Günaydın White'ım.
Amin inşallah.
Nasılsın?
Yoktun dün?
Pazar günü için bi yere gitmiştik orda kaldık eşim de izinliydi dün ondan giremedim canım,iyiyim sen nasılsın?kontrol var bugün demi
Bende iyiyim. İvet kontrol var bugün. Biraz tedirginim açıkçası.
Normal canım bebeğini görünce geçicek hepsi,ikili test yapılıcak demi bugün ense kalınlığına bakılacak bizim de yarın kontrol ben de çok heyecanlıyım
Yok bugün kontrol ikili teste bugün yönlendirecek muhtemelen.Çok heyecanlı, evhamlı, telaşlıyım.
12.haftada değil misin canım bugün ense kalınlığına falan bakar teste gönderir seni herkesin 12.haftada yapılıyor çünkü.Heyecan,evham hep oluyor canım ne yazık ki koltuğa oturup bebeğini görene kadar ben de görene kadar inanılmaz heyecanlı oluyorum,kaçta kontrol?
İşte benim doktorum bakmıyor. İkili teste ve ayrıntılı ultrasona başka yere yolluyor. 16:00'da kontrol. Cinsiyet belli olur mu?
Günaydın kızlaarr sağlıklı,huzurlu bir hafta olsun hepimizeeeee
Ben anlayamadım senin doktorun sistemibakalım yarın yazarsın neler olduğunu.
Benim yüzdelikli olarak belli olmuştu genelde 3.ayda söylüyorlar artık cardinin de belli oldu ya inşallah görürsünüz canım
Kontrolleri ve takibimi doktorum yapıyor. İkili teste ve ayrıntılı ultrasonda kontrollere, testlere başka yere yönlendiriyor. Senin önceki gibi işte.
Ama benimki bir ay öncesinde ense kalınlığına nerde bakılacağını söylemiş ve doktorun raporuyla gelmemi söylemişti.Bence senin bugün o alt kattaymış ya lab.ve doktor oraya inip ense kalınlığına bakılacak ve kanın alınacaktır canım.Bence yani.
Selam cardincim nasılsın
Olabilir bir ihtimal ama sanmıyorum ilkinde öyle yapmıştı. Bu defa bence ikili öncesi son bir defa kontrol etmek istedi. Bu hafta içerisinde de ikili testim olur gibime geliyor. Laboratuar zaten oradaki doktor da riskli gebelik uzmanı. Araştırmıştım orayı. İstanbul'un en iyi laboratuarlarından biriymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?