o site hiç bakmadm. aslında bnde pek netten almıyorm cnm öyle geznce bide elime alıp bakınca daha hosuma gidiyo böyle pek emn olamıyorm. hiç almadığmdan pek güven alamıyorm sitelerden.
Ben şimdiye kadar ne aldıysam hiç sorun yaşamadım gelen herşey beklediğim gb.ydi.Mesela tulumlar çok mu ucuz hayır hani dışarda da aynı fiyata bulabilirsin ama markası farklı oluyor ben alırken markasını bildiklerime bakıyorum mesela ondan memnunum
zaten herşey çok pahalı kızlaaarr bi hastane çıkışları iyi bişey alayım dersen 100 den aşağı yok 10 lusu biraz kaliteyi düşürürsen 70 ten falan başlıyor
Aman Allahım bu neeee ne tatlılar
nerden nereye geldik whitecım işte şimdi il sayfadaki kilolarımızı silebilirsin artık zamanı geldi
Şapkalara bittim ben minik cüce yapacak annesi onu.
bebek kıyafeti konusunda şanslıyım galiba eşimin abisi bu işin toptancılığını yapıyor hem fiyat olarak hem çeşit açısından
demi canım ya hamilelik listesi yapsak daha iyi olucak artık gerçi ben ordan vay be kaç kiloymuşum diye bakabilirim çünkü ibre gittikçe yükseliyor
bebek kıyafeti konusunda şanslıyım galiba eşimin abisi bu işin toptancılığını yapıyor hem fiyat olarak hem çeşit açısından
Yaa evet bga yakından gör bide küçücükler ponponlu pek şekerler kızın olursa sen de saç bantları falan off off neler neler alınır
Ya white bende de kocaman bir göbek Demet Akalın gibi gaz gaz diyordu ya bende ödem diyorum ama anlamadım ne iş.
Ayy bu süper işte çok şanslısın.
Allah söyletti herhalde.
Dr.ödem mi dedi canım benimki 20.haftadan sonra ödem başlar dedi sağlık ocağındaki kadında öyle demişti bide o bacaktan da anlaşılıyor bak bakalım.Üçüncü ayına giriyorsun yani büyücek tabi canım artık benim hatırlamıyor musun 3.ayda gayet belirgindi karnım gaz olacağını pek sanmıyorum artık sor bakalım bir doktoruna
Ben tahminde bulunmucam artık hiç tutmuyor senin içinden ne geçiyor bi sor içine
Hiç sormadım ki doktora. Sadece kendimden biliyorum böyle göbek şişiyor, yanlarım felan çıkıyor vücut su topluyor bende. Şimdide öyle bıngıl bıngıl. O kadar çok su içiyorum ama wcye gidemiyorum. Ondan da ödem yapıyor diyorum.
İlkinde erkek geçiyordu. Bunda kız gibime geliyor.
Hiç sormadım ki doktora. Sadece kendimden biliyorum böyle göbek şişiyor, yanlarım felan çıkıyor vücut su topluyor bende. Şimdide öyle bıngıl bıngıl. O kadar çok su içiyorum ama wcye gidemiyorum. Ondan da ödem yapıyor diyorum.
İlkinde erkek geçiyordu. Bunda kız gibime geliyor.
Doktoruna sor canım gidince bana dr.dedi ki bacaklarını yüksekte tut mümkün olduğunca bu aydan sonra ödem oluşmaya başlıyor dedi.Sağlık ocağındaki kadında hemen hemen senin zamanlarında gitmiştim ödeme bakabilirsin bacağından ama daha erken olması için demişti.En iyi bilgiyi doktorun verir canım,kilon değişmiyor demi senin aynı diyordun ben acaip hızlı kilo alıyorumama gören herkes göbek olmasa hamile demem diyor ölçülerimde de bir artış yok sadece karnım geçen haftaya göre büyümüş
bencede kızkız istediğim için hepinizinkini kız tahmin etmiştim daha tutturaamadım bu sefer tutcak gibi
Öyledir o zaman canım yani ben de regl dönemleri dışında şişkinlik olmazdı ilk başlardaki boş karın şişliğimde 3.ayda falan geçmişti en iyi bilgiyi yine doktorun vericektir.Ayak ödemi değil bu bendeki davul gibi bir göbek. Benim ayaklarımda ödem oluşmaz. Kaan Kocatepe isimli bir doktorun gebelik sitesi var. Hafta hafta gebeliği takip ediyorum. Orada davul gibi göbek normal diyor. Bende ondan normal geliyor. İşyerinde abla almadın diyor. Pantolonlarım oluyor. Sadece o davul gibi göbekten düğmeleri kapatmıyorum. Kilom aynı sankimse.
Öyledir o zaman canım yani ben de regl dönemleri dışında şişkinlik olmazdı ilk başlardaki boş karın şişliğimde 3.ayda falan geçmişti en iyi bilgiyi yine doktorun vericektir.
Bana da kız gb.geliyor Hatice ama ben de kendim dahil herkese kız demiştim tutmadıbelki bga da tutar
Hatice senin kilo ne durumda yapıyor musun diyet ?
Bu arada cardin,bga neler yiyip içiyorsunuz dikkat etmeye başladınız mı artık.Hergün yumurta,süt vs.....
geçen haftalarda bi diyete daha girdim en son 63 ü gördüm ama sonra bıraktım kendimi biraz. sonra tekrar kilo aldım sanırım ama takmıyorum artık nolcaksa olsun napiimen azından hamiş olmadan önce 38 bedendim diyebilcem
aynen öyle,hamilelikte de çok almazsın belki süper olur.Ben de 63.5 tum hamile kaldığımda şimdiyi yazmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?