Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Yok şu durumda beni kimse işe almaz zaten onlara da söyledim. 1 yıl sonra tekrar görüşeceğiz.

Boş odam var ama bütçem yok benim de bakalım ne yapacağım.

Son düzenleme:
hayrlısı olur inş. snn içn cnm. o bütçe bnde de pek yok cnm işte yawas yawas elmzdn geldiği kadar artk. biraz sarsck bizede

Aynen bizde.

sor bakalm cnm ne dick bnde merak ettm. bnm hiç aklıma gelmedi onu sormak.

Ben bugün soracağım. Geçen defa yaparken çok kastığımı farkettim. Ondan huzursuz oldum. Bakalım ne diyecek. Jilet zaten yapamıyorum. Ama olmaz derse mecbur jilete döneceğim.

Aynen bizde.

Ben bugün soracağım. Geçen defa yaparken çok kastığımı farkettim. Ondan huzursuz oldum. Bakalım ne diyecek. Jilet zaten yapamıyorum. Ama olmaz derse mecbur jilete döneceğim.

bn pek kasmıyorm cnm. bnde artk kuaföre gitmeyi düşünüyorm artk zorluyo bni göbektn pek rahat alamıyorm. bakalm doktor ne dick.

Son düzenleme:
Yok biz hep eşimle gideriz.

Off bende ağda yapmaya cesaret edemedim. Jiletten de korkuyorum mikrop kaparım diye. Bakalım nolacak.

Ne zaman senin doğum? Gelmeyince doğurdu bu kız dedim?

yok cnm doğurmadım daha persembe doktora gidicem kızım inat edio bayramada gelmicek gibi bi his var içimdeDD: normal gününe göre 15 ekim dedi doktor bnde kullanmıoyrum jilet

ne güzl cnm aynn bizde hep öyle gidiyorz o bnden daha meraklı oluyo bebişe :)

Evet öyle zaten tek gitme taraftarı değilim hiç.

yok cnm doğurmadım daha persembe doktora gidicem kızım inat edio bayramada gelmicek gibi bi his var içimdeDD: normal gününe göre 15 ekim dedi doktor bnde kullanmıoyrum jilet

Eee ne yapıyorsun?

Hayırlısı ne zaman ise o zaman gelsin cimcime.

walla öle cok zor denilemez cnm tabi gece uykusuzluklarım oluo arada bi ama öle agrım sızım yok bacak kasılmalarımdan baska

allah yardmcn olsn cnm. sayılı zamn artk. kendini mümkn olduğnca yorma. tam bayram günü gelmz mi bide bebişin çifte bayram olur :) allah hayrlısıyla kucağına almayı nasp etsn cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…