aynen canımmol gebeliğin nasıl bi kanser riski var aslında sizden önce mol gebeliğide bilmiyordum
evet canım ben buna çok inanırım iyi düşün iyi olsun çok büyük bi anahtar aslında
herkese mrblar kızlar .. benide alırmısınız aranıza bende kilo vermek istiyorum. 3 yıla yaklaştık bebiş istiyoruz ama olmadı bendede pko illeti var kilo vermem şart yani(( sizler nasıl bir diyet yapıyorsunuz ?
Hoşgeldinnnnnnn
hoşgeldin tabi alırızherkese mrblar kızlar .. benide alırmısınız aranıza bende kilo vermek istiyorum. 3 yıla yaklaştık bebiş istiyoruz ama olmadı bendede pko illeti var kilo vermem şart yani(( sizler nasıl bir diyet yapıyorsunuz ?
hmm anladımMol gebelik aslında bir hastalığın oluşma biçimlerinden biri bu hastalık iyi huylu bir tümör ama kansere kadar /rahmin alınmasına kadar (Allah korusun) gidebilen bir hastalık. En büyük belirtisi de hamilelik hormonunun anormal ve hızlı bir biçimde artışı. Odan bizim belli sürelerle beta hormonuna bakıyorlar. Bu hastalığa çevirmiş mi çevirmemiş mi?
Bizde bilmiyorduk ama yaşadıkça öğreniyoruz işte.
Yanlış birşey anlatmadım değil mi whitewish?
okurum zaten canımBende cok inanirim canim.o yuzden hemen kovmak lazim kötü dusunceleri ve dua etmek lazim. Rabbiye esir... seklinde badlayan bi dua var ben onun hikmetine cok inanirim ve elimden geldigince okumaya calisirim.biliyosan okumani tavsiye ederim
kızlar ya güneş kremi alcam oyle bakınıyorum ama ne tavsiye edersiniz?
bide güneş kremi mantığını anlayamadım yıllardır ne zaman kullansam bronzlaşıyorum kullanmasam ten rengim normal kalıyor
kullandığımda koruyucu yani bronzlaştırıcı falan da değil:44:
işte bende onu çözemedim ben buğday tenliyim güneşe çıkınca hemen esmerleşirim ne alsam bilemedimAni güneş yanmalarını engellemek için değil midir? Ben çok beyazım mesela birden yanıp ta canım acımasın diye kullanırım. Nivea alırım hep memnunum da.
Hatice kahve falı bilir misin?
işte bende onu çözemedim ben buğday tenliyim güneşe çıkınca hemen esmerleşirim ne alsam bilemedim
yok canım hayırdır :44:
Sen anladığım kadarı ile günlük kullanım için birşeyler istiyorsun tatil için değil?
Ne bileyim sordum sadece merak ettim.
bga cım bi an seni düşündümde gözümün önüne geldiğinde bugün siyah pantolon giymişsin gibi hissettim niye bilmiyorum:44::44:
evet günlük kullancam
Bipppppp doğru cevap başka????
mesela kaşların güzel sende beğeniyorsun siyah sankim
Devammmmm.....Başkaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?