Cardincim Günaydın nasılsın?
İkinci kayıpta geldi.
Tekrar gidiceksin yani bu hafta ne gerek var halbuki demi direk göndersin seni neyse bir git bakalım ne olacak
Yaa şu bitki çayları konusunda büyük soru işaretlerim var sizlerde aklınıza gelirse sorsanıza kızlar neleri içmememiz gerekiyor.Çünkü birinin dediği diğerini tutmuyor ve kış geldi içmek de gerekiyor :44::44:
Birde White,
Bizim test süremiz bayramdan sonraki haftaya da sarkabiliyor. Halen süremiz var yani .Genelde hemen 11. ya da 12. haftada yapıldığı için geç kalmış gibi duruyor ama benimle aynı olanlara bayram sonrasına randevu verilmiş.
günaydn tatlm :)) dün bnde 1 kere girdim çıktm ve bir daha giremedm biraz yoğndk cnm. nasılsn doktor heycanı sarmş sanırm. o heycan hep oluyo yaa doğurana kadarda gider böyle bizlerde :)
Olsun ya sorun yok. Evet ulaşım problem ama sorun yok. İkili öncesi birkez daha görmek istedi. Bu tutumu daha önemli benim için. Senin dediğin gibi de olabilir. Bana içebilirsin dedi 1 - 2 bardak. Ama ben güvenemedim içmedim. Ben yemek yiyeyim geliyorum.
Sorma ya heyecan, korku hepsi var.
Ya kızlar ben çoook aşırı uyuyarum bir de parmağımı kaldırmaya halim yok. Ama aşırı derecede yorgunluk var.
:44::44::44: bayram sonrası 14.hafta olmuyor mu çok geç değil mi?Ben iki doktorumdan da bildiğim söyledikleri 11.hafta erken olabilir ama 12.hafta yapılması gerekiyor,diyorum ya gidince sen de biz de öğrenicez senin doktorun çalışma şeklini canım
Sorma ya heyecan, korku hepsi var.
Ya kızlar ben çoook aşırı uyuyarum bir de parmağımı kaldırmaya halim yok. Ama aşırı derecede yorgunluk var.
Ben 13 saat uyuduğumu biliyorum canımçok normal çünkü hamişsin
ayyy iyimiş :))) hepimz uykucymusz :))
3.ay sonu gb. 4.ayda enerji yeniden geliyor kızlar sanki hamile değilmişsiniz gb.ama tabi uyku,yorgunluk hep var
Göğüslerim benim de dönem dönem sızlama oluyor canım damarlar çıkmaya başladı şimdi de süt topluyor normal zaten bir iki aya daha da büyücek
offf offf :)) normalide zatn fazla küçk değil o halimi düşünemiyorm zatn hayal gücümü bile zorluyo :))
offf offf :)) normalide zatn fazla küçk değil o halimi düşünemiyorm zatn hayal gücümü bile zorluyo :))
ben rahatım o konuda
Bu arada h.sonu bebek arabası baktık 3.5 milyar
ben rahatım o konuda
Bu arada h.sonu bebek arabası baktık 3.5 milyar
White ikili test 11+0 ile 13+6 arasında yapılabiliyor. Her ne kadar 12.haftamda olsam da 11+1 bugün benim artık bundan sonra 3 hafta yolu var. Aklımı oynattıracaktın benim.
Gerçi laboratuarda doktorumun ismi +1 tarih seçme lüksüm vardır ama olsun.
Bu arada artık alttan muayene yok değil mi doğuma kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?