Valla ben son yaşadıklarımdan sonra babam bile doktor olsa araştırırdım canım inşallah kötü bişey olmayacak içini rahat tutmaya çalış,izin alabiliyorsan annenin yanına git
gidebilir miyimki :44:
Ne kanserinden şüpheleniyorlarmış?
Bir yıl önce mide ağrısıyla eşimi doktora götürdük. İlk dediği şey kanser olabilir. Ben salya sümük eşim içten içe yiyiyor kendini endoskopi kolonoskopi yapıldı kolit çıktı ama o günler geçene kadar bizi sen düşün. Bende tiroid nodülü var ilk önce en kötü ihtimalle yaklaştı doktorum.
Ondan için rahat olsun. Kesin teşhiş önce bir gelsin.
gidebilir miyimki :44:
Ne kanserinden şüpheleniyorlarmış?
Bir yıl önce mide ağrısıyla eşimi doktora götürdük. İlk dediği şey kanser olabilir. Ben salya sümük eşim içten içe yiyiyor kendini endoskopi kolonoskopi yapıldı kolit çıktı ama o günler geçene kadar bizi sen düşün. Bende tiroid nodülü var ilk önce en kötü ihtimalle yaklaştı doktorum.
Ondan için rahat olsun. Kesin teşhiş önce bir gelsin.
Aynen katılıyorum ona katılırsa mol gebelik olduğumuz için bizim de öyle olmamız gerekiyor ama şükür ki iyiyiz.Bu arada sana da geçmiş olsun canım
anladım. annemin sürekli mide bulantısı vardı çok fazla kilo kaybetti doktorda bağırsaklarından şüphelendi bağırsaklarına bakıldı ve bi kitle bulunmuş ve parça almışlar bugün çıkan onun sonuçları net değil bi ultrason çekilmesi gerekiyor demişler ondan sonra netleşecekmiş şekeri düşmediği için o ultrason yada adı herneyse onu da çekemiyorlar
Yüksek şeker zaten kilo kaybettirir. Kolonoskopi olabilir. Ama sen içini ferah tut bizim gibi yapmışlar size kanser olabilir. Biz doktordan çıkınca işe geldim ben müdürüme anlattım salya sümük kanser olabilir dediler dedim. Merak etme kanser o kadar kolay olmuyor kanser olana kadar bağırsakta o kadar hastalık var ki dedi muhtemelen kolittir dedi. Dediği gibi de çıktı.
Yüksek şeker zaten kilo kaybettirir. Kolonoskopi olabilir. Çünkü kolonoskopi de uyutuyorlar. Ama sen içini ferah tut bizim gibi yapmışlar size kanser olabilir. Biz doktordan çıkınca işe geldim ben müdürüme anlattım salya sümük kanser olabilir dediler dedim. Merak etme kanser o kadar kolay olmuyor kanser olana kadar bağırsakta o kadar hastalık var ki dedi muhtemelen kolittir dedi. Dediği gibi de çıktı.
Aynen hatta rahim alınıyormuş vs.vs. hani kötüyü düşünmek isteyince sonu gelmiyor,ondan önce içini rahat tutacaksın zor olsa da
teşekkürler kızlar doru soyluyosunuz. insan ilk duyduğunda mantıklı düşünemiyor ama şimdi içim daha rahat sanada geçmiş olsun bga Rabbim hepimize sağlık versin
Hatice gidiyor musun? Karar verdin mi?
belli değil canım annemle görüşemedim öğleden sona belli olur
Kaç yaşında annen?
slm ben geldim.
55 yaşında aradım az önce ben geliyorum diye o da kızdı gelince napcaksın diye
haklı gidince yapcağım bişey yok yanında olayım istedim ama o da beni düşünüyor işte 3 aktarmayla 9 saatte yanında olabilecem şimdilik vaz geçtim yani
kızlaar çok kötüyüm dünkü sıkıntımın sebebi çıktı annemin şekeri uzun süredir düşmüyordu bir sürü tahliller falan yapıldı az önce belli oldu kanser riski var çok fenayıım ya
Çok gençmiş annen.
Off anneler çocuklarını düşünür çocuklar merak eder nolacak böyle. Sabaha göre sankim daha iyisin ama.
Dunden beri yazamiyidum sitede bi sorun vardi.cok gecmis olsun haticecim umarim kötü bisey yoktur.rabbim anneni sizlere bagislasin
Aynen oyle canım daha iyiyim en azından kendimi toparladım daha mantıklı düşünebiliyorum annemin sesinide iyi duydum
en kötü ihtimalle bile bu durum varsa daha çok başında ve aşcaz Allah'ın iziyle. annem genç ben en büyük çocuğum
teşekkür ederim canım İnşallah yoktur Rabbim tüm anneleri çocuklarına çocuklarıda annesine bağışlasın İnşallah
aynen canımAllah'ın izniyle birşey çıkmayacak sana 4 farklı örnek anlattık. En yakın da whitewish ile benim gebeliğim. Doktorlar nedense en kötüsünü söylüyor ilk önce.
Onlar o kadar alışmışki bizim duygusallığımızı anlamıyorlar. Ama biz o hastalığın adını duyduk mu doğrudan mezara koyuyoruz kendimizi.
Iyi düşünelim iyi olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?