Sen benim hayalimde: Orta boylu, hafif basenli, beyaz tenli koyu kahve saçlı canlandın. Saçların kat kat kesimli.
Yaşından olgun, soğukkanlı ve ağır başlı biri ama bir o kadar da esprili ama samimi olduğu kişilere.
Hep böyle canlandın gözümde.
Sen benim hayalimde: Orta boylu, hafif basenli, beyaz tenli koyu kahve saçlı canlandın. Saçların kat kat kesimli.
Yaşından olgun, soğukkanlı ve ağır başlı biri ama bir o kadar da esprili ama samimi olduğu kişilere.
Hep böyle canlandın gözümde.
Seni biliyorum zaten gördüm ama ben seninle küsüm
üzerinde pembe tonları kırmızı tonları olabilir yada vişne tonlarında bişey var kısa kollu gibi
yok tatlım boyum 170e yakın basen pek yok tur kilom heryerime dağılmış durumdabuğday tenliyim ve kapalıyım
yaşımdan olgun olduğumu soyleyebiliriz evin en büyüğü olma sebebiyle hep ablaydım
senin üstüdeki tuttumu onu soyle
noldu kii neden ?:26:
kokoşla gittik ya ondan sanırım başka bişey olmadı çünkü.
ama inan seni bekledim hemen kapatmadım topiği yemin ederim bak ;sen gelmeyince çıktım
neyse kendimi dahada geliştircem yarın ne giyceksin bakalım
Çok şükür bugünde mesainin sonuna geldik yarın görüşürüz
Amma sallamışım o zaman ne bileyim hep öyle canlandın gözümde.
Taaaamm üstüne bastınız hatta geldiğimde "nereye gittiniz" tarzı birşey yazdım galiba. Hatta içimden de geçirdim "bunlar özelden mesajlaşıyorlar mı" diye "yok canım dedim yapmazlar öyle şey" ama nerdeeeeeeeeee
Mol gebelik aslında bir hastalığın oluşma biçimlerinden biri bu hastalık iyi huylu bir tümör ama kansere kadar /rahmin alınmasına kadar (Allah korusun) gidebilen bir hastalık. En büyük belirtisi de hamilelik hormonunun anormal ve hızlı bir biçimde artışı. Odan bizim belli sürelerle beta hormonuna bakıyorlar. Bu hastalığa çevirmiş mi çevirmemiş mi?
Bizde bilmiyorduk ama yaşadıkça öğreniyoruz işte.
Yanlış birşey anlatmadım değil mi whitewish?
peki öyle olsun
herkese mrblar kızlar .. benide alırmısınız aranıza bende kilo vermek istiyorum. 3 yıla yaklaştık bebiş istiyoruz ama olmadı bendede pko illeti var kilo vermem şart yani(( sizler nasıl bir diyet yapıyorsunuz ?
kızlar ya güneş kremi alcam oyle bakınıyorum ama ne tavsiye edersiniz?
bide güneş kremi mantığını anlayamadım yıllardır ne zaman kullansam bronzlaşıyorum kullanmasam ten rengim normal kalıyor
kullandığımda koruyucu yani bronzlaştırıcı falan da değil:44:
Tatlım ben Hamilton supr block kullanıyorum tavsiye ederim çok iyi,ufak bir lekem oluştu yüzümde onun için krem almıştım yanında bunu da almam gerekiyordu korumak için yaz kış kullanırım ben
ben çabuk yanıyorum tatlım yanmamak için bişey araştırıyorum
senin ten rengin ne
Günaydın kızlar nasılsınız?ben hiç iyi değilim bugün canım çok sıkkın
whitewishcimde gelmiş günaydım canıum hayırdır noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?