Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Olsun ya sorun yok. Evet ulaşım problem ama sorun yok. İkili öncesi birkez daha görmek istedi. Bu tutumu daha önemli benim için. Senin dediğin gibi de olabilir. Bana içebilirsin dedi 1 - 2 bardak. Ama ben güvenemedim içmedim. Ben yemek yiyeyim geliyorum.

:44::44::44: bayram sonrası 14.hafta olmuyor mu çok geç değil mi?Ben iki doktorumdan da bildiğim söyledikleri 11.hafta erken olabilir ama 12.hafta yapılması gerekiyor,diyorum ya gidince sen de biz de öğrenicez senin doktorun çalışma şeklini canım

günaydn tatlm :)) dün bnde 1 kere girdim çıktm ve bir daha giremedm biraz yoğndk cnm. nasılsn doktor heycanı sarmş sanırm. o heycan hep oluyo yaa doğurana kadarda gider böyle bizlerde :)

Sorma ya heyecan, korku hepsi var.

Ya kızlar ben çoook aşırı uyuyarum bir de parmağımı kaldırmaya halim yok. Ama aşırı derecede yorgunluk var.

Ben de sormadım ya ve havalar soğudu tabi benim hemen kırgınlıklar başladı,gidince sorucam mutlaka.Afiyet olsun canım

Ama 14. hafta 13+6 ya kadar yapılıyor. Diyorum ya genelde 12.haftada yapıldığı için geç gibi görünüyor. Ama 13+6'ya kadar yolu var. Dediğim gibi benimle aynı tarihte olan birine bayram sonrası randevu verilmiş. Ama ben gidince soracağım yine. Ayy White strese soktun beni.

Sorma ya heyecan, korku hepsi var.

Ya kızlar ben çoook aşırı uyuyarum bir de parmağımı kaldırmaya halim yok. Ama aşırı derecede yorgunluk var.

bebişini görnce bütün korkularn gidiyo cnm. inş. yine güzl haberlerle gelrsn. ayy uykuyu sorma bn hala kendimi alamıyorm iş yernde bile uyuyorm bazen allahtan ofis boş zamnlarmda öyle değerlendiriyorm :)) bnm bu aralar göğüslerm çok fena uçları o kadar sızlıyoki krem falan sürmeme rağmn szlerde de oluyo mu kızlar?

ayyy iyimiş :))) hepimz uykucymusz :))

3.ay sonu gb. 4.ayda enerji yeniden geliyor kızlar sanki hamile değilmişsiniz gb.ama tabi uyku,yorgunluk hep var
Göğüslerim benim de dönem dönem sızlama oluyor canım damarlar çıkmaya başladı şimdi de süt topluyor normal zaten bir iki aya daha da büyücek

offf offf :)) normalide zatn fazla küçk değil o halimi düşünemiyorm zatn hayal gücümü bile zorluyo :))

White ikili test 11+0 ile 13+6 arasında yapılabiliyor. Her ne kadar 12.haftamda olsam da 11+1 bugün benim artık bundan sonra 3 hafta yolu var. Aklımı oynattıracaktın benim.

Gerçi laboratuarda doktorumun ismi +1 tarih seçme lüksüm vardır ama olsun.

Sen 12.haftaya girmedin daha yani o zaman tamam 12.haftadayım deyince bayramdan sonrası 14.haftana denk geliyor o nedenle dedim.Senin 13.haftanda bakılmış olacak yani kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…