Öyle deme ya birine yapılıp diğerine yapılmaması çok sinir bide gelip bana söylüyorlar şunu aldık bunu istediler falan diye
eşim anladı aten benim sinirlendiğimi önümden geldi bunlarda abarttı flan filan die bide aksam bacağım tutmadı kasıldı iice panik oldu
eşim anladı aten benim sinirlendiğimi önümden geldi bunlarda abarttı flan filan die bide aksam bacağım tutmadı kasıldı iice panik oldu
Ya haklısın ama demek istediğim hadi ben elim. Öteki kızının. Bizimki kendisinden başkasına yapmaz. Kendine harcar. Sonra durumum yok.
Aman dikkat et.
İyi olmuş anlamış en azından,stres yapma sen de çok canım az kaldı zaten hayırlısıyla al kucağına kızını sonra çemkirirsin
yuh ya lafa bak çok sinirlendimAllah kimseye muhtaç etmesin
aynen bga benm en çok yaptığım hatadır 3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer vermek
Kesinlikle.İyi olmuş anlamış en azından,stres yapma sen de çok canım az kaldı zaten hayırlısıyla al kucağına kızını sonra çemkirirsin
Aman hepsi bi cins bunların o bişey değil ilerde biz de kaynana olcaz şimdi böyle deyip ilerde biz daha beter olursak
offff kızlar ne kadar doluymusnz biraz okudm :) demek ki herkesde war ya. szler gibi bnde doluym walla daha istemeye geldikleri günden beri :) herkes içini boşaltp dejarj olmusunuz süper :)
offff kızlar ne kadar doluymusnz biraz okudm :) demek ki herkesde war ya. szler gibi bnde doluym walla daha istemeye geldikleri günden beri :) herkes içini boşaltp dejarj olmunuz süper :)
Hadi sen de anlat.
Yazımı gördün mü?
kızlar bunları sallayalım boswerin hiç üzmeye değmez :d annemlerdeyiz annem çalışıo dün gece geldik eşim24 saat calıstığı için gce ewde kalmamaı istemyo herneyseD: cnm balık istedi sabah almış dedmlerdewar ananemle 2 si eşimde doğal olarak 3 kilo almısD: ben temizlicem kolay yolu warmı söyle acaba ÇDÇD
Kola kuvvet bildiğim kadarıyla.
okuya bildiğim kadarını okudm cnm. walla bnm daha istemeye geldiklernde oldu takı muhabetnden basladı daha aynı muhabet işte diğer geline ne taktıysalar bnada öyleymş. o ewleneli 8 sene olmş sanki geçen seneyle birmiş gibi bna aynı tantanayı yapmşlardı
kızlar bunları sallayalım boswerin hiç üzmeye değmez :d annemlerdeyiz annem çalışıo dün gece geldik eşim24 saat calıstığı için gce ewde kalmamaı istemyo herneyseD: cnm balık istedi sabah almış dedmlerdewar ananemle 2 si eşimde doğal olarak 3 kilo almısD: ben temizlicem kolay yolu warmı söyle acaba ÇDÇD
Sen dök içini ama ben onu kastetmedim. Seni günde 7,5 saaten fazla çalıştırmazlar biliyorsun değil mi?
allahtan tiksinmiyorum:d yoksa işim zordu walla
Evet gebe kadının günde 7,5 saatten fazla çalıştırılması yasak. Haberin olsun.tatlm onu okumadm sanırm iş konusnda mı diyosn sn ?
aynn cnm sallıyorm walla bnde mesafelymdr yeri gelnce cevabıda werirm :)) cnm walla kolay yolunu bilmyrm bnmde en nefret ettiğm sey onu ayıklamak :)) yemesi iyide o işi çok zor geliyo :)
cnm biliyorm bilmesinede bnm işle ilgilide çok sıkıntm war aslındaCardin,
Dün yazamadım toplantıya gittim. Biliyorsundur ama söyleyeyim. Hamile bayanları günde 7,5 saatten fazla çalıştırmazlar kanunen.
ewet öle cnm cok sewerim hamsiyide bebek için cok yararlı ben ilk zamanlar tiksiniodum eşim dısardan alıodu hazır öle yiyodum gebelikte on numara zeka ve süt gelişimi haberiniz olsun
offff kızlar ne kadar doluymusnz biraz okudm :) demek ki herkesde war ya. szler gibi bnde doluym walla daha istemeye geldikleri günden beri :) herkes içini boşaltp dejarj olmusunuz süper :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?