White çıkıyorum ben görüşürüz yarın. Daha erken gel sabahları.
Selam kızlaaarrkış geldi resmen hava kapkara
Günaydın White,
İstanbul'da çok soğuk. Nasılsın?
White annene ve babanne çeyiz hazırlıyor mu bebeğe?
İyiyim canım hava karanlık ya uyuyup kalmışım saate de bakıyorum diyorum kesin daha 8 falankahv.yapıyorum daha sonra ev işlerine başlıcam puuff sen nasılsın?
Anane bayramdan sonra canım kısmetse başlıcak ama ufak ufak birlikte bakıyoruz fiyat araştırması falan ama babane de sorunumuz var ben de onu bekliyorum bakalım bişey yapıcaklar mı diye yoksa ben fena halde geri çekicem kendimi
İyiyim ben de White. Çalışmaya çalışıyorum.
Benim de annem çok heyecanlı. Babaanneler hepimizde aynı galiba.
Sorma ya çok sinir oluyorum eltimin oğluna geçenlerde tablet aldılar 1 küsür liraya haliyle ben de kendi oğlum için bişeyler yapsın diye bekliyorum onlar da birine ne yaparsak ona da onu yaparız şeyi vardır hani hak geçmesin muhb.i ben de eşime söyledim konuş ne yapabilirsiniz biz de ona göre bütçemize bakalım ne bileyim en azından bebek arabasını alsınlar eşimde hayatta söyleyemiyor böyle şeyleri şimdi bekliyorum bakalım bayramda gidince kısmetse bir zarf atıcam ne dicekler
Ben de laf atmayı düşünüyorum. Bizimki hep ufak tefeği alma modunda. Bir beşik alsın, araba alsın. İlkinde bana yaptığı muhabbet ben maşrapasını alırım siz küvetini alırsınız. Ne düşünürsün bu laftan. Doğuma gelince para yok diyecekler. Yok o pahalı diyecekler. Eeee almasaydın evine televizyon. Bilmiyor musun benim doğuracağımı.
10 dakikaya geliyorum. Kaybolma.
Bizde de aynı konular var ama ben her koşula hazırladım kendimi ki hiçbirşey beklemiyorum anca iki çıtçıtlı badi falan
ok canım ben de burdayım hem temizlik yapıyorum hem bakıyorum sen yaz
Sorma ya çok sinir oluyorum eltimin oğluna geçenlerde tablet aldılar 1 küsür liraya haliyle ben de kendi oğlum için bişeyler yapsın diye bekliyorum onlar da birine ne yaparsak ona da onu yaparız şeyi vardır hani hak geçmesin muhb.i ben de eşime söyledim konuş ne yapabilirsiniz biz de ona göre bütçemize bakalım ne bileyim en azından bebek arabasını alsınlar eşimde hayatta söyleyemiyor böyle şeyleri şimdi bekliyorum bakalım bayramda gidince kısmetse bir zarf atıcam ne dicekler
günaydın
insanları anlamak gerçekten zor ne zaman hangi akılla ne yapacakları hiç belli olmuyor ne düşünüyorlarsa artık !!!
bazen kendi kendilerine triplere girerler hiç beklemediğin ve ömür boyu anlam veremeyeceğin şeyler yaparlar üstelik ortada hiç bişey yokken! sebebini soyleseler bari!
ben hala boyle insanlara şaşırdığıma şaşırıyorum.
eltine oyle yaparlar sana farklı halbuki dönüp baktığında sen kendinden çok daha fazla şey vermişsindir hiç bisey olmasa hakkın geçmiştir gerçekten iyi niyetlisindir ama ne olduğunu anlamazsın neden boyle davrandıklarını amaçlarının ne olduğunu.... bazen seni silmeleri o kadar kolaydır ki sanki hiç yokmuşsun gibi. Ama nasıl bi insanlık analayışıyla???
işin özü her zaman hakkettiğini alamayabilirsin o yüzden kimseden bişey beklememek gerekir ailen arkadaşın dost olduğunu zannettiğin insanlar... hiçbirinden. Ne doluymuşum bende ya içimi döktüm
Tabi tabi eltimi görsen hiç yüz vermez gayet soğuktur hatta ilk çocuğunda bebeği kaçırıyormuş resmen şimdi de öyle gerçi hemen alayım ben oğlumu deyip çekilir kenara,ben aksine iyi olalım gelin kaynana muhb.olmasın die uğraşıyorum ama haksızlığa da gelemiyorum ya iki tarafa da hiç yapılmasın ya eşit yapılsın ya da yapılanlar hiç söylenmesin onu aldık bunu aldık demeyin.Nedenini ben biliyorum ben eşim sus pus bu konuda ama abisi hiç öyle değil para lazım bilmem ne deyip istiyor onlar da veriyorlar tabi,ben de çok doluyum bu konuda da bekliyorum sabırla bakalım ne olacak ama iki parça şey getirirlerse de hem eşime söylücem çok kırıldığımı hem de annelerine belli edicem tavırlarımla zaten içim yüzümdedir hayatta saklayamam.
Bga cım sizde başka torun var mı?Hep öyle olur bide tv alınır bizimkiler gb.banyo yaptırılmak istenir hep kaçış bunlar
günaydın
insanları anlamak gerçekten zor ne zaman hangi akılla ne yapacakları hiç belli olmuyor ne düşünüyorlarsa artık !!!
bazen kendi kendilerine triplere girerler hiç beklemediğin ve ömür boyu anlam veremeyeceğin şeyler yaparlar üstelik ortada hiç bişey yokken! sebebini soyleseler bari!
ben hala boyle insanlara şaşırdığıma şaşırıyorum.
eltine oyle yaparlar sana farklı halbuki dönüp baktığında sen kendinden çok daha fazla şey vermişsindir hiç bisey olmasa hakkın geçmiştir gerçekten iyi niyetlisindir ama ne olduğunu anlamazsın neden boyle davrandıklarını amaçlarının ne olduğunu.... bazen seni silmeleri o kadar kolaydır ki sanki hiç yokmuşsun gibi. Ama nasıl bi insanlık analayışıyla???
işin özü her zaman hakkettiğini alamayabilirsin o yüzden kimseden bişey beklememek gerekir ailen arkadaşın dost olduğunu zannettiğin insanlar... hiçbirinden. Ne doluymuşum bende ya içimi döktüm
Görümcemin kızı var 8 yaşında. O doğduğunda da bulaşık makinası aldırmış. Mevlit zamanı gelince durumum yoka çıkmış. Ben görmcemin nasıl sessiz kaldığına hayret ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?