Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Ne güzel ya benim 2 ay sürmüştü ya hiç bitmicek gb.ydi.Benim de 3 ay bitene kadar iştahım yoktu hatta 4 e girmeye yakın bir başladı iştah hala devam ediyor

White,

Sende de oldu mu? Ben çok kaygılı biri oldum. Hassaslaştım, agresifleştim. Gözyaşlarım her an akmaya hazır. Garip biri oldum çıktım.

Olmaz mı canım hala daha devam ediyor da her an herşeye ağlıcak gb.yim mesela tv de bişey izliyeyim hemen gözyaşlarım akıyor ki normalde hiç öyle biri değilimdir,sonra fevri olmamaya çalışırım normalde şimdi kontrol edemiyorum sinirimi,kaygı desen biliyorsun ilk günlerimde nasıldım testler iyi bebeğin iyi diyene kadar dr.yaşadım hep onu hala bile ara ara yaşıyorum tamamen hormonal bence canım

Sen o zaman hiç bahsetmedin kaygılarından White çok soğukkanlıydın sakindin. Sonra nasıl konu açıldıysa içini döktün.

Ok bekliyorum.

Sen o zaman hiç bahsetmedin kaygılarından White çok soğukkanlıydın sakindin. Sonra nasıl konu açıldıysa içini döktün.

Ok bekliyorum.
Bilmem aklimdaydi hatta mol topiginde de konuşmuştuk biriyle kaygilarimizdan,olmasın ama iyiyi dusunelim hep sağlıklı tatli bebeklerimizi

Şu an 19+4 üm canım 20de mi arıcaklar acaba 25.haftada gidilcek biliyorum da öncesi için bilmiyorum :44:

aramzda neredeyse 1.5 ay war cnm baya warmış ya :)) bni geçen hamileliğimde de 20. haftada çağırmıslardı sen yinede arayp sor tatlm. sorun olmasn sonradan gelmş senn günün

Buldum kağıdı canım yazmış ki kadın;
21.haftada Td1 doz aşı ve kontrol
25.haftada Td2 doz aşı ve glukoz yükleme demek ki 1 hafta sonra çağırcaklar

aramzda neredeyse 1.5 ay war cnm baya warmış ya :)) bni geçen hamileliğimde de 20. haftada çağırmıslardı sen yinede arayp sor tatlm. sorun olmasn sonradan gelmş senn günün

maşallah varmıymış o kadar ya bgayla yakınsın siz o zaman demi onunla kaç haftaydı aranız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…