Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

en güzeli işte ben osayede kendime fazla almadım bebeğime aldım kilo hep

Evet gebe kadının günde 7,5 saatten fazla çalıştırılması yasak. Haberin olsun.

ya 9 aydr bi avukatn yannda çalısıyorm sskyla ilgili hep problm daha hamile kalmadn dile getrdm bunu suan hamileym hala sorn dewam ediyo biraz daha çalısıym çıkıcm zatn bebeğin eksklerini tammladktn sonra. ewde kira olunca bir yerde çalısmaya mecbur oluyosn. sıkıcı işte aklıma geldkçe snr oluyorm

Üstelik avukatmış. O daha da fena. Off şu mecburiyetler olmasa.

benimde oyle istemeye geldikleri gün başladı ama Allah tan uzun sürmedi şimdi kimse yanıma yaklaşamıyor tabi eşin duruşu çok önemli bu noktada biraz diş göstermek gerekiyor sanırım

aynn cnm allahtan bizmkide öyle pek gelp gitmeyi sewmez oda mesafelidr we tutar bni o konuda iyiz sükür :)

Üstelik avukatmış. O daha da fena. Off şu mecburiyetler olmasa.

işin tuhafı bide iş mahkemelerine bakıyorz. bn kendm dertlym yaa. işte hep mecburiyet tek maaasla hiç birsey olmuyo gezmedn olmuyo yemedn olmuyo herseyn bası para. önüm arkam diyene kadar kira geliyo zatn. esmn tarafndan hiç destk yok zatn. bnm ailem elnden geldiğince destk olmaya çalısıyo. bi destk olsalar zatn şimdiye kadar ew sahibi olurdk. kendi basımıza idare ediyorz. bebek bekliyolardı alın size çock işte karsıdan bnde sewerm. eltimede birsey yapmamıslar ondan biliyorm işte. herkesde bir sıkıntı war işte tatlm.

İlginçmiş. Kendi elemanının haklarını vermezken başkasının hakkını nasıl savunabiliyor acaba. Maalesef benzer şeyler bizde de var. Bende ayılıp bayılmıyorum çalışmaya ama işte diyorum ya mecburiyetler. Kirayı kiracılığı da iyi bilirim. En acısı da ben kiramı ödemeye para bulmazken kaynanamın karşıma geçip iyi kötü benim de kızımın da evi var demesidir.

savunuyo işte nasl bnde blmiyorm. elemnnıda harcıyo böyle. aman cnm herkes dertli işte bunada şükür diyorm napıym. kmseden parada istemiyorz yuvarlanp gidiyorz işte. allahtan esmden yana hiç sıkıntm yok herseyde arkamdadr laf getrmz söyletmezde. sallıyorm cnm yaa taksam kafaya kafayı yerm herhalde.

Son düzenleme:

Aynen çok şükür diyorum geçiyorum. Kendi yağımızla kavruluyoruz. Hepimiz aynı durumdayız. Bende takmamaya çalışıyorum. Takarsam kötü.

Bizimkilerin muhb.desene çok sinir gerçekten.
İş konusunda da avukat olmuş adam olamamış diyorum canım sevmem zaten avukatları başka işler baksan olmuyor mu?

Nisacım balığın en kolay yolu alırken temizlettirip almak yoksa bileğe kuvvet kalıyor

Herkes kaynana konusunda doluymuş gerçekten,inşallah böyle devam etmezler

aynen cnm görüyorz ki okumakla adam olunmuyo. baska iş bakmak istemiyorm çünkü cnm bir daha çalısmam zor bebeğe bakıck kmse yok ailelere biraz uzak kalıyorz hemde kendm bakmak istiyorm bebeğime. 8. ayıma kadar allah nasp ederse çalısıcam. ewmde kira birde bebek geliyo masraflar ikiye katlanıck o yüzden eksklerini falan alırm diyorm elmzden geldiğince işte yoksa eksk hiç bitmiyo hele ki bebeğin. bakalm bunada sükür diyip önümüze bakıyorz işte cnm. işte hiç kimse kesndisinn annesi babası gibi olmuyo. bi çekememezlk oluyo illaki, sanki yapsalar tek bna yapıcaklar oğluda war sonucta o ewde ama düşünce yok işte. basa gelen çekiliyo yapıck birsey yok. allah beternden saklasn. we hepimize huzur we sabır wersn tatlm.

Anladim canım dogumda sonra kismetse düşünüyor musun çalışmayı canim ben de bebege annesinin bakmasi gerektigi dusuncesindeyim.
Hareketini ne zaman hissedeceksin bakalım canim ben basladim hissetmeye hatta cok hissedilir hareketleri karnimdan belli oluyor bunu gorunce de insan herseyi unutuyor

yok tatlm ya çalısmıcam bebişime bakıcam allah nasip ederse. çok merak ediyorm o duyguyu bnde. suan bile bnm wazgeçlmzm oldu karnmda yaa warlığı yetiyo hele birde hissetsm harektlerini off yani tatlm :)

Cardincim haddim değil karışmak ama şöyle yapmayı düşünmediniz mi? Doğum iznine çıkacak gibi çık. Doğumdan sonra en azından 16 haftanın parasını alıp ayrılırsın. Akmasa da damlar.

Benim ne yazıkki öyle bir lüksüm yok. Ve bu beni çok üzüyor.

yok tatlm ya çalısmıcam bebişime bakıcam allah nasip ederse. çok merak ediyorm o duyguyu bnde. suan bile bnm wazgeçlmzm oldu karnmda yaa warlığı yetiyo hele birde hissetsm harektlerini off yani tatlm :)

Ya kızlar. Ben karnımda kelebek kıpırtıları hissediyorum. İlkinde de hissetmiştim doktor hissedemezsin deyince sesimi çıkarmaz oldum. Ama kelebek kıpırtısı var sankim.

estafurullah cnm söylüyeblrsn tabiki fikrini. ay cnm ya bilmiyorm ki napıcağımı iş konusnda kafam çok karısık ne yapıcm bnde bilmyorm tatlm. bilmiyorm hem werr mi o seklde paramı. yerm bn o keleği :) ne güzl bn pek birsey anlamadm daha bakalm ne zamn hissedicm.

Ya zaten doğum iznine ayrılınca o parayı sana devlet veriyor işveren değil. Doğum iznin bitince gidiyorsun skg'ya sana 16 haftalık paranı yatırıyorlar. Ama tabii bunun için doğum izni falan filan gibi rapor, resmi işleri takip etmen lazım.

Ya bana da abla dedi işyerinde. "Kelebek çırpınışı gibi birşey hissetmiyor musun" dedi. Bende "hissediyorum ama doktorum hissedemezsin deyince oralı olmadım" dedim. Ondan size sorayım dedim.

Selam kızlar nasılsınız bakalım
Cardincim, ben de ayni seyi düşünüyorum bebegime kendim bakmak istiyorum ama durum ne gosterir bilemiyorum o zaman tabi bide Allah nasip ederse ben 2.cocuk icin arayı cok acmak istemem daha birinci olmadan ikinciyi düşünüyorum

Bgacim uzatabildigin kadar iznini uzatirsin sen de, senin avantajin annen yakininda demi? Bide hareket demissin ya cok erken değil mi daha cunku ben de hissediyorum galiba diyordum hani meger o degilmis simdi farki anliyorum

İşte öyle bir lüksüm de yok. Özelde kimse o kadar uzattırmaz White.

Ya bilmiyorum işte emin değilim. Bu kelebek kıpırtısı gibi birşey nedir ne değildir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…