ewet :) az kalmış senn. bz senden tecrübe kazanıcz artk. seker yüklemesini çok merak ediyorm nasıl oluck bakalm
maşallahvarmıymış o kadar ya bgayla yakınsın siz o zaman demi onunla kaç haftaydı aranız?
maşallahvarmıymış o kadar ya bgayla yakınsın siz o zaman demi onunla kaç haftaydı aranız?
ewet cnm aman masallah diyim hepimize. onunla aramzda 3 hafta war sanırm :) onunla yakınz baya
Ben de ablamdan biliyorum ama aynı mı olur bilmem bişey içiriyorlarmış önce parmaktan kan alıp bakıyorlarmış falan ben en çok detaylı ultrasonu ve renkli dobler i merak ediyorum.Arkadaşım diyor ki midesinden göz bebeğine kadar herşeyi görmüşler detaylıda
Allah izin verirse yaklaşık zamanlarda doğum yapıcaksınız sizben de inşallah oğlumu uyutup size destek vericem
White 20. haftadasın
Cardin 17. haftadasın
Ben 11. haftadayım.
White 20. haftadasın
Cardin 17. haftadasın
Ben 11. haftadayım.
yok cnm bn 13 haftaym sağlık ocağına gidiceğim zamnı yazdm 17 diye. sennle aramzda 2 hafta warmış o zamn bnm aklımda 3 hafta olarak kalmış. çok yakınmısz sennle :)
Ooo hayalim daha da yakın oldu sizin o zaman siz aynı hafta bile doğum yapabilirsiniz
ewet cnm yaaa :) sen herseyi atlatmş olucan allahın izniyle. 13+1 haftadaym bnde 17 sağlık ocağına gidiceğimi yazmştm
İnşallah canım düşününce bile insan heyecanlanıyor yaklaştığımız zamanlarda nasıl oluruz bilmiyorum hiç
Cardin 17 değil 31 ekimde 17.haftada olucam demedi mi :44:
yok cnm bn 13 haftaym sağlık ocağına gidiceğim zamnı yazdm 17 diye. sennle aramzda 2 hafta warmış o zamn bnm aklımda 3 hafta olarak kalmış. çok yakınmısz sennle :)
ewet cnm yaaa :) sen herseyi atlatmş olucan allahın izniyle. 13+1 haftadaym bnde 17 sağlık ocağına gidiceğimi yazmştm
13+1 isen 14. hafta oluyormuş Cardin ben 10+3 teyim 11. hafta içinde oluyormuşum. 3 hafta var aramızda.
ewet çok heycan werici birsey. bide war ya bir arada olsak offf yani daha da süper olurdu hepimzde kocamn göbekler :)
hmm onu bilmiyodm cnm. sükür yaa masallah hepizn güzel ilerliyo. ALLAH hepimizi nazarlardan korusun cnm.
Ayy evet düşünsene cafe ye oturmuşuz hepimizin göbekler önde duruyor onu mu yesek bunu mu yesek diye konuşuyoruz
Bende ancak öğrendim Cardin öyleymiş
Amin canım amin.
Ayy evet düşünsene cafe ye oturmuşuz hepimizin göbekler önde duruyor onu mu yesek bunu mu yesek diye konuşuyoruz
bnde şimdi senden öğrendm biraz geç kalmısm bncnm
süper ötesi birseymş tatlm :) keske sende burada olsaydn öyle ayda yılda bir araya gelp kaynatablseydk süper olurdu. çok güzel dostluklar kurardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?