Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Aynen katılıyorum ona katılırsa mol gebelik olduğumuz için bizim de öyle olmamız gerekiyor ama şükür ki iyiyiz.Bu arada sana da geçmiş olsun canım

anladım. annemin sürekli mide bulantısı vardı çok fazla kilo kaybetti doktorda bağırsaklarından şüphelendi bağırsaklarına bakıldı ve bi kitle bulunmuş ve parça almışlar bugün çıkan onun sonuçları net değil bi ultrason çekilmesi gerekiyor demişler ondan sonra netleşecekmiş şekeri düşmediği için o ultrason yada adı herneyse onu da çekemiyorlar

Aynen katılıyorum ona katılırsa mol gebelik olduğumuz için bizim de öyle olmamız gerekiyor ama şükür ki iyiyiz.Bu arada sana da geçmiş olsun canım

Teşekkürler. Yani çok uzağa gitmeye gerek yok. Bizim de molden dolayı o riskimiz var ama o hastalığın gene en kötü ihtimali ama ilk önce o ihtimali söylüyor doktorlar hiç hasta / hasta yakını psikolojisini düşünmüyorlar.

Yüksek şeker zaten kilo kaybettirir. Kolonoskopi olabilir. Çünkü kolonoskopi de uyutuyorlar. Ama sen içini ferah tut bizim gibi yapmışlar size kanser olabilir. Biz doktordan çıkınca işe geldim ben müdürüme anlattım salya sümük kanser olabilir dediler dedim. Merak etme kanser o kadar kolay olmuyor kanser olana kadar bağırsakta o kadar hastalık var ki dedi muhtemelen kolittir dedi. Dediği gibi de çıktı.

Son düzenleme:

Aynen hatta rahim alınıyormuş vs.vs. hani kötüyü düşünmek isteyince sonu gelmiyor,ondan önce içini rahat tutacaksın zor olsa da

Aynen hatta rahim alınıyormuş vs.vs. hani kötüyü düşünmek isteyince sonu gelmiyor,ondan önce içini rahat tutacaksın zor olsa da

teşekkürler kızlar doru soyluyosunuz. insan ilk duyduğunda mantıklı düşünemiyor ama şimdi içim daha rahat sanada geçmiş olsun bga Rabbim hepimize sağlık versin

Çok gençmiş annen.

Off anneler çocuklarını düşünür çocuklar merak eder nolacak böyle. Sabaha göre sankim daha iyisin ama.

Dunden beri yazamiyidum sitede bi sorun vardi.cok gecmis olsun haticecim umarim kötü bisey yoktur.rabbim anneni sizlere bagislasin

Çok gençmiş annen.
Off anneler çocuklarını düşünür çocuklar merak eder nolacak böyle. Sabaha göre sankim daha iyisin ama.

Aynen oyle canım daha iyiyim en azından kendimi toparladım daha mantıklı düşünebiliyorum annemin sesinide iyi duydum
en kötü ihtimalle bile bu durum varsa daha çok başında ve aşcaz Allah'ın iziyle. annem genç ben en büyük çocuğum

Dunden beri yazamiyidum sitede bi sorun vardi.cok gecmis olsun haticecim umarim kötü bisey yoktur.rabbim anneni sizlere bagislasin

teşekkür ederim canım İnşallah yoktur Rabbim tüm anneleri çocuklarına çocuklarıda annesine bağışlasın İnşallah

Allah'ın izniyle birşey çıkmayacak sana 4 farklı örnek anlattık. En yakın da whitewish ile benim gebeliğim. Doktorlar nedense en kötüsünü söylüyor ilk önce.

Onlar o kadar alışmışki bizim duygusallığımızı anlamıyorlar. Ama biz o hastalığın adını duyduk mu doğrudan mezara koyuyoruz kendimizi.

aynen canım mol gebeliğin nasıl bi kanser riski var aslında sizden önce mol gebeliğide bilmiyordum

Iyi düşünelim iyi olsun canim.

evet canım ben buna çok inanırım iyi düşün iyi olsun çok büyük bi anahtar aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…