boyle haberler verdikçe ben heyecanlanıyorum sağlıcakla alırsınız kucağınıza alın hep dualarımdasınız ama dualarım cardin white ... diye soylediğimde sizi bulurmu bilmem
hayırlısı tabi ama ben hep kız istiyorum ama nedense hepte erkek olcakmış gibi geliyor
İnşallah canım en miniğimiz benim miniğim olcaksiz boyle haberler verdikçe ben heyecanlanıyorum sağlıcakla alırsınız kucağınıza alın hep dualarımdasınız ama dualarım cardin white ... diye soylediğimde sizi bulurmu bilmem
hayırlısı tabi ama ben hep kız istiyorum ama nedense hepte erkek olcakmış gibi geliyor
aynen tutturamadk :)) bn pek sanmıyorm değiştiriceğini doktor kesnlestrmek istiyo ama bi görsn yaymş kendini iyice :)) ewet ark. geliyo :) cnm
doğru bütün cardin ve white lar için tutabilir.
Tel.den yazıyordum ondan geri dönüp dönüp sırayla yazmak zorundaydım canım.Sen de bebeğin olmadan daha deneyim ediyorsun ne güzel işteben hamile kalmadan önce bu kadar detaylı bilmiyordum mesela
bende hep kızım olması kokoş yapmayı isterdimD:d.d allahım alsana kız dedi
gerçkten yaaa insan hamile kalınca daha farklı oluyo. herseyi didik didik inceliyosn arastıyosn. esime diyorm okulda bu seklde olsaydm kesn prof. olurdm :))
saol cnm bnm iyi dileklern için. aminnnnn. inş. en minik sennki olur. bnmde aklıma geldikçe dua ediyorm allah gönlüne göre sağlıklı ewlat wersn cnm. kalpler bir olunca dualarda kabul olur :)) ama sennde yakın zamnda haberini alıcaz bnce içime öyle doğuyo 2014 gelmedn hamilelk haberini duyucaz.
bende hep kızım olması kokoş yapmayı isterdimD:d.d allahım alsana kız dedi
doğru bütün cardin ve white lar için tutabilir.
Tel.den yazıyordum ondan geri dönüp dönüp sırayla yazmak zorundaydım canım.Sen de bebeğin olmadan daha deneyim ediyorsun ne güzel işteben hamile kalmadan önce bu kadar detaylı bilmiyordum mesela
Benim de %96 demişti dr. ki 4.ayda gittiğimizde çıkmıştı kesin olarak 7mm pipisi vardıhayırlısı canım sağlıklı,hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
gerçekten bazen yeni evli ark.larım bişey soruyor mesela hemen atlıyorum böyle böyle olabilir falan die insan dediğin gb.herşeyi araştırıyor.Allah nasip ederse bakalım doğduktan sonra nasıl olucaz
Benim de %96 demişti dr. ki 4.ayda gittiğimizde çıkmıştı kesin olarak 7mm pipisi vardıhayırlısı canım sağlıklı,hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
:))) ay yerm bn onu onun bile ölçüsü warmş sasrdm :)) bnde bacakları açık olduğndan yumurtalıklarını gördm öyle fındık gibiydi :) doktorda erkk değince yüksek oranda dedm doğru görmüşm :)) bakalm 4. ayda yine gösterckmi cnm. amin cnm en basta sağlıklı olmaları zatn.
banada oyle geliyor canım sanki çok yakında bazen hala acaba bi kaç ay daha ertelesemmi diyorum ama sizi görünce hevesleniyorum
hah aynen oyle kız olsun kokoş kokoş elbiseler tokalar ayakkabılar... bi saç bandı bile nasıl sevimli oluyor ya sonra büyüyüncede arkadaş oluyo annemden biliyorum
deneyim oluyorda eminin başıma gelince tekrar tekrar sorarım size şöylemiydi böylemiydi diye
canım telden yazıyorum diyince geldi aklıma telefon zaten radyasyon açısından zararlı bi de internet yada wifi bebeğin sağlığı açısından bi sorun olur mu ki oyle bişey duymuştum dr a soran oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?