Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Bizim de cars.kontrol arka arkaya denk gelmisiz.
Gecen gece hissettim boyle icimde gezinen baloncuk var gb.cok tatlı bir duygu farkındalık artıyor tabi yani hep hareket etsin istiyorsun hatta su an yazarken bile hissediyorum
Sen 1-2 hafta sonra gor kendini 3.5-4ay gb.cok iyi hissediceksin canim

ewet cnm tutturamadn ki bnde kendimde tutturamadm :)) doktor yüksek oranla erkk dedi ama bnde gördm yaa erkeğimi :) bakalm bir dahaki ay değiştirrr mi cnsiyetini :)))))

Canım yaaa aynen hic başarılı degiliz bu konuda bakalım belki değişebilir diger aya
Maşallah canım ogluma ark.geliyor

:)) görmemşlerdr cnm belkide dediğin gibi yazılar karısıyo. ewet bnmde oğlum oluyo c.tesi günü gittik gösterdi kendini :)) darısı senn basına inş.

İnşallah canım en miniğimiz benim miniğim olcak siz boyle haberler verdikçe ben heyecanlanıyorum sağlıcakla alırsınız kucağınıza alın hep dualarımdasınız ama dualarım cardin white ... diye soylediğimde sizi bulurmu bilmem
hayırlısı tabi ama ben hep kız istiyorum ama nedense hepte erkek olcakmış gibi geliyor

saol cnm bnm iyi dileklern için. aminnnnn. inş. en minik sennki olur. bnmde aklıma geldikçe dua ediyorm allah gönlüne göre sağlıklı ewlat wersn cnm. kalpler bir olunca dualarda kabul olur :)) ama sennde yakın zamnda haberini alıcaz bnce içime öyle doğuyo 2014 gelmedn hamilelk haberini duyucaz.

bende hep kızım olması kokoş yapmayı isterdimD:d.d allahım alsana kız dedi

doğru bütün cardin ve white lar için tutabilir.
Tel.den yazıyordum ondan geri dönüp dönüp sırayla yazmak zorundaydım canım.Sen de bebeğin olmadan daha deneyim ediyorsun ne güzel işte ben hamile kalmadan önce bu kadar detaylı bilmiyordum mesela

aynen tutturamadk :)) bn pek sanmıyorm değiştiriceğini doktor kesnlestrmek istiyo ama bi görsn yaymş kendini iyice :)) ewet ark. geliyo :) cnm

Benim de %96 demişti dr. ki 4.ayda gittiğimizde çıkmıştı kesin olarak 7mm pipisi vardı hayırlısı canım sağlıklı,hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

gerçkten yaaa insan hamile kalınca daha farklı oluyo. herseyi didik didik inceliyosn arastıyosn. esime diyorm okulda bu seklde olsaydm kesn prof. olurdm :))

gerçkten yaaa insan hamile kalınca daha farklı oluyo. herseyi didik didik inceliyosn arastıyosn. esime diyorm okulda bu seklde olsaydm kesn prof. olurdm :))

gerçekten bazen yeni evli ark.larım bişey soruyor mesela hemen atlıyorum böyle böyle olabilir falan die insan dediğin gb.herşeyi araştırıyor.Allah nasip ederse bakalım doğduktan sonra nasıl olucaz

banada oyle geliyor canım sanki çok yakında bazen hala acaba bi kaç ay daha ertelesemmi diyorum ama sizi görünce hevesleniyorum

bende hep kızım olması kokoş yapmayı isterdimD:d.d allahım alsana kız dedi

hah aynen oyle kız olsun kokoş kokoş elbiseler tokalar ayakkabılar... bi saç bandı bile nasıl sevimli oluyor ya sonra büyüyüncede arkadaş oluyo annemden biliyorum

deneyim oluyorda eminin başıma gelince tekrar tekrar sorarım size şöylemiydi böylemiydi diye
canım telden yazıyorum diyince geldi aklıma telefon zaten radyasyon açısından zararlı bi de internet yada wifi bebeğin sağlığı açısından bi sorun olur mu ki oyle bişey duymuştum dr a soran oldu mu

Benim de %96 demişti dr. ki 4.ayda gittiğimizde çıkmıştı kesin olarak 7mm pipisi vardı hayırlısı canım sağlıklı,hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

:))) ay yerm bn onu onun bile ölçüsü warmş sasrdm :)) bnde bacakları açık olduğndan yumurtalıklarını gördm öyle fındık gibiydi :) doktorda erkk değince yüksek oranda dedm doğru görmüşm :)) bakalm 4. ayda yine gösterckmi cnm. amin cnm en basta sağlıklı olmaları zatn.

Son düzenleme:

bnce erteleme cnm fırsatı bulunca yap burada beraber büyütürüz işte dörtlerz ne güzl olur :))) saka bir yana allah hayrlı zamnda hayrlısını wersn tatlm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…