Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

walla bn hiç bişiy demiyorum cnm ya kendi görürde belki utanır yapar bişiyler die annemde öle hersey alıo walla bide tek cocuk bizimki 3 görümcem war

Bebek eşyasında çok ucuza kaçılamayacak maalesef. Kaliteli olanı almalı ki alınan eşyanın hammaddesi önemli bebek sağlığı için.

Aynen canım ama gerçekten pahalılar,dün eşimin anne ve babası geldi eşim de bir hevesle aldıklarımızı gösterelim falan dedi neyse gösteriyoruz başladılar bebek eşyaları çok pahalı çok şey almayın bilmem ne?hayır senin 3.torunun olabilir benim ilk çocuğum sonuçta Allah nasip ederse tabi ki herşeyden almak istiyorum iyisini almak istiyorum

Maalesef pahalı. Herşey alınması gerektiği için de alınacağını bildikleri içinde gerçekten çok pahalı.

Kesinlikle katılıyorum. Hepimizin ilki, heyecanlıyız, meraklıyız. Birde biz daha özeliz yani.Ne acılardan geçtik de geldik. Daha da meraklıyız.

cnm öle oluyor genelde biz heweslenioruz ilk cocuk die onlar pek anlayamıolar tabi bunu cocuk cabuk büyüyo ne gerek falan war diolar oyusden pek benim içimden göstermek falan gelmio acıkcası

Ona yaptılarsa sana da yaparlar ayırmaz herhalde. Hani anlatmıştın ya öteki geline hediye almış sana da parasını vermiş diye. Böyle düşünceleri varsa bence rahat ol. Sona doğru yapacak belki.

Doğuma doğru yardım ederiz demiş eşime büyük olasılık doğum parası için çünkü büyük oğlunun doğum parasının yarısını verdi gidip de bana sadece doğum parasını verirse tabi ki bozulurum küçücük çocuğa gidip dünyanın parasını verip pc aldılar benimkinin de arabasını alsınlar o zaman

cnm öle oluyor genelde biz heweslenioruz ilk cocuk die onlar pek anlayamıolar tabi bunu cocuk cabuk büyüyo ne gerek falan war diolar oyusden pek benim içimden göstermek falan gelmio acıkcası

Bende pek gösterme taraftarı değilim. Allah nasip ederse şu bebek odasını yapabilirsem yüz ifadelerini merak ediyorum.

Aynen kızlar ben de gösterdim ama eşim özeniyor diye çünkü ben kendi annem ablama falan hep gösteriyorum ki onlar da çok meraklılar zaten.Bunlara açıyorum kıyafetleri ne kadar tatlılar demi diyorum kız olsaydı o zaman sen gör diyor nasıl tatlı lafa bak yaa dediğin gb.bga biz ne sıkıntılardan geçtik ben kız erkek derdi yapar mıyım acaba bi düşün de konuş

bizimkilerde erkek olsaydı diolar benimkide kız ya allah sağlıklı versinde kucağıma ne kız ne erkek herseyin hayırlısını versin diemiolar

Ya White yerden göğe haklısın ama ben o kadarını bile göremem. Bence ona bile şükret.

Ya eşim anlatıyor. Sarışın mavi gözlü bebek görünce sizinkide böyle olsun diye dua ediyormuş. Tamam herkes sevimli sarışın renkli gözlü bebekleri sever ama önce sağlıklı olsun diye dua et. Sağlıkla kucağımıza alalım diye dua et. Ne o yeme siparişi verir gibi Allah aşkına.

bizimkilerde erkek olsaydı diolar benimkide kız ya allah sağlıklı versinde kucağıma ne kız ne erkek herseyin hayırlısını versin diemiolar

Yani deseler bile sürekli bir diğer kız muhb.oluyor bizde de ama ben söylüyorum direk kızı erkeğimi var ya ilk çocuğum benim için hepsi tatlı diyorum yarın öbür gün kaynana olcaz bunları not ediyorum beynime yapmıcaklarım arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…