Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

selam uzun zamandır siteyi dışardan takip ediyordum dün bu sayfaya rastladım ve konuşmalarınız çok sıcak çok samimi geldi.
bende yeni evlilerdenim Haziran'da evlendim çocuk denememizde 4.aydayım. çevre baskım çok fazla ve eşimle bende çok istekliyiz
sanırım bu stres beni olumsuz etkiliyor. eşimin yaşı 40 benim 30 çok gecikmeden çocuklarımız olsun istiyoruz. muhabbetinizin sıcaklığı beni buraya yazmaya heveslendirdi.

Hoşgeldin aramıza.

Maalesef stres gerçekten etkiliyor. Kafanı rahat bırakman lazım. Tecrübeyle sabittir.

Selam canim hosgeldin aramiza inşallah sana da uğurlu gelir topigimiz
Yasimiz ayniymis esimde 37 ye girdi ayni endişeleri ben de yasamistim senin gb.ama stres ne yazik ki daha kotu etkiliyor canim ne kadar rahatsan hersey o kadar güzel oluyor

Hoşgeldin aramıza.

Maalesef stres gerçekten etkiliyor. Kafanı rahat bırakman lazım. Tecrübeyle sabittir.

2 ay hiç yumurtlama olayını takip etmeden çalıştık 3.ay dr.a gittim hem genel bi kontrol hemde bilgi amaçlı.
sorun olmadığını çok kafama takmamam gerektiğini söyledi ki bu da çok zor.yumurtlama testi ve folik asit verdi geçen ay yumurtlama testi kullandım ve hiç pozitif olmadı o testte. bu ay ateş ölçmeye başladım tabi tam olurunu bilmiyorum bu ateş ölçmenin ama belki tutar diye takip ediyorum.:44:

Kafanı rahat bırakman lazım. Oluruna bırak bak gör o zaman nasıl oluyor. Sen stres yaptıkça olmuyor. Rahat ol. Benim de ilk gebeliğim 5 yıllık evli olmama rağmen. 31 yaşındayım eşimde 36. Nasip kısmet ne zamansa o zaman oluyor.

inşallah uğurlu gelir burası, uzun zamandır takip ediyorum..

eşim en küçük kardeş ve tek bekar kardeş herkes dört gözle beni bekliyor şuan :)
bizden bir hafta önce evlenen yiğeninin eşide 3aylık hamile yarıştırıyorlar resmen bizi

hoşgeldn. bncede takma kafana stres gerçkten çok etkiliyo bizler bu konuda tecrübe sahibiyiz. ne zamn kendini koy veriyosn o zamn oluyo gerçkten bnmde o seklde sürprz olmustu beklemediğim anda oldu. bekleynce olmaz zaten. milletide hiç takma ne düşünrlerse düşünsnler sen kendi rahatına bak. hem daha çok yeni ewlisn tamm yasın war ama aceleci olma bnce aynı yaslardayz bizlerde. allah nasip gördüğü zamn verr mutlaka. nacizane fikrm cnm. tabiki sn daha iyi bilrsn. bz burada yasadığmz tecrübeleri hep birbirimize anlatıyorz ve çok iyi dostluklar kurduk. inan etrafnda böyle kişilr yoktr. burası gerçkten rahatlatıyo.

çok güzel şeyler yazıyorsunuz çok teşekkür ederim samimiyetinize güvendiğim için üye oldum zaten uzun zmndır üye olmadan takip ediyordum forumları

bu ne soğuk yaa bugn çok üşüyorm nedense. ofste hala açamadlr ısı sistemni. ewde de 3 gündr saat 10 dan sonra elektrkleri kesiyolar iyice huy edndiler koca yaz kesmediler kısın kesiyolar hep sinir oluyorm yaaa bnlara.....

Valla kimseyi dinleme canım ben korunmayi birakinca yaptığım taktigi soyluyeyim, dedim ilk iki ay tutmaz ucuncu ay tutar gözüyle baktım hep kendimi ona odakladim ve ilk ay tuttu yani kafani bosaltmadikca olmuyor tatlım, kimseyi de dinleme Allah bagislasin de geç gerekirse uyar

Aynen canim burasi da buz gb.disaridaydim bugun dondum resmen haftaya iyi olacakmis hava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…