Dimi ya herkes ilkinde meraklı herşeyin iyisine, güzeline. Kendilerinden de pay biçmiyorlar. İkincisine hadi neyse. Herkes kendi ilk bebeğininkileri kullanır.
Haklısın. Benim de eşime arayıp arayıp sordular. Ama bazı şeylerde cevabı direk verdiğim için eşim yanımda ya da değil artık bana karışamıyorlar. Eşimin de ağzının payını veriyorum çünkü.
Ben de kendisine harcayıp harcayıp sonra benim durumum yok diye acındırmasına uyuz oluyorum. Yoksa Allah'a şükür onun alacağı birşeye ihtiyacım yok.
Ben eşime de kızarım ki sormadan neden getiriyorsun ve alıyorsun diye çünkü küçükken bize de hep halamın giymediklerini falan verirdi babanem ordan kalma bir antipatim var bu konuya kesinlikle kabul etmem
Bana da daha evlendiğim sene eşimin yeğeninin küçükleri yetermiş benimkini büyütmeye felan dediler. Oradan uyuz oluyorum.Ben eşime de kızarım ki sormadan neden getiriyorsun ve alıyorsun diye çünkü küçükken bize de hep halamın giymediklerini falan verirdi babanem ordan kalma bir antipatim var bu konuya kesinlikle kabul etmem
İnşallah canım ya Allah ne zaman kısmet etcek bakalım
Çok iyi yapıyorsun ben de olsam aynısını yapardım,ben kendi ablamınkileri bile almak istemiyorum çünkü ilk bebeğin yani anca ikinci çocuğuna kullanırsın saklarsın kıyafetleri,ondan ona ne o
Ben eşime de kızarım ki sormadan neden getiriyorsun ve alıyorsun diye çünkü küçükken bize de hep halamın giymediklerini falan verirdi babanem ordan kalma bir antipatim var bu konuya kesinlikle kabul etmem
Demi az alırsın öz alırsın her bütçeye göre herşey var artık önemli olan akıl edip sormaları beklemedeyim ben de sinir tarafı eşimde hiç demiyor ki ya abiminkilere yapıyorlar bize neden yapılmıyor,neymiş 8 yaşına gelince bizimkine de alırlarmış bakar mısın düşünceye eşimde de hata var
benim eşim verir ağızlarının payına bana fırsat bile bırakmaz
bu olay biraz ben iyisini hakedeyorum ama sana buda yeter demenin kısa yolu insanlar kendilerini başkalarından bi şekilde üstün görerek mutlu olmaya çalılşıyor
walla kızdım eşim saklamıs temizlik yaparken buldum görümceme de demiş nisa istemio die ben görcem onu beğenmemeiştir o bi doğursunda zorluk cekince tıpış tıpış alır die iice sinirlendim
benim eşim verir ağızlarının payına bana fırsat bile bırakmaz
bu olay biraz ben iyisini hakedeyorum ama sana buda yeter demenin kısa yolu insanlar kendilerini başkalarından bi şekilde üstün görerek mutlu olmaya çalılşıyor
walla kızdım eşim saklamıs temizlik yaparken buldum görümceme de demiş nisa istemio die ben görcem onu beğenmemeiştir o bi doğursunda zorluk cekince tıpış tıpış alır die iice sinirlendim
Benim eşimde aynısı. Kendi aileleri ya kıyamıyorlar.
Zaten en büyük hatamız o değil mi Hatice? 3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer veriyoruz aradaki iki kuruşu zarar ediyoruz.
Hey Allahım ya terbiyesize bak. Birde üste mi çıkmış?
Evet evet birde öyle bişey var kullandıkça çok ihtiyaç olcak mecbur kalcak die Allah aşkına dışarda her yerde 5 tl.ye bile giydircek şeyler var gider ondan alırsın yine giydirmezsin
öle tabi eşimde sinirlendiğimi anladı zaten sesimide cıkarmadım sancım olur falan die sabrediyorum şimdilik cnm
Ben de öyle diyorum annem de diyor ki biliyordur durumun farkındadır ama dile getirip ailesini çekiştirmek istemiyordur sana diyor.
su an stres yapmmayı düşünüyorum doğumumu yapım allahın izniyle öle agzının payını wericemD:
Hiç sanmıyorum. En azından benim için öyle birşey geçerli değil. Hadi bana bırak diğer torununa da 1000 TL harcamaz. Ona yapsa gene razıyım. Ona da yok. O bari kızının çocuğu.
Bence de stres yapma. Allah'tan bulsunlar. Ama hepimizde varmış aynı şey onu anladım.
yuh ya lafa bak çok sinirlendimwalla kızdım eşim saklamıs temizlik yaparken buldum görümceme de demiş nisa istemio die ben görcem onu beğenmemeiştir o bi doğursunda zorluk cekince tıpış tıpış alır die iice sinirlendim
Benim eşimde aynısı. Kendi aileleri ya kıyamıyorlar.
Zaten en büyük hatamız o değil mi Hatice? 3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer veriyoruz aradaki iki kuruşu zarar ediyoruz.
Hiç sanmıyorum. En azından benim için öyle birşey geçerli değil. Hadi bana bırak diğer torununa da 1000 TL harcamaz. Ona yapsa gene razıyım. Ona da yok. O bari kızının çocuğu.
Bence de stres yapma. Allah'tan bulsunlar. Ama hepimizde varmış aynı şey onu anladım.
En iyisi canım bebeğini de strese sokma ben de ilk anlar çok sinir olmuştum bide kendimi çok güzel doldururumeşime söyledim baktım geri tepiyor bıraktım orda bekleyip izlicem ne olucak bakalım
öle tabi eşimde sinirlendiğimi anladı zaten sesimide cıkarmadım sancım olur falan die sabrediyorum şimdilik cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?