Hoşgeldin mekik çekme bence daha hafif hareketler yapsam daha iyi olur bence
hmm whitewish sen soyleyince geldi aklıma folik kullanmaya başlasammı diye düşünüyorum ne dersiniz?
İşte bazen patlıcak gb.oluyorum :84:
hmm whitewish sen soyleyince geldi aklıma folik kullanmaya başlasammı diye düşünüyorum ne dersiniz?
Hepimizde oluyor daha bu sabah gerildik biz en çok eşimi seviyorum en çok ona kızıyorum bu böyle birşey süt liman bir ilişki yok. Önemli olan konuyu orada bitirebilmek bende yapamıyorum ama yapmak lazım.
İki farklı karakter iki farklı insan.
Onlar bizim psikolojimizi anlamıyor biz onların sıkma canını.
Canım korunmayı bırakmadan 2 ya da 3 ay öncesinden alınması gerekiyormuş ne zaman düşünüyorsun gebeliği?
Aynen öyle canım buna da alışıcazsen ne zaman başlamıştın foliğe canım
Kızlar smear testi yaptırdınız mı hiç? :44:
Döner dönmez düşünüyorsan kullanmaya başlasan iyi olur.
Haziran sonuna doğru canım başlıyım o zaman ben
Ya ben çok uzun zaman kullandım folik asit. Ben neredeyse bir yıl sonra hamile kaldım epey bir kullandım ondan.
Ben de 2 ay kullanmıştım yeniden başladım zaten ilk 3 ay kullanılıyormuş gebelikte
iyi oldu sorduğun hayatımda bir defa iki yıl önce yaptırdım aslında her yıl düzenli yapılması lazım gidince doktoruma sorayım diyorum.
ne yaptırıyosunuz kızlar kaçırdım ben anlamadım
ozaman degerlendirmek lazım:))ee tamam süper işte 10 gün sonra ihtimalin en çok olduğu zaman:44:
Benim lekelenmelerim olmuştu canım ama gebeliğimin ilk haftalarında ki zaten kürtaj oldum gebelik durumun yok herhalde belki bedenin kendini temizlemesi gb.bişeydir ama istersen doktora bir sor
Hmm ben de yaptırayım diyorum konuşayım bi doktorla özelde mi yaptırdın devlette mi peki
Özel de yaptırdım ama artık özele para bayılmak istemiyorum bu tarz şeyler için. Burada kadın sağlığı merkezleri var orada yaptırmayı düşünüyorum ücretsiz yapıyorlar.
ben 4 ay once yaptırdım cnm cok sukur bısey cıkmadıKızlar smear testi yaptırdınız mı hiç? :44:
Hayırdır diyecektim ki anlatmışsın
İyyim canım bizim işyerinin problemli netinin düzelmesini bekliyorum.
Bunlar çok normal sıkma canını zaten kızlar söylenecek herşeyi söylemişler.
Hamile değilsen yumurtlama olabilir, stres olabilir, mevsim değişikliği az önce bekar bir arkadaşım sordu aynı soruyu
Evet daha bebek olmadan dünyanın parası gitti doktorlara benim de ki bu ayda bayılıcam bi 250 doktora,devlette de yaptırmak istemiyorum bi araştırayım bakayım
aslında benim bebekten önce yaptırmak istediğim çok şey var bütün sağlık testleri sonra korkumdan gidemediğim dişçimle bi süre görüşmem gerekecekhayırlısıyla evime bi dönebilsem yapcaam çok şey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?