Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

allah yardmcn olsn cnm. sayılı zamn artk. kendini mümkn olduğnca yorma. tam bayram günü gelmz mi bide bebişin çifte bayram olur :) allah hayrlısıyla kucağına almayı nasp etsn cnm.

saol cnm darısı herkeze olsun bayramda gelse benim için iyi olur eşim falanda ewde

White nereye gittin?

Geldim canım tel.geldi sonra koptum konudan,iş olayına çok sevindim ama dediğin gb.kabul ederler mi acaba :44::44:
Ağda işini ben takmıyorum hiç hatta geçen hafta yaptırdım zaten bir süre sonra göbeğinden bişey göremiceksin jilet falan olmaz yani canım

Hmm bakayım bir ona da hiç denk gelmedim burda o markaya ama şu iki bin üç binliklerdense zaten alamam max.1000 verebiliriz onu da kaynanam alsın diye bekliyorum ama son ana kadar beklicem bakalım belki alırlar diye.
Bayram kıyafeti de benim pek bayramlarla aram yoktur yani normalde nasılsam öyle olurum bi anne babalara gidiyoruz zaten o kadar ama geçenlerde üstüme aldım çünkü herşeyim kısa kalıyor lcw den aldım xl bedenlerden gayet güzel oldu

bende bundan aldım ama biz ucuza bulduk bi arkadasın dukkandan almıs esim 1000 aldık Chicco Trio Living Auto Fix Completo Travel Sistem Red

Yok kabul edemedim zaten onlar da etmezler zaten bu halde. Ya ben son yaptığımda çok kastım. Korktum da çok. O zaman sormadım. Şimdi soracağım. Doktor ne derse onu yapacağım. Jilet kullanmak istemiyorum. Allah korusun mikrop felan kaparım.

Kaynana. Hadi bakalım. Benim ki gibi maşrapasını alayım demesinde.

bende bundan aldım ama biz ucuza bulduk bi arkadasın dukkandan almıs esim 1000 aldık Chicco Trio Living Auto Fix Completo Travel Sistem Red

Hepimiz o hem port bebe hem de puset olanlardan alıcaz gb.ben de kraft ın ve chicco nun baktım ama iç aksamı hoşuma gitmedi çok sertti bebeğin yattığı yerler pier cardinin bakmıştım onunki yumuşaktı ve uyku tulumu falan da vardı içinde ama kalite açısından araştırmadım fiyat olarak hemen hemen aynılar bir netten araştırayım

Ben kendim yapamıyorum zaten artık gittiğim bir yer var oraya gidiyorum sir e zaten 5 dk.da bitiyor bide alıştım hiç kasmıyorum kendimi.

Kaynanadan umutsuz bir bekleyiş içindeyim demi ilk torunun 6 aylık bebek bezini almış kaynanam eşimle fiyatlara bakıyorduk geçen gün bana söyleme annene söyle o alıcakmış ya sözde dedim,bakalım ne olucak çok merak ediyorum gerçekten

walla cnm bnde baktım benimkinin içinde yatağı da war yumuşak pusetinde falan uyku tulumuda var ayrıca

ilk aylar alır ondan sonra ses seda yok görün bak:d:d:

Ben daha o raddeye gelmedim. Bakalım ne diyecek?

Ya hepimiz bekliyoruz. Bende bekliyorum. Düşük yaptığım gün yaptığın muhabbeti şimdi yapsana. Kasım kasım dolanıyorsun torunum olacak diye. Ben emri vaki yapıyorum. Annem şunu alacak annem şunu alacak diyorum eşime. O iletir gerekli yerlere. Aman kızının kızına yapmamış da bana mı yapacak.

walla cnm bnde baktım benimkinin içinde yatağı da war yumuşak pusetinde falan uyku tulumuda var ayrıca

İyiymiş seninki de modeline göre değişiyor demek ki zaten belli markaları tercih edin diyorlar bakalım onu nasipse son aylarda alırız diyorum

Tabi canım ben de söylüyorum eşime biraz konusu açılsın kaynanama da söylücem annem bir sürü şey alıyor diye valla ben eşime söyledim yapmazlarsa ilk toruna yapılanları çok kırılırım dedim ki kırıldığım zaman da eskisi gb.olmucağımı bilir kendileri bilirler.

Ona yaptılarsa sana da yaparlar ayırmaz herhalde. Hani anlatmıştın ya öteki geline hediye almış sana da parasını vermiş diye. Böyle düşünceleri varsa bence rahat ol. Sona doğru yapacak belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…