- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
Tabi canım ben de söylüyorum eşime biraz konusu açılsın kaynanama da söylücem annem bir sürü şey alıyor diye valla ben eşime söyledim yapmazlarsa ilk toruna yapılanları çok kırılırım dedim ki kırıldığım zaman da eskisi gb.olmucağımı bilir kendileri bilirler.
Bebek eşyasında çok ucuza kaçılamayacak maalesef. Kaliteli olanı almalı ki alınan eşyanın hammaddesi önemli bebek sağlığı için.
Aynen canım ama gerçekten pahalılar,dün eşimin anne ve babası geldi eşim de bir hevesle aldıklarımızı gösterelim falan dedi neyse gösteriyoruz başladılar bebek eşyaları çok pahalı çok şey almayın bilmem ne?hayır senin 3.torunun olabilir benim ilk çocuğum sonuçta Allah nasip ederse tabi ki herşeyden almak istiyorum iyisini almak istiyorum
Aynen canım ama gerçekten pahalılar,dün eşimin anne ve babası geldi eşim de bir hevesle aldıklarımızı gösterelim falan dedi neyse gösteriyoruz başladılar bebek eşyaları çok pahalı çok şey almayın bilmem ne?hayır senin 3.torunun olabilir benim ilk çocuğum sonuçta Allah nasip ederse tabi ki herşeyden almak istiyorum iyisini almak istiyorum
Ona yaptılarsa sana da yaparlar ayırmaz herhalde. Hani anlatmıştın ya öteki geline hediye almış sana da parasını vermiş diye. Böyle düşünceleri varsa bence rahat ol. Sona doğru yapacak belki.
cnm öle oluyor genelde biz heweslenioruz ilk cocuk die onlar pek anlayamıolar tabi bunu cocuk cabuk büyüyo ne gerek falan war diolar oyusden pek benim içimden göstermek falan gelmio acıkcası
Maalesef pahalı. Herşey alınması gerektiği için de alınacağını bildikleri içinde gerçekten çok pahalı.
Kesinlikle katılıyorum. Hepimizin ilki, heyecanlıyız, meraklıyız. Birde biz daha özeliz yani.Ne acılardan geçtik de geldik. Daha da meraklıyız.
cnm öle oluyor genelde biz heweslenioruz ilk cocuk die onlar pek anlayamıolar tabi bunu cocuk cabuk büyüyo ne gerek falan war diolar oyusden pek benim içimden göstermek falan gelmio acıkcası
Aynen kızlar ben de gösterdim ama eşim özeniyor diye çünkü ben kendi annem ablama falan hep gösteriyorum ki onlar da çok meraklılar zaten.Bunlara açıyorum kıyafetleri ne kadar tatlılar demi diyorum kız olsaydı o zaman sen gör diyor nasıl tatlı lafa bak yaa dediğin gb.bga biz ne sıkıntılardan geçtik ben kız erkek derdi yapar mıyım acaba bi düşün de konuş
Doğuma doğru yardım ederiz demiş eşime büyük olasılık doğum parası için çünkü büyük oğlunun doğum parasının yarısını verdi gidip de bana sadece doğum parasını verirse tabi ki bozulurum küçücük çocuğa gidip dünyanın parasını verip pc aldılar benimkinin de arabasını alsınlar o zaman
Aynen kızlar ben de gösterdim ama eşim özeniyor diye çünkü ben kendi annem ablama falan hep gösteriyorum ki onlar da çok meraklılar zaten.Bunlara açıyorum kıyafetleri ne kadar tatlılar demi diyorum kız olsaydı o zaman sen gör diyor nasıl tatlı lafa bak yaa dediğin gb.bga biz ne sıkıntılardan geçtik ben kız erkek derdi yapar mıyım acaba bi düşün de konuş
bizimkilerde erkek olsaydı diolar benimkide kız ya allah sağlıklı versinde kucağıma ne kız ne erkek herseyin hayırlısını versin diemiolar
bizimkilerde erkek olsaydı diolar benimkide kız ya allah sağlıklı versinde kucağıma ne kız ne erkek herseyin hayırlısını versin diemiolar
Yani deseler bile sürekli bir diğer kız muhb.oluyor bizde de ama ben söylüyorum direk kızı erkeğimi var ya ilk çocuğum benim için hepsi tatlı diyorum yarın öbür gün kaynana olcaz bunları not ediyorum beynime yapmıcaklarım arasında
Pollyannam ne kadar doluymuşsun öyle.
demi yaaa patlıyorum resmen,geçti mi stresin senin ne zaman çıkıyorsun
Evet çok doluymuşsun. Evet geçti. Gidince öğreneceğim herşeyi nasılsa. Yarım saate çıkarım.
İkili için bayramın araya girmesi kötü yoksa başka birşey yok.
Hadi hayırlısı canım güzel haberlerle gel yarın yaz hemen
Haftana göre bayramdan sonrada olur gb.ama doktorun bilir tabi az kaldı öğreniceksin gidince
saol cnm darısı herkeze olsun bayramda gelse benim için iyi olur eşim falanda ewde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?