Ya bende çok aşırı bulantı olmadı ilki gibi. Sadece koku hassasiyetim çok fazla. O yüzden evde kırlent vb. sürekli yıkanıyor. Hatta yumuşatıcı kokusundan bile nefret ediyorum.
Sadece uyanınca böyle kokudan dolayı bulantı var bazen öğürüyorum bazen değil. Yemek yiyince de herşey boğazımda kalıyor sanki her an kusacakmışım gibi. İştahım çok yok. Az yiyiyorum sık yiyiyorum. Ama sanki artık almaya başladım.
Ne güzel ya benim 2 ay sürmüştü ya hiç bitmicek gb.ydi.Benim de 3 ay bitene kadar iştahım yoktu hatta 4 e girmeye yakın bir başladı iştah hala devam ediyor
White,
Sende de oldu mu? Ben çok kaygılı biri oldum. Hassaslaştım, agresifleştim. Gözyaşlarım her an akmaya hazır. Garip biri oldum çıktım.
Olmaz mı canım hala daha devam ediyor da her an herşeye ağlıcak gb.yim mesela tv de bişey izliyeyim hemen gözyaşlarım akıyor ki normalde hiç öyle biri değilimdir,sonra fevri olmamaya çalışırım normalde şimdi kontrol edemiyorum sinirimi,kaygı desen biliyorsun ilk günlerimde nasıldım testler iyi bebeğin iyi diyene kadar dr.yaşadım hep onu hala bile ara ara yaşıyorum tamamen hormonal bence canım
Bilmem aklimdaydi hatta mol topiginde de konuşmuştuk biriyle kaygilarimizdan,olmasın ama iyiyi dusunelim hep sağlıklı tatli bebeklerimiziSen o zaman hiç bahsetmedin kaygılarından White çok soğukkanlıydın sakindin. Sonra nasıl konu açıldıysa içini döktün.
Ok bekliyorum.
İster gerekli görürse belki dr.un canım dr.a göre de değişiyor bu istekler.Sağlık ocağına kayıt yaptırmıştın demi ne zaman ararız sizi dediler.bga yı 20.haftada demişlerdi demi bga ?
ekimn 31 de çağırdılar tatlm. yaptrdm onuda. bakalm isticek mi
Burdakiler görevlerini yapmıyor galibabakıyım haftaya arayan soran olmazsa ben ararım
yani kontrolü elden bırakma :))
Peki 31 inde kaç haftalık olucaksın canım kısmetse ve ne için çağırdılar kontrol gb.mi
17 haftalık olucm tatlm. kan alıcaklarmş bide ası varmş sanırm tetenoz onu yapıcklar cnm.
Hmm bak şimdi merak ettim neden aramadılar beni diye :44: bir sorayım bakayım haftaya
sor cnm tabiki. aslında araması gerekiyolar. sen suan kacıncı haftadasn cnm
Şu an 19+4 üm canım 20de mi arıcaklar acaba 25.haftada gidilcek biliyorum da öncesi için bilmiyorum :44:
Şu an 19+4 üm canım 20de mi arıcaklar acaba 25.haftada gidilcek biliyorum da öncesi için bilmiyorum :44:
Buldum kağıdı canım yazmış ki kadın;
21.haftada Td1 doz aşı ve kontrol
25.haftada Td2 doz aşı ve glukoz yükleme demek ki 1 hafta sonra çağırcaklar
aramzda neredeyse 1.5 ay war cnm baya warmış ya :)) bni geçen hamileliğimde de 20. haftada çağırmıslardı sen yinede arayp sor tatlm. sorun olmasn sonradan gelmş senn günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?