Öyledir o zaman canım yani ben de regl dönemleri dışında şişkinlik olmazdı ilk başlardaki boş karın şişliğimde 3.ayda falan geçmişti en iyi bilgiyi yine doktorun vericektir.
Bana da kız gb.geliyor Hatice ama ben de kendim dahil herkese kız demiştim tutmadıbelki bga da tutar
Hatice senin kilo ne durumda yapıyor musun diyet ?
Bu arada cardin,bga neler yiyip içiyorsunuz dikkat etmeye başladınız mı artık.Hergün yumurta,süt vs.....
geçen haftalarda bi diyete daha girdim en son 63 ü gördüm ama sonra bıraktım kendimi biraz. sonra tekrar kilo aldım sanırım ama takmıyorum artık nolcaksa olsun napiimen azından hamiş olmadan önce 38 bedendim diyebilcem
Geciyor tabi canım bebisin doldurcak bosluguHah işte o boş karın şişliği var bende de. Geçiyor mu o? Hiç geçmeyecek gibi geliyor.
Süt içiyorum, ceviz fındık fıstık yiyiyorum. balık, kırmızı et mutlaka. Ama yumurtadan tiksiniyorum. Yoğurt yemeye çalışıyorum.
Sen bu azimle 34 beden bile olursun.
Toplantıya kaçtım ben.
Hatice senin kilo ne durumda yapıyor musun diyet ?
Bu arada cardin,bga neler yiyip içiyorsunuz dikkat etmeye başladınız mı artık.Hergün yumurta,süt vs.....
Geciyor tabi canım bebisin doldurcak boslugu
Ben de etten hic haz almıyorum ama yiyorum mecbur dr.kendini cok zorlama dedi kofte falan da yesen olur dedi.yumurta sart ama haftada en az dort mumkunse hergun dedi,sut hergun icilcek, balik 2kez falan, karbonhidrat bol bol yeşillik. Sana testler yapti mi dr.ister belki bu ay yikanmamis sbze meyve asla, pismemis et bunlar cok onemli dedi.bide bana demir ve vitamin vermisti sanirim degistircek onları bu ay.
Haticecim ben de annem bana hamileyken nasilsa oyleyim sirf karindim ve kocamandi karnim diyor zaten kilo ve boyum iyi doğmuşum, sanırım çekiliyor anneye ama sirf karnima mi gidicek bilmiyorum iste onu
kızlar bna doktor bu ilacı verdi elevit. doğuma kadar kullanıcaksn dedi. size de verdi mi ?
Geciyor tabi canım bebisin doldurcak boslugu
Ben de etten hic haz almıyorum ama yiyorum mecbur dr.kendini cok zorlama dedi kofte falan da yesen olur dedi.yumurta sart ama haftada en az dort mumkunse hergun dedi,sut hergun icilcek, balik 2kez falan, karbonhidrat bol bol yeşillik. Sana testler yapti mi dr.ister belki bu ay yikanmamis sbze meyve asla, pismemis et bunlar cok onemli dedi.bide bana demir ve vitamin vermisti sanirim degistircek onları bu ay.
Haticecim ben de annem bana hamileyken nasilsa oyleyim sirf karindim ve kocamandi karnim diyor zaten kilo ve boyum iyi doğmuşum, sanırım çekiliyor anneye ama sirf karnima mi gidicek bilmiyorum iste onu
günaydın herkese
kıslar nacizhane fikrim kabuklarıyla yenebilen elma gibi meyvelerin kabuğunu soyarak tüketin çünkü herhangi bi kimyasal kalıntı varsa en fazla kabukla temas eder süt varsa direk üreticiden alın peynir köy peyniri tüketmeye çalışın büyük şehirlerde zor ama imkansız değil
kızlar bna doktor bu ilacı verdi elevit. doğuma kadar kullanıcaksn dedi. size de verdi mi ?
günaydın herkese
kıslar nacizhane fikrim kabuklarıyla yenebilen elma gibi meyvelerin kabuğunu soyarak tüketin çünkü herhangi bi kimyasal kalıntı varsa en fazla kabukla temas eder süt varsa direk üreticiden alın peynir köy peyniri tüketmeye çalışın büyük şehirlerde zor ama imkansız değil
İşte tek o göbek şişliği var bende.
Yok henüz test yapmadı. Sağlık ocağı yapmıştı. Şu anda da sadece folik asit içiyorum.
Selam canım evet verdi tatlım vitamin 2 aydır kullanıyorum ben bide demir ilacı vermişti sanırım onu değiştircek bu ay öyle demişti.
Ben de balık,et,sebze,baklagil orantılayıp yemeye çalışıyorum tavuk pek yemiyorum o da düzgün bir tavuk bulmak zor olduğu için
Kıslar güzel haberlerim var
evime gitmeme az kaldı İnşallah
bi aksilik çıkmazsa yarında Konyaya gidiyorum yoğun günler beni bekliyor dualarınıza ihtiyacım var bi kaç hafta giremeyebilirim nete bi daha
ki görüşmemize kadar belki nisacım doğum bile yapmış olur Allah her konuda her şekilde hepimizin yardımcısı olsun kendinize iyi bakın
hoşçakalın
slm cnm. bnde 1 haftadr kullanıyorm. tadı kötü yaa bide büyük zor içiyorm normaldede ilaç içmeyi hiç sewmm :) yeme tabiki cnm bebişe iyi gelsin:) bnde bugün 2'li test sonuçlarını aldm sükür temz çıktı bide hafta sonu kendi doktoruma göstericm. 3'lü teste gerek yok dediler 2'liyi yaptrdıysan. yinede onuda kendi doktoruma sorucm bakıym. sen nasılsn nasıl gidiyorm cnm.
bi aksilik çıkmazsa yarında Konyaya gidiyorum yoğun günler beni bekliyor dualarınıza ihtiyacım var bi kaç hafta giremeyebilirim nete bi daha
ki görüşmemize kadar belki nisacım doğum bile yapmış olur Allah her konuda her şekilde hepimizin yardımcısı olsun kendinize iyi bakın
hoşçakalın
hoşçakalın
Ben de sevmem hiç ilaç almayı ama alıştım artık
Çok sevindim canım iyi çıkmasına toxoplazmaya falan da bakılıyor bakıldı mı sen de,benim doktorum da üçlü dörtlü gerekli değil dedi %90 falan ikilinin güvenirliliği dedi çok detaylı bakılsın vs.isterseniz amino sentez yapabiliriz ama gerekli değil bence dedi.Allah nasip ederse haftaya detaylı ultrasona bakılacakmış orda da zaten herşey görülüyor dedi doktor.
İyiyim canım ben de haftayı bekliyorum sabırsızlıkla
Bu arada İzmir de soğuk canım güneşli ama soğuk,kış gelsin istiyorum ben ya üşüyelim biraz
Yaaaa böyle yapmayın iyice soğuyorum çalışmaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?