Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

aynen canım mol gebeliğin nasıl bi kanser riski var aslında sizden önce mol gebeliğide bilmiyordum

evet canım ben buna çok inanırım iyi düşün iyi olsun çok büyük bi anahtar aslında

Mol gebelik aslında bir hastalığın oluşma biçimlerinden biri bu hastalık iyi huylu bir tümör ama kansere kadar /rahmin alınmasına kadar (Allah korusun) gidebilen bir hastalık. En büyük belirtisi de hamilelik hormonunun anormal ve hızlı bir biçimde artışı. Odan bizim belli sürelerle beta hormonuna bakıyorlar. Bu hastalığa çevirmiş mi çevirmemiş mi?

Bizde bilmiyorduk ama yaşadıkça öğreniyoruz işte.
Yanlış birşey anlatmadım değil mi whitewish?

Son düzenleme:
Bende cok inanirim canim.o yuzden hemen kovmak lazim kötü dusunceleri ve dua etmek lazim. Rabbiye esir... seklinde badlayan bi dua var ben onun hikmetine cok inanirim ve elimden geldigince okumaya calisirim.biliyosan okumani tavsiye ederim

herkese mrblar kızlar .. benide alırmısınız aranıza bende kilo vermek istiyorum. 3 yıla yaklaştık bebiş istiyoruz ama olmadı bendede pko illeti var kilo vermem şart yani (( sizler nasıl bir diyet yapıyorsunuz ?

hoşgeldin tabi alırız
belli bi diyet listemiz yok tek amaç kilo vermek nasıl olduğunu kendin belirle sadece haftalık hedeflerimiz var her pazartesi hedef koyup sonraki pazartesiye ulaşmaya çalışıyoruz

hmm anladım

Bende cok inanirim canim.o yuzden hemen kovmak lazim kötü dusunceleri ve dua etmek lazim. Rabbiye esir... seklinde badlayan bi dua var ben onun hikmetine cok inanirim ve elimden geldigince okumaya calisirim.biliyosan okumani tavsiye ederim
okurum zaten canım

Son düzenleme:
kızlar ya güneş kremi alcam oyle bakınıyorum ama ne tavsiye edersiniz?
bide güneş kremi mantığını anlayamadım yıllardır ne zaman kullansam bronzlaşıyorum kullanmasam ten rengim normal kalıyor
kullandığımda koruyucu yani bronzlaştırıcı falan da değil:44:

Ani güneş yanmalarını engellemek için değil midir? Ben çok beyazım mesela birden yanıp ta canım acımasın diye kullanırım. Nivea alırım hep memnunum da.

bga cım bi an seni düşündümde gözümün önüne geldiğinde bugün siyah pantolon giymişsin gibi hissettim niye bilmiyorum :44::44:

Sen benim hayalimde: Orta boylu, hafif basenli, beyaz tenli koyu kahve saçlı canlandın. Saçların kat kat kesimli.

Yaşından olgun, soğukkanlı ve ağır başlı biri ama bir o kadar da esprili ama samimi olduğu kişilere.

Hep böyle canlandın gözümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…