Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Bilmiyorum ne derse desin. Benden uzak dursun ne yaparsa yapsın. Benim sinirlerimi bozmasınlar.

Aynı dert herkeste var demek ki bakalım daha var nasılsa Allah nasip ederse az öz kendimiz yaparız napalım.
Ben bir saat falan çıkıyorum canım netten gelirim yine ok buralarda olursan

Aynı dert herkeste var demek ki bakalım daha var nasılsa Allah nasip ederse az öz kendimiz yaparız napalım.
Ben bir saat falan çıkıyorum canım netten gelirim yine ok buralarda olursan

Var var. Gelince devam ederiz. Sen yine iyisin. Bana görümcemin kızının eskileri vermeye kalktılar daha fol yok yumurta yokken. Kaynanam onun küçükleri yeter dedi. Ben o gün bugün sinirliyim. Ahdım var o zamandan beri oda yapmaya herşeyi almaya. Bakalım bütçem yetecek mi?

Görüşürüz. Yorma kendini.

Ee kendi kullansın eski dolabı madem öyle ne düşüncesiz insanlar yaa,seninki kaynanalık yapıyor açık açık benimki inceden inceden yapıyor mesela eltimi yeri geldi mi yerden yere vurur yeri geldi mi mesela bana bişey söylemek istiyorsa onun aracılığıyla anlatır hani ben söyledim eltin yapıyor bak ne güzel gb.lerinden.

En son düşükten sonra yaptığından aldı ağzının payını mesafeliyiz şimdi. Ben karıştırtmıyorum kendime. Ondan biraz rahatsız oluyor bence.

En son düşükten sonra yaptığından aldı ağzının payını mesafeliyiz şimdi. Ben karıştırtmıyorum kendime. Ondan biraz rahatsız oluyor bence.

En güzeli zaten karıştırmamak ben de her zaman kendi bildiğimi yaptığım için takmıyorum.Yakınlar mı size biz aynı yerdeyiz hemen hemen yürüyüş mesafesindeyiz yani

Oyy Haticem can Haticem ne doluymuşsun sen öyle. Gel dertleşelim niye kaçtın öyle. Belki sadece senin yorumladığın gibi değildir. Doldurma kendini böyle.

tabi ki de dertleşelim
insan kendi kendine dolmuyor. Yaptıklarının sebebini soyleseler eyvallah ta o da yok bahane arayıpta bulamıyorlar galiba bulamayıncada soyleyecek bişeyleri olmuyor
ben kaçmam aksine neden? sorusunun cevabını alıncaya kadar üstüne giderim baktım olmuyo o zaman salarım işte
bide olaylarıda hemen yorumlamam acabalarım çoktur acaba şöylemi boylemi diye düşünürken karşımdakinede süre tanırım
işin açığı benim çocuğum olsa eşimin ailesinden en ufak bi beklentim yok aslında kimseden bi beklentim yok ama... belkide insanlar gün gelir bişey bekler diye mi korkuyorlar anlayamadım

Kaynanalarımızı çekiştiriyoruz. Bebeklerimize ne yapacaklar?, ne yapmayacaklar? konusunda.

okudum cogunu ama benimkilerin yanında az kalır görümcem war 3 tane 2 sinin de cocukları birinin kız birininde 3 de kız bütün kıyafetlerini yollamıslar eşime ben bnların eskisinimi kullancam dedim kızdım falan ama boşa tabi

Belki yapılan birşey yoktur be kuzum. Benim jeton düşmüyor bugün anlamıyorum cümlelerinden çok. Bizde beklediğimizden değil ben uyuzluğumdan yapıyorum. Akıllarınca kurnazlık yapıyorlar.

Dünkü yazışmalara cevap veremedim. Aklımda kalanı yazayım. Çocuk için sakın ama sakın bekleme. Tecrübeyle sabittir.

Boşa tabii. Kendilerine olunca kıyameti koparıyorlar. Bize gelince işte.

Son düzenleme:

Ayy ne tuhaflar bunlar ya ihtiyacın olsa söylersin zaten ben de çok sinir olurum öyle şeylere kullanmamda kesinlikle

eşim için susuyosun cnm napıcaksınki

Ben de eltime yapıp bize yapmamalarından dolayı uyuzum,ayrıca bga ya katılıyorum hemen hamile kaaaaallllllllll

Ayy ne tuhaflar bunlar ya ihtiyacın olsa söylersin zaten ben de çok sinir olurum öyle şeylere kullanmamda kesinlikle

Dimi ya herkes ilkinde meraklı herşeyin iyisine, güzeline. Kendilerinden de pay biçmiyorlar. İkincisine hadi neyse. Herkes kendi ilk bebeğininkileri kullanır.

Haklısın. Benim de eşime arayıp arayıp sordular. Ama bazı şeylerde cevabı direk verdiğim için eşim yanımda ya da değil artık bana karışamıyorlar. Eşimin de ağzının payını veriyorum çünkü.

Ben eşime de kızarım ki sormadan neden getiriyorsun ve alıyorsun diye çünkü küçükken bize de hep halamın giymediklerini falan verirdi babanem ordan kalma bir antipatim var bu konuya kesinlikle kabul etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…