Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

yok tatlım boyum 170e yakın basen pek yok tur kilom heryerime dağılmış durumda buğday tenliyim ve kapalıyım
yaşımdan olgun olduğumu soyleyebiliriz evin en büyüğü olma sebebiyle hep ablaydım

senin üstüdeki tuttumu onu soyle

üzerinde pembe tonları kırmızı tonları olabilir yada vişne tonlarında bişey var kısa kollu gibi

Amma sallamışım o zaman ne bileyim hep öyle canlandın gözümde.

noldu kii neden ?:26:
kokoşla gittik ya ondan sanırım başka bişey olmadı çünkü.
ama inan seni bekledim hemen kapatmadım topiği yemin ederim bak ;sen gelmeyince çıktım

Taaaamm üstüne bastınız hatta geldiğimde "nereye gittiniz" tarzı birşey yazdım galiba. Hatta içimden de geçirdim "bunlar özelden mesajlaşıyorlar mı" diye "yok canım dedim yapmazlar öyle şey" ama nerdeeeeeeeeee

neyse kendimi dahada geliştircem yarın ne giyceksin bakalım

Çok şükür bugünde mesainin sonuna geldik yarın görüşürüz

peki öyle olsun

Doğru canım daha da uzun anlatılabilinir ama gerek yok artık ezberledik zaten rahimde çoğalan bir çeşit hücre işte kürtaj sonrası çoğalırsa kemoterapi ilacı ile tedavi oluyorsun Allah göstermesin kötü şeyler konuşmayalım

Hoşgeldin canım haftalık kilo takibi yapıyoruz ilk sayfada var listemiz istersen yaz sen de belirli liste yok herkes yaşam tarzına göre ayarlıyor ama mümkün olduğunca 1100 kaloriyi geçmiyoruz gün içinde

Tatlım ben Hamilton supr block kullanıyorum tavsiye ederim çok iyi,ufak bir lekem oluştu yüzümde onun için krem almıştım yanında bunu da almam gerekiyordu korumak için yaz kış kullanırım ben

Tatlım ben Hamilton supr block kullanıyorum tavsiye ederim çok iyi,ufak bir lekem oluştu yüzümde onun için krem almıştım yanında bunu da almam gerekiyordu korumak için yaz kış kullanırım ben

ben çabuk yanıyorum tatlım yanmamak için bişey araştırıyorum
senin ten rengin ne

Günaydın kızlar nasılsınız?ben hiç iyi değilim bugün canım çok sıkkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…