sen nasılsn cnm nasıl gidiyor
Ben bütün testleri düşükten sonra işyeri hekimimize sorup yaptırmıştım. Ama gebeliğin ilk üç ayında White senin doktorların da sanırım test yapmadı değil mi?
Ben de kürtajdan sonra yaptırmıştım ya ondan dolayı ilk üç aydaki doktorum gerek görmemişti ama şimdiki doktorum ilk gidince testlerimi sormuştu yaptırdın mı diye bir kaçını istemedi 4 tane kan 1 tane de idrar testi istedi canım ikili test zamanında,senden de ister belki bu ay.
Cardincim kandaki mikroba bu yıkanmadan yenen sebze meyve,ciğ etten geçen mikroplara,şekere,troide falan bakılıyor.
Ben üşüyorum. İşim çok toparlamaya çalışıyorum. Elektrikler kesikti şimdi geldi.
bn dün çok üsümştm ama bugn sıkı giyindm. ama tabiki yine dısarı çıkınca üşüyorm cnm.
Bakalım haftaya salı kontrol var. Ne olacak ne bitecek merak ediyorum. Gece zaten kötü bir rüya gördüm. Rüya değil kabustu.
Zaten ilk 3 ay içinde yapılan testlerin doğruluğu olmayabilirmiş. Hamilelerde değerleri değişkenlik gösterdiği için sonuçlar yanıltıcı olabiliyormuş. Mesela beta hormonu çok salgılandığı için ve tiroidler benzer olduğu için tiroid değerleri düşermiş falan filan.
Kötü rüyalar yok lütfenşimdi test yapılcak,ense kalınlığı falan ondan stres yapmışsındır canım ben de ne zaman kontorle gidicem uyuyamam falan oluyor yani.
Tabi benim ark.ım grip olmuştu gebeliğinde test yaptırma zamanı değerler anormal çıkmış 1-2 hafta sonra yine istemiş doktor o zaman normale dönmüş.
Al benden de o kadar. Bot bile giydim bugün.
Ben de kürtajdan sonra yaptırmıştım ya ondan dolayı ilk üç aydaki doktorum gerek görmemişti ama şimdiki doktorum ilk gidince testlerimi sormuştu yaptırdın mı diye bir kaçını istemedi 4 tane kan 1 tane de idrar testi istedi canım ikili test zamanında,senden de ister belki bu ay.
Cardincim kandaki mikroba bu yıkanmadan yenen sebze meyve,ciğ etten geçen mikroplara,şekere,troide falan bakılıyor.
ooo siz kışı getirmişsiniz
hmm bakılmadı ona cnm zatn o seklde birsey yemiyorm ama yinede mikrobn nereden geçiceği belli olmaz. sorarm bunuda unutmazsam :)
İster gerekli görürse belki dr.un canım dr.a göre de değişiyor bu istekler.Sağlık ocağına kayıt yaptırmıştın demi ne zaman ararız sizi dediler.bga yı 20.haftada demişlerdi demi bga ?
İvetttt ariyorlarda zaten. Tecrübeyle sabittir.
O yaptırdığım testlerde hepatit aşımla, kızamık aşımın tutmadığı görüldü. Doktorum hepatiti mutlaka yaptır dedi ama aşıyı bulamadık.
Seni aradılar mı beni arayan eden yok
Hadi ya ee söyledin mi doktoruna peki
İlkinde aradılar merak etme ararlar. Sana ulaşana kadar da arıyorlar zaten. Yok söylemedim aklıma bile gelmedi. Dur onu da söyleyeyim. Ama artık yapılacak birşey yok sanırım.
Hmm sanırım 25.haftada arıcaklar şeker yüklemesi yapılıyormuş ya birde tetanoz oluncak onun için de arayabilirler seninkiler erken aramış o zaman ilkinde neyse bakalım.
Olsun sen ihmal etme sor yine de dr.una
İlkinde sanırım 20. haftama geldiğimde aradılar. Bilmiyorlardı ki düşük yaptığımı. Hatta demiştim demekki şimdi 20. haftada olacakmışım diye.
Yok ihmal değil aklıma gelmedi sormak aslında şimdi aklıma geldi keşke sağlık ocağına gitseymişim belki yaparlarmış.Ben nerelere nerelere sordum. Depolara, hastanelere. Çok az geliyormuş bu aşı geldiği gibi de bitiyormuş.
ben de sanki 20.hafta dedin gb.hatırlıyorum çünkü.
Evet sağlık ocağında belki yapılır onlara sayıyla geliyormuş ya o tür şeyler.
Bulantıların bitti demi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?