yok canım sormadım ben ama tel.i karnıma yakın tutmam hiç genelde şarjda olduğu için tel.aramızda geniş bir koltuk kolu oluyorbanada oyle geliyor canım sanki çok yakında bazen hala acaba bi kaç ay daha ertelesemmi diyorum ama sizi görünce hevesleniyorum
hah aynen oyle kız olsun kokoş kokoş elbiseler tokalar ayakkabılar... bi saç bandı bile nasıl sevimli oluyor ya sonra büyüyüncede arkadaş oluyo annemden biliyorum
deneyim oluyorda eminin başıma gelince tekrar tekrar sorarım size şöylemiydi böylemiydi diye
canım telden yazıyorum diyince geldi aklıma telefon zaten radyasyon açısından zararlı bi de internet yada wifi bebeğin sağlığı açısından bi sorun olur mu ki oyle bişey duymuştum dr a soran oldu mu
yok canım sormadım ben ama tel.i karnıma yakın tutmam hiç genelde şarjda olduğu için tel.aramızda geniş bir koltuk kolu oluyor
Sen hamile kal istediğin bilgi olsun
bnce erteleme cnm fırsatı bulunca yap burada beraber büyütürüz işte dörtlerz ne güzl olur :))) saka bir yana allah hayrlı zamnda hayrlısını wersn tatlm.
yok canım sormadım ben ama tel.i karnıma yakın tutmam hiç genelde şarjda olduğu için tel.aramızda geniş bir koltuk kolu oluyor
Sen hamile kal istediğin bilgi olsun
ya birde bn 2 sene önce kuzenm normal doğum yaptı ona girdim. resm falan çektm o anları. şimdi diyorm herseyi gördm bn nasıl normal doğum yapıcm istiyormda tırsıyorm birazcık :)))
Fırsat bulabilsem
amin tatlım hayırlısı
tam bilmiyorum cnm da oyle koltuk koluyla olmaz gibi ben mi abartıyorum bilmiyorum ama kablosuz internete karşıyım bi araştırmak sormak lazım
Fırsat bulabilsem
amin tatlım hayırlısı
tam bilmiyorum cnm da oyle koltuk koluyla olmaz gibi ben mi abartıyorum bilmiyorum ama kablosuz internete karşıyım bi araştırmak sormak lazım
Ben de ablamınkine girmiştim epidural olmuştu o,bence son anda karar veririz gb.geliyor çünkü benim hep değişiyor fikrim
canlarım öptüm sizi ben kaçıyorum
Görüşürüz canımcanlarım öptüm sizi ben kaçıyorum
ay bnmde çok karrszm heleki böyle konularda çok fikrm değişr o ana kadar :) böyle tasımak güzlde o an biraz zor geçick gibime geliyo bide cnm çok tatldr. :))
Görüşürüz canım
Benim de aksine acı eşiğim çok yüksektir zaten normalde acısını düşünmüyorum hiç çok sabırsızımdır ben geldi mi gelcek mi ne zaman olucak o strese gelebilir miyim onu bilmiyorum
banada oyle geliyor canım sanki çok yakında bazen hala acaba bi kaç ay daha ertelesemmi diyorum ama sizi görünce hevesleniyorum
hah aynen oyle kız olsun kokoş kokoş elbiseler tokalar ayakkabılar... bi saç bandı bile nasıl sevimli oluyor ya sonra büyüyüncede arkadaş oluyo annemden biliyorum
deneyim oluyorda eminin başıma gelince tekrar tekrar sorarım size şöylemiydi böylemiydi diye
canım telden yazıyorum diyince geldi aklıma telefon zaten radyasyon açısından zararlı bi de internet yada wifi bebeğin sağlığı açısından bi sorun olur mu ki oyle bişey duymuştum dr a soran oldu mu
işimz zor cnm gerçkten snde bnm gibiymişn :)) ya bide doktora utana sıkıla ilişkiyi sordm dedim bir sorn olurmu girilse falan oda hayr kanama olmadığı sürece birlkte oluna bilr dedi. ama gel gelelm bna pipirikli olduğmdan cesaret edemiyorm ya bir sey olursa diye çok tuhaf hislerdeym :)) allahtan esm anlayslı :) szde de öyle oluyomu ?
Aslında bir risk yoksa ilk üç ayda da ilişki olabilirmiş ama riske atmak istemiyorlar sanırım biz beklemiştik ki zaten benim ilişkiyi düşünecek halim yoktusonrasında ilk zamanlarda oldu tedirginlik ve sürekli bebeği düşünme hali ama azaldı artık canım o düşüncelerim
ay cnm bilmiyorm bizde de ilk 3 ay olmadı zatn birsey olur diye. ama ne bilym o konuda bnm hala endişelerm geçmedi. bnm azalır mı bilmiyorm cnm :)
Bga nereye gittinnnn :44::44::44:
Toplantıdaydım tatlım az önce geldim. Cevap verecek halim bile kalmadı. Daha çabuk yorulur oldum White. Yarın cevaplarım artık yazılanları.
Evet canım yorgunluk oluyor,benim enerjim ilk aylarıma göre arttı ama yine de biraz yürüsem,bişeyler yapsam hemen yoruluyorum bide sabah erken kalkıyorsun onun da etkisi olur senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?