Selam canım,ya biz eşimle sürekli kavga ediyoruzhaftada bir mutlaka bir şey çıkıyor çok sıkıldım artık sizin de böyle miydi ilk yıl
tatlım daha 7 aylık falan evlisiniz sanırım bunlar çok normal
Normal de sıkıldım artık canım ya çok zor bi eşim var benim,inat ve sabit fikirli ve hiç takdir bilmeyen hele ki tartışıyorsan
canım ikili ilişki dediğin şey zaten zordur ki aynı evde yaşıyorsan dahada zordur eşin zamanla değişecektir biz oyle konularda kavga ededik ki aklın hayalin durur ilişkinin oturması zaman alıyor dönüp baktığımda eşimin problem çıkardığı şeylerin hiç biri yok şuanda seninde oyle olacaktır bi de erkekler ne kadar iyi olursa olsun birazcık yontulmaya ihtiyaç duyuyorzaman içerisinde takdir etmeyide sen öğreteceksin inatlaştığında ne kaybedeceğini de fikrini de sen değiştireceksin canım yani senin ialcın zaman ve emin ol bi çok kişi aynı şeyleri yaşıyor 4dörtlük ilişkim var diyen belki binde 1dir
günaydın kıslar nasılsınız dun hıc gıremedım mevlüdüm vardı koşusturmacadan .bide aklıma bısey takıldı du sabah normal beyaz akıntım gelmıştı ve lekelenme olmuşum adetıme daha 13-14 gun falan var neden olabılır acaba sadece bıkac damla baskada yok hanı boyle kahverengı gıbı gecen ay 3gun oldum fazla olmadım normald 7 gun dolu dolu olurum bı problem mı varkı dun cok ayaktaydı kosusturmaca oldu ondanmı oldu dıyorum e spora gıdıyorum hopluyorum zıplıyorum ordane oluyo acep
günaydın kıslar nasılsınız dun hıc gıremedım mevlüdüm vardı koşusturmacadan .bide aklıma bısey takıldı du sabah normal beyaz akıntım gelmıştı ve lekelenme olmuşum adetıme daha 13-14 gun falan var neden olabılır acaba sadece bıkac damla baskada yok hanı boyle kahverengı gıbı gecen ay 3gun oldum fazla olmadım normald 7 gun dolu dolu olurum bı problem mı varkı dun cok ayaktaydı kosusturmaca oldu ondanmı oldu dıyorum e spora gıdıyorum hopluyorum zıplıyorum ordane oluyo acep
Selam canım,ya biz eşimle sürekli kavga ediyoruzhaftada bir mutlaka bir şey çıkıyor çok sıkıldım artık sizin de böyle miydi ilk yıl
Yeni kürtaj olmamıştın demi canım,normal giderken mi herşey akıntın oldu
günaydın canım sorunun tam cevabını veremiycem ama dün hafta hafta hamilelik videosu izliyordum bebek rahime yerleşince bazılarında hafif bi kanama olurmuş aklıma hemen o geldi ne dersin
tatlım gunaydın sıkma canını evliliklerin ılk bır senesı boyle gecıyor.cunku ne kadar tanıdım artık desekkı ıllakı bır taraftan baska bısey cıkıyor.olur boyle seyler uzulme zaman gectıkce aynı oluyosunuz bırbırınıze alışıyosunuz hıc uzulme bıras da bayanlar alttan alırsa hıc bısey olmaz hane içinde rabbım askınızı muhabbetinizi artırsın
yok tatlım kürtaj olmadım cnm1 sene gecti dusugun üstünden niye boyle oldum anlamadım
ama temızleneli 14-15 gun oluyo cnm bukadar cabuk olmazkı heralde dımı hıc onu dusunmemıştım acaba yumurtlama ıle ılgılı olabılırmıkı
yok tatlım kürtaj olmadım cnm1 sene gecti dusugun üstünden niye boyle oldum anlamadım
ama temızleneli 14-15 gun oluyo cnm bukadar cabuk olmazkı heralde dımı hıc onu dusunmemıştım acaba yumurtlama ıle ılgılı olabılırmıkı
Günaydın kızlar nasılsınız?ben hiç iyi değilim bugün canım çok sıkkın
naber bga cım?......................
günaydın.bende bebek için korunmuyorum.
hoş bir senedir olmuyor.bu ayda diyete girdim.
her sabah spor yapıyor mekik çekiyorm.
acaba hamileysem bir zararı olurmu dersiniz.sizler tecrübeliniz.
her ay acaba hamilemiyim diyorum
sonu hüsran oluyor ama neyse.hani olursa
günaydın.bende bebek için korunmuyorum.
hoş bir senedir olmuyor.bu ayda diyete girdim.
her sabah spor yapıyor mekik çekiyorm.
acaba hamileysem bir zararı olurmu dersiniz.sizler tecrübeliniz.
her ay acaba hamilemiyim diyorum
sonu hüsran oluyor ama neyse.hani olursa
Hoşgeldin mekik çekme bence daha hafif hareketler yapsam daha iyi olur bence
Hayırdır diyecektim ki anlatmışsın
Bunlar çok normal sıkma canını zaten kızlar söylenecek herşeyi söylemişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?