Sen 12.haftaya girmedin daha yani o zaman tamam 12.haftadayım deyince bayramdan sonrası 14.haftana denk geliyor o nedenle dedim.Senin 13.haftanda bakılmış olacak yani kısmetse
Bende de yok denecek kadar. Belki bişeye benzerler.
Sen 12.haftaya girmedin daha yani o zaman tamam 12.haftadayım deyince bayramdan sonrası 14.haftana denk geliyor o nedenle dedim.Senin 13.haftanda bakılmış olacak yani kısmetse
3. aya kadar devlet has.leri hala bakıyo ama özeller bakmıyo cnm
:) demek ki bn biraz sanszm. inş. çok büyümzler :)) suan ki halyle kalsn :) mümknse
ne güzel çok iyimiş :))) akülü falan mı :)) çok pahalıymş cnm
İnşallah. Off sizinle konuşunca daha çok stres oldum rahatlamam gerekirken.
Çok fonksiyonel diyeyim900 tl iyi arabalar şu port bebe olanlardan bu dediğimde onun daha üstün olmuş hali
Bgacım benim karından bakılmıştı büyük olasılık senin de karından bakılır artık çünkü büyüdü ya bebişin
herseyi bugn öğrenicsn cnm bnde whit gibi biliyorm. inş. doktorn iyidrde gecktrmz sni. gerçi kaçırsnda 3' lü test yaptrr birsey kaybetmş olmazsn. stres yapma
Cardin Allah gönlüne göre versin kopardın beni bugün.
Kaçırmasın ya ikili önemliymiş,sana 3lü 4lü konusunda ne dedi doktorun.Benim ikilinin doğruluk oranı yüzde 90 lardadır dedi diğer testlerinle birlikte değerlendirilince 3lü ve 4lü ye gerek yok zaten onların doğruluk yüzdesi düşükmüş ondan benim 3 lü ve 4 lü yapılmıcak senin nasıl?
baya bi fonksynlmş :)) ewet onlarda çok güzl. bnde maxi cosi istiyorm eski iş yermden de biliyorm çok süperler hem kullanş hemde görntü açısndan ama oldukça fiyatlı onlarda. yaa birde beşiğe karar veremedm o kadar fazla yermde yok. katlanan oyun parklı beşklerden mi alsam diyorm yoksa normal sallanan moblya beşklerden mi bir türlü karr weremedk. szce hangisi daha mantıklıdr kızlar
Off şu hafta hesabı beni öldürüyor zaten.
Neden onlarda bakılıyor?
Bu defa yemeğe kaçtım.
Maxi cosi markası mı yazayım bir nete :44: ben pier cardinin beğendim bir tane uyku tulumu falan da var içinde 850tl.ydi hem de.
Ben hem küçük beşik hem de şu yanlarında komidini olan yataklar var ya onlardan almak istiyorum canım Allah izin verirse.Beşiği oturtuğumuz odada tutucam yatağını da yatak odasına koyucam diyorum ama tabi fikir değişir mi bilmem
Maxi cosi markası mı yazayım bir nete :44: ben pier cardinin beğendim bir tane uyku tulumu falan da var içinde 850tl.ydi hem de.
Ben hem küçük beşik hem de şu yanlarında komidini olan yataklar var ya onlardan almak istiyorum canım Allah izin verirse.Beşiği oturtuğumuz odada tutucam yatağını da yatak odasına koyucam diyorum ama tabi fikir değişir mi bilmem
herseyi bugn öğrenicsn cnm bnde whit gibi biliyorm. inş. doktorn iyidrde gecktrmz sni. gerçi kaçırsnda 3' lü test yaptrr birsey kaybetmş olmazsn. stres yapma
Yok sanmıyorum. Sadece düşük olduğu için daha sıkı tutuyor. Bayramın girmesi kötü yoksa sorun yok zaten. 2 saat sonra çıkacağım zaten. Bugün çok sorum var doktor beye epey şişecek kafası.
Ben araba bakmadım. Aslında hiçbirşey bakmadım. Cinsiyeti belli değil ondan. Boş bir odam var bebek odası yapmayı düşünüyorum. Bir de odama beşik almayı düşünüyorum ama araba konusunda hiç fikrim yok.
Aaa size bir haberim var. Hepinizin bildiği bir havayolu şirketinden iş teklifi aldım.
Cardin ağda konusunu doktoruna sordun mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?