Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

İnternet gitti kızlar ya onunla uğraştım, bugün de hep yatasım var
Bgacım bu kaynanaları gördükçe hepsi aynı demek ki boşuna kendini sıkma diyorum kendime
Cardincim 16.haftadan sonra doktor soluna yatmaya başla demişti bana geçen ay gidince yeniden sordum sırt üstü yatmadığım için yanlarım ve belim çok ağrıyor diye,bebeğe giden kan akışı sırt üstü yatınca azalırmış hiç yatma demiyorum ama yatmamaya çalış diyor,doksan derece dümdüz soluna yatmana gerek yok hafif eğim verebilirsin dedi ama son aylara doğru iyice dikkat etmek gerekiyormuş.
Ben hiç yatmamaya çalışıyorum ağrılarım çok ama dayanıyorum kan akışı azalmasın diye bazen sırtıma destek koyarak yatıyorum.

Evet canım bize dedi ki doktor bence gerek yok risk çok düşük ama %100 diyemeyiz ikili için dedi benim içim rahat etmez illa yaptırıcam derseniz size kalmış dedi.Ondan diyorum sana da sorar belki istiyor musun diye?

Bu saatten sonra White birşey çıksa da onu aldırmayı düşünmüyorum. Ondan gerek yok bence. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin. Bunlara gerek kalmasın.

White bugün neden bilmiyorum acaip elektrik yüklüyüm.

Aynen canım Allah korusun onları herşeyden... neden ki acaba sonucu alıcaksın diye stres mi yaptın ben de kolumu kaldırasım yok hep yatmak istiyorum

Hormonlardan da olabilir bazen çok mutlu enerjik oluyorken bazen melankolik olabiliyor insan ya da çok gergin değişik birşey bu hamilelik ama bazen hissettiğim şeyleri anlatmak istiyorum mesela eşime falan kelime yetmiyor yani Rabbim nasıl güzel bir mucize vermiş bizlere insan görmeden,dokunmadan sadece hissederek aşk besleyebiliyor değişik bir duyguymuş annelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…