Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Normal de sıkıldım artık canım ya çok zor bi eşim var benim,inat ve sabit fikirli ve hiç takdir bilmeyen hele ki tartışıyorsan

canım ikili ilişki dediğin şey zaten zordur ki aynı evde yaşıyorsan dahada zordur eşin zamanla değişecektir biz oyle konularda kavga ededik ki aklın hayalin durur ilişkinin oturması zaman alıyor dönüp baktığımda eşimin problem çıkardığı şeylerin hiç biri yok şuanda seninde oyle olacaktır bi de erkekler ne kadar iyi olursa olsun birazcık yontulmaya ihtiyaç duyuyor zaman içerisinde takdir etmeyide sen öğreteceksin inatlaştığında ne kaybedeceğini de fikrini de sen değiştireceksin canım yani senin ialcın zaman ve emin ol bi çok kişi aynı şeyleri yaşıyor 4dörtlük ilişkim var diyen belki binde 1dir

günaydın kıslar nasılsınız dun hıc gıremedım mevlüdüm vardı koşusturmacadan .bide aklıma bısey takıldı du sabah normal beyaz akıntım gelmıştı ve lekelenme olmuşum adetıme daha 13-14 gun falan var neden olabılır acaba sadece bıkac damla baskada yok hanı boyle kahverengı gıbı gecen ay 3gun oldum fazla olmadım normald 7 gun dolu dolu olurum bı problem mı varkı dun cok ayaktaydı kosusturmaca oldu ondanmı oldu dıyorum e spora gıdıyorum hopluyorum zıplıyorum orda ne oluyo acep

Haklısın canım biliyorum çoğu arkadaşımın evliliğinin ilk yılları hep sorunlu geçmiş,insan ailesiyle bile kavga ediyor gün geliyor da sonuçta aynı ev içinde farklı kişileriz,sıkıcı tarafı hep benden birşeyler beklemesi ben kabullenicem,ben alttan alıcam,ben toparlayıcı olucam ama en ufak bir tartışmada yine ben kötü olucam.
Zaten evde durmaktan sıkıldım uzun süredir iyi bir iş çıkmadı karşıma kendi paramı kazanmak duygusu elimden gitmiş durumda bide böyle şeyler olunca içinden çıkılmaz hal alıyor olay

Yeni kürtaj olmamıştın demi canım,normal giderken mi herşey akıntın oldu

günaydın canım sorunun tam cevabını veremiycem ama dün hafta hafta hamilelik videosu izliyordum bebek rahime yerleşince bazılarında hafif bi kanama olurmuş aklıma hemen o geldi ne dersin

Bide sana da günaydın canım

Selam canım,ya biz eşimle sürekli kavga ediyoruz haftada bir mutlaka bir şey çıkıyor çok sıkıldım artık sizin de böyle miydi ilk yıl

tatlım gunaydın sıkma canını evliliklerin ılk bır senesı boyle gecıyor.cunku ne kadar tanıdım artık desekkı ıllakı bır taraftan baska bısey cıkıyor.olur boyle seyler uzulme zaman gectıkce aynı oluyosunuz bırbırınıze alışıyosunuz hıc uzulme bıras da bayanlar alttan alırsa hıc bısey olmaz hane içinde rabbım askınızı muhabbetinizi artırsın

Yeni kürtaj olmamıştın demi canım,normal giderken mi herşey akıntın oldu

yok tatlım kürtaj olmadım cnm1 sene gecti dusugun üstünden niye boyle oldum anlamadım
günaydın canım sorunun tam cevabını veremiycem ama dün hafta hafta hamilelik videosu izliyordum bebek rahime yerleşince bazılarında hafif bi kanama olurmuş aklıma hemen o geldi ne dersin

ama temızleneli 14-15 gun oluyo cnm bukadar cabuk olmazkı heralde dımı hıc onu dusunmemıştım acaba yumurtlama ıle ılgılı olabılırmıkı

Almam mı canım ya ama bazen damarıma basıyor

ee tamam süper işte 10 gün sonra ihtimalin en çok olduğu zaman :44:

Benim lekelenmelerim olmuştu canım ama gebeliğimin ilk haftalarında ki zaten kürtaj oldum gebelik durumun yok herhalde belki bedenin kendini temizlemesi gb.bişeydir ama istersen doktora bir sor

Günaydın kızlar nasılsınız?ben hiç iyi değilim bugün canım çok sıkkın

Hayırdır diyecektim ki anlatmışsın

naber bga cım?......................

İyyim canım bizim işyerinin problemli netinin düzelmesini bekliyorum.
Selam canım,ya biz eşimle sürekli kavga ediyoruz haftada bir mutlaka bir şey çıkıyor çok sıkıldım artık sizin de böyle miydi ilk yıl

Bunlar çok normal sıkma canını zaten kızlar söylenecek herşeyi söylemişler.

Hamile değilsen yumurtlama olabilir, stres olabilir, mevsim değişikliği az önce bekar bir arkadaşım sordu aynı soruyu

günaydın.bende bebek için korunmuyorum.
hoş bir senedir olmuyor.bu ayda diyete girdim.
her sabah spor yapıyor mekik çekiyorm.
acaba hamileysem bir zararı olurmu dersiniz.sizler tecrübeliniz.
her ay acaba hamilemiyim diyorum
sonu hüsran oluyor ama neyse.hani olursa

Hoşgeldin mekik çekme bence daha hafif hareketler yapsam daha iyi olur bence

Canım öncelikle beklemiceksin bu gebe kalmanın bence ilk kuralı stres yapmadan acaba olur mu diye düşünmeden akışına bırakacaksın bir sürü hikaye var böyle stres i kesince bebeğin olduğuna dair.Regl olma günlerine yakın zamanlarda çok yorma kendini ne olur ne olmaz,sağlıklı bir gebelik geçireceksen açıkçası koşsan bişey olmuyor ama ne yazık ki düşük riski hepimizde olduğu için son günler biraz daha temkinli davranmanda fayda var bence canım ve inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı nasip eder Rabbim ben de bıraktım korunmayı folik kullanıyormusun?

hmm whitewish sen soyleyince geldi aklıma folik kullanmaya başlasammı diye düşünüyorum ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…