Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

İşte bazen patlıcak gb.oluyorum :84:

Hepimizde oluyor daha bu sabah gerildik biz en çok eşimi seviyorum en çok ona kızıyorum bu böyle birşey süt liman bir ilişki yok. Önemli olan konuyu orada bitirebilmek bende yapamıyorum ama yapmak lazım.

İki farklı karakter iki farklı insan.

Onlar bizim psikolojimizi anlamıyor biz onların sıkma canını.

Aynen öyle canım buna da alışıcaz sen ne zaman başlamıştın foliğe canım

Aynen öyle canım buna da alışıcaz sen ne zaman başlamıştın foliğe canım

Ya ben çok uzun zaman kullandım folik asit. Ben neredeyse bir yıl sonra hamile kaldım epey bir kullandım ondan.

Kızlar smear testi yaptırdınız mı hiç? :44:

iyi oldu sorduğun hayatımda bir defa iki yıl önce yaptırdım aslında her yıl düzenli yapılması lazım gidince doktoruma sorayım diyorum.

Hmm ben de yaptırayım diyorum konuşayım bi doktorla özelde mi yaptırdın devlette mi peki

ee tamam süper işte 10 gün sonra ihtimalin en çok olduğu zaman :44:
ozaman degerlendirmek lazım:))
Benim lekelenmelerim olmuştu canım ama gebeliğimin ilk haftalarında ki zaten kürtaj oldum gebelik durumun yok herhalde belki bedenin kendini temizlemesi gb.bişeydir ama istersen doktora bir sor

evet cnm bı gıdeyım ama bu ara cok yogunum bıras beklıyım bakalım

Özel de yaptırdım ama artık özele para bayılmak istemiyorum bu tarz şeyler için. Burada kadın sağlığı merkezleri var orada yaptırmayı düşünüyorum ücretsiz yapıyorlar.

Evet daha bebek olmadan dünyanın parası gitti doktorlara benim de ki bu ayda bayılıcam bi 250 doktora,devlette de yaptırmak istemiyorum bi araştırayım bakayım

aslında benim bebekten önce yaptırmak istediğim çok şey var bütün sağlık testleri sonra korkumdan gidemediğim dişçimle bi süre görüşmem gerekecek hayırlısıyla evime bi dönebilsem yapcaam çok şey var

Kızlar smear testi yaptırdınız mı hiç? :44:
ben 4 ay once yaptırdım cnm cok sukur bısey cıkmadı

dogrudur tatlım teskkur ederım:)

Evet daha bebek olmadan dünyanın parası gitti doktorlara benim de ki bu ayda bayılıcam bi 250 doktora,devlette de yaptırmak istemiyorum bi araştırayım bakayım

Ben prof.a gidiyorum ama doktorum çok şükür iyi biri kürtaj için çalıştığı hastaneye yönlendirdi beş kuruş ödemedim.

Betaları da haftalık özelde yaptırıyordum aman ne gerek var dedim devletten randevu alıyorum gidiyorum ikisi de aynı gün çıkıyor. 30 liram cebime kalıyor. Smear iki yıl önce 70 tl ödedim.

Bebek olsaydı acımazdım paraya mesela doktorum ikili test için yönlendirdiği yer 250 tl idi. Nasip olsaydı verecektim. Herkes ucuz yer araştırıyor ya da devlette yaptırıyor onu ama doktorum nereyi dediyse benim için

ama beta felan gibi şeyler için artık devlete gidiyorum

Açıkçası Hatice bebekten önce git bir kadın doğuma yapsın testlerini diş felan varsa onları da yaptır sonra kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…