Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

İşte ben daha öyle çoşmuyorum. Ben mi anormalim?

Öyle mi diyorsun?

Ben de siz konuşuyorsunuz ya "ben ne kadar ruhsuz, duygusuz biriyim" diye geçiriyordum hep içimden.

Yok canım yaa şöyle bi 18-19 ol bak kıpır kıpır o gezindikçe içinde dediğimi anlıcaksın.
Yalnız zaman geçmiyor falan diyoruz ama haftalar gittikçe artıyor

Yok canım yaa şöyle bi 18-19 ol bak kıpır kıpır o gezindikçe içinde dediğimi anlıcaksın.
Yalnız zaman geçmiyor falan diyoruz ama haftalar gittikçe artıyor

Geçiyor White ya. Geçmez mi? Bakınca önümde daha kocaman kış var diyorum. Sonrada yarılamaya gebeliği az kaldı diyorum. Herşey hayırlısıyla ilerlesin de White başka birşey istemiyorum.

Geçiyor White ya. Geçmez mi? Bakınca önümde daha kocaman kış var diyorum. Sonrada yarılamaya gebeliği az kaldı diyorum. Herşey hayırlısıyla ilerlesin de White başka birşey istemiyorum.

Aynen canım inşallah sağlıklı olsunlar şöyle benimkinin dişi çıktı,benimkinin gazı var falan bunları konuşabilelim

bn gidince bir daha sorucm cnm. alıstm gerçi artk çok temknli yatıyorm:) bnde onu netten okumustm sırt üstü yatnca kan akısınn azaldığını bnde fazla yatmamaya çalısıyorm. bnmde belm ağrıyo iş yerndede hep oturuyorm arada kalkıp geziyorm ama faydası oluyo mu blmiyorm. biran önce bebişimi görmek isityorm su kontrol günü bi gelse 1 aydr özledm nasıl diye çok merak ediyorm :) cnm bu arada sn sağlık ocağına gittin mi ası oldun mu?

Aynen canım ben de öyle çok merak ediyorum 11 inde benim çok var daha,sağlık ocağına gittim aşımı oldum canım kalp atışına falan baktı yine kısmetse 7 kasım da yine gidicem şeker yüklemesi ve doktorun istediği testler vardı onları yaptırıcam 11 kasım da da ikinci aşıyı yapıcaklarmış canım 1 ay arayla 2 aşı yapılıyormuş

hmmm kalp atısınada mı bakıyolar orada bilmiyodm cnm. bnide 31 ekmde çağırdılar bakalm ne olucak. ağrı oldu mu asıdan sonra olur diyolarda. bnde 2 kasmda gidicm kısmetse cnm. kaçıncı haftada seker yüklemesi oluyo tatlm snn suan kaç oldu. birde asıyı 3 lüyolarmıs sanırm 1 taneside doğmdan sonraymş

Bakıyor canım küçük bir cihaz var kutu gb.ucunda bişey var ona tutuyor dinliyor dakikadaki kalp atımını sayıyor.
Ağrı bana da olur dedi çok olursa durulmucak kadar minoset içebilirsin dedi ama benim aynı değil de ertesi gün biraz daha kasılma oldu böyle hani kolunu sabit tutarsın birden pozisyon değiştirince kasılır ağrı olur ya öyle bişey beni etkilemedi yani korkulcak bir ağrısı yok canım.
24.-25.haftada yükleme yapıyorlar canım benim 24+4 e denk gelicek gb.şu an 22+5 im,doktor bana gelmeden bir kaç gün önce yaptır dedi.
Üçüncü aşıyı duymadım bir sorarım gidince kısmetse sen de bir sor bakalım canım,senin kaç hafta oldu hiç tutamıyorum aklımda yaa

iyimş cnm yaa sağlık o cağınn kalp atısına bakması. bnde ağırmasndan korkuyorm bakalm ne olucak. bnm suan 16+2 bnm daha yolum warmş seker yuklemesi içn. onu nerde yaptrıcaksn devlettemi özelde mi cnm

iyimş cnm yaa sağlık o cağınn kalp atısına bakması. bnde ağırmasndan korkuyorm bakalm ne olucak. bnm suan 16+2 bnm daha yolum warmş seker yuklemesi içn. onu nerde yaptrıcaksn devlettemi özelde mi cnm

Sağlık ocağında yapıyorlar canım aşıya gittiğinde söylersin zaten yaklaşınca doktorun da söylüyor,ben ilk s.ocağına gidince kağıda yazdı şu haftada bu yapılacak diye şansıma çok da tatlı bir hemşire bakıyor gidince muhabbet ediyoruz hep hatta bikaç testim daha yapılcak burda yaparız dedi hatta troide de bi daha bakarız dedi.Sen de söylersin sorarsın bi canım,maşallah senin de 4.ay olmuş canım ya bundan sonrası biraz daha hızlı geçiyor gb.geldi bana ya da kendimi öyle avutuyorum başta hiç geçmiyor diyordum şimdi sanırım sabretmeyi de öğrendim.
Keşke aynı şehirlerde olsak ya birbirimize destek olurduk alışveriş falan yapardık birlikte

Ya evet keşke aynı şehirde olsaydıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

persembe günü gidicm cnm ası içn. bakalm iyi birine denk gelickmym :) daha önce oradada test yaptrmştm ama seker yuklemesnde bn dewlete giderm bütün testlerimi orada yaptırıyorm. bu gittiğimde doktorda söyler sanırm bnada. ewet cnm suana kadar bnada çok hızlı geçiyo gibi geliyo :)) doğm çabuk gelicek desene bize:)) keske tatlm yaa olablseydk tam süper olurdu :)) aramazda sennle 5 hafta falan var bga lada 3 hafta :)) yakın sayılırz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…