Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

cnm işte sorn ssk da zatn onu yapamadı daha oyalıyo aklınca. o yüzden bnde 8. ayıma kadar çalısp çıkıcm sanırm niye daha fazla bnden gitsn tamm iyi para alıyorm sükr ama ssk da çok önmli. bn tam hissedemedm daha cnm onu ama çok merak ediyorm :)

Heee anladım. Mahsus yapmıyor o zaman. İnşallah bebeğin eksiklerini bir an önce tamamlarsın 8. aya bile kalmazsın. Bir anlamı yok çalışmanın.

saol iyim tatlm sni sormalı kısımzda geldi artk insanın ewden çıkası olmuyo bu havalarda zor kalkıyorm sıcack yataktan :) bazn eşime bnde aynı seyi söylüyorm diyorm arayı açmıyalm 2. de olsn oda diyo biri olduda onu düşünüyosn :) ikiz gibi büyüsnler işte ne güzel kuzenm öyle yaptı ne güzel 2 yas war aralarnda:))

Heee anladım. Mahsus yapmıyor o zaman. İnşallah bebeğin eksiklerini bir an önce tamamlarsın 8. aya bile kalmazsın. Bir anlamı yok çalışmanın.

herhalde cnm bilerek yapmıyodr artk. 8. aya kadar çalısmamn nedeni işte bebeğin eksklerini alablmk birde elimze iki üç kuruş para geçmesi cnm. yoksa hiç durmam.

İyiyim tatlım sağol sen nasılsın?

Ben yaşlarımızdan dolayı ikinciyle çok arayı düşünmüyorum kısmetse.
Aynen canim ben de yaşı düşünüyorum zaten esim 36 yi bitirdi düşün 3sene anca beklenir tabi Allah bilir düşünce sadece bu.
Haklısın ozel sektörün kötülüğü işte ama sut iznin falan olcak konusup saatini azaltirsin en azından

Cardincim ssk siz calismak gerçekten çok kotu hicbir hak idda edemiyorsun sen daha dediğin gibi gidebildigin kadar git

Kizlar oglusumun tutumlari geldi onlara bi bakayım

Foto istiyoruz.

aynen cnm zor ama katlanmaya çalısıyorz bir yerde. öyle kafam ne zamn eserse o zamn bırakıcam :)) ay ne güzl alış verişe baslamısn sn biz daha baslamadk bn sadece 2 parça almıstm hevesten o seklde. nasipse bnde bayramdan sonra baslarm yawas yawas :) güle güle giysn inş. tatlm.

Son düzenleme:
ayy çok tatlılar cnm yaa hatta süper. Allah hayılısyla giydrmeyi nasip etsn annesi :)) özendrdn bnide direk kendimi bebek mağazalarına atasm geldi şimdi :)

Canım benim yaa ben de bayıldım tabi yakından çok daha tatlılar gerçi bütün bebek eşyaları tatlı bence ufak ufak alırsın ben de öyle yapıyorum hem fiyat araştırıyorum Allah hepimizin bebişlerine ciciler giydirmeyi nasip etsin inşallah

Bu arada şapkalar 2 tl.ydi butik bebe den aldım orda kampanyalar oluyor bilmiyorum takip ediyor musunuz kızlar

ewet hepsi çok tatlı :) bnde öyle yapıcam birden alamam zatn hepsini su bir dahaki ay cinsiyeti iyice netlessnde erkk dedi kız çıkmasnda sonradan :)) ondan sonra bnde alıcm cnm

Bu arada şapkalar 2 tl.ydi butik bebe den aldım orda kampanyalar oluyor bilmiyorum takip ediyor musunuz kızlar

o site hiç bakmadm. aslında bnde pek netten almıyorm cnm öyle geznce bide elime alıp bakınca daha hosuma gidiyo böyle pek emn olamıyorm. hiç almadığmdan pek güven alamıyorm sitelerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…