Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Öyle deme ya birine yapılıp diğerine yapılmaması çok sinir bide gelip bana söylüyorlar şunu aldık bunu istediler falan diye

Ya haklısın ama demek istediğim hadi ben elim. Öteki kızının. Bizimki kendisinden başkasına yapmaz. Kendine harcar. Sonra durumum yok.

eşim anladı aten benim sinirlendiğimi önümden geldi bunlarda abarttı flan filan die bide aksam bacağım tutmadı kasıldı iice panik oldu

Aman dikkat et.

eşim anladı aten benim sinirlendiğimi önümden geldi bunlarda abarttı flan filan die bide aksam bacağım tutmadı kasıldı iice panik oldu

İyi olmuş anlamış en azından,stres yapma sen de çok canım az kaldı zaten hayırlısıyla al kucağına kızını sonra çemkirirsin

yuh ya lafa bak çok sinirlendim Allah kimseye muhtaç etmesin

aynen bga benm en çok yaptığım hatadır 3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer vermek

Maalesef bende yapıyorum. Ama hayat tecrübesi arttıkça maymun gözünü açıyor. Açtırıyorlar adama. Ama insanın o saflığı, iyi niyeti kalmıyor. Kindar oluyorsun, affedemiyorsun. En azından ben affedemiyorum. Ama taşıyorsun bir şekilde eşinin hatrı diyorsun, o diyorsun bu diyorsun. Ama onlar anlamıyor bir türlü. Anlamak için çabalamıyorlar. Ben görümcemin yaptıklarından kendim de görümce olacağım bizim gelinde dikkat edilmesi gerekenleri öğrendim. Eeee sana da yapıldı. Sen neden öğrenmedin. Çünkü onu ezdiler o da egolerını benim üstümde kullanmaya kalktı. Bu böyle gidiyor.....

İyi olmuş anlamış en azından,stres yapma sen de çok canım az kaldı zaten hayırlısıyla al kucağına kızını sonra çemkirirsin
Kesinlikle.
Aman hepsi bi cins bunların o bişey değil ilerde biz de kaynana olcaz şimdi böyle deyip ilerde biz daha beter olursak

Az önce yazdığım gibi görümcemin bana yaptıklarından benim bizim geline karşı nelere dikkat etmeliyimi öğrendiklerimi yapmam inşallah Allah'ın izniyle. İnsan kendisini kıran şeyleri başkasına bilerek yapması ego tatminidir. Allah korusun.

offff kızlar ne kadar doluymusnz biraz okudm :) demek ki herkesde war ya. szler gibi bnde doluym walla daha istemeye geldikleri günden beri :) herkes içini boşaltp dejarj olmusunuz süper :)

Son düzenleme:
offff kızlar ne kadar doluymusnz biraz okudm :) demek ki herkesde war ya. szler gibi bnde doluym walla daha istemeye geldikleri günden beri :) herkes içini boşaltp dejarj olmunuz süper :)

kızlar bunları sallayalım boswerin hiç üzmeye değmez :d annemlerdeyiz annem çalışıo dün gece geldik eşim24 saat calıstığı için gce ewde kalmamaı istemyo herneyseD: cnm balık istedi sabah almış dedmlerde war ananemle 2 si eşimde doğal olarak 3 kilo almısD: ben temizlicem kolay yolu warmı söyle acabaÇDÇD

Kola kuvvet bildiğim kadarıyla.

Sen dök içini ama ben onu kastetmedim. Seni günde 7,5 saaten fazla çalıştırmazlar biliyorsun değil mi?

aynn cnm sallıyorm walla bnde mesafelymdr yeri gelnce cevabıda werirm :)) cnm walla kolay yolunu bilmyrm bnmde en nefret ettiğm sey onu ayıklamak :)) yemesi iyide o işi çok zor geliyo :)

aynn cnm sallıyorm walla bnde mesafelymdr yeri gelnce cevabıda werirm :)) cnm walla kolay yolunu bilmyrm bnmde en nefret ettiğm sey onu ayıklamak :)) yemesi iyide o işi çok zor geliyo :)

ewet öle cnm cok sewerim hamsiyide bebek için cok yararlı ben ilk zamanlar tiksiniodum eşim dısardan alıodu hazır öle yiyodum gebelikte on numara zeka ve süt gelişimi haberiniz olsun

ewet öle cnm cok sewerim hamsiyide bebek için cok yararlı ben ilk zamanlar tiksiniodum eşim dısardan alıodu hazır öle yiyodum gebelikte on numara zeka ve süt gelişimi haberiniz olsun

bnde biraz tiksnyorm ayıklarken ama mecbur işte :) ewet öyleymş bnde elmden geldiğince yemeye çalısıyorm nette okudm haftada en az 2 kere yiyin diyoda olmuyo işte çalıstığmz için tatlm. sütü hep içerm sabah aksam :)

offff kızlar ne kadar doluymusnz biraz okudm :) demek ki herkesde war ya. szler gibi bnde doluym walla daha istemeye geldikleri günden beri :) herkes içini boşaltp dejarj olmusunuz süper :)

benimde oyle istemeye geldikleri gün başladı ama Allah tan uzun sürmedi şimdi kimse yanıma yaklaşamıyor tabi eşin duruşu çok önemli bu noktada biraz diş göstermek gerekiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…