Var var numune var herkeste. Ben de ne doluymuşum.
White sessizsin bugün.
:)) bizimkilerine bakarak snnkiler farklımymş cnm. bizimklern alma huyu yok öyle alınca kırılana kadar kullanrlar :))
cnm bnde çıkıyorm biraz iş warda. sonra yine grşrz.
Aynı aynı sıkmıyorum canımı da anlatıyorum.
İkili test sonucunu alacağım bugün.
Aaa doğru hadi güzel haberler ver bize dicem ama pzt.anca girersin demi?
Yok yok aradım şimdi tel.den söyleyecekler.
8000 de 1 çıkmıştı bizim galiba sonra yaptırdığı testler ve 20.haftadaki detaylı ultrason ile 16000 de 1 e düştü demişti doktor
8000 de 1 çıkmıştı bizim galiba sonra yaptırdığı testler ve 20.haftadaki detaylı ultrason ile 16000 de 1 e düştü demişti doktor
Maşallahseninki de o civarlarda çıkar herhalde canım yani bize öyle yorumladı doktor belki başka bişey yazıyordur sizinkilerde,amino sentez yaptırmayı düşünüyor musun?
??? O ne? Karnından sıvı aldırmayı mı?
Evet canım bize dedi ki doktor bence gerek yok risk çok düşük ama %100 diyemeyiz ikili için dedi benim içim rahat etmez illa yaptırıcam derseniz size kalmış dedi.Ondan diyorum sana da sorar belki istiyor musun diye?
Bu saatten sonra White birşey çıksa da onu aldırmayı düşünmüyorum. Ondan gerek yok bence. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin. Bunlara gerek kalmasın.
White bugün neden bilmiyorum acaip elektrik yüklüyüm.
Aynen canım Allah korusun onları herşeyden... neden ki acaba sonucu alıcaksın diye stres mi yaptın ben de kolumu kaldırasım yok hep yatmak istiyorum
Bilmiyormkiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?