Kesinlikle hadi siz yine görüşürsünüz ben uzaktayım İzmir e gelin alışverişe en iyisi
tam süper olurdu düşünmesi bile çok güzel oluyo. bide bebişlerle dahada bi coskulu geldi düşünmesi suan :)))
persembe günü gidicm cnm ası içn. bakalm iyi birine denk gelickmym :) daha önce oradada test yaptrmştm ama seker yuklemesnde bn dewlete giderm bütün testlerimi orada yaptırıyorm. bu gittiğimde doktorda söyler sanırm bnada. ewet cnm suana kadar bnada çok hızlı geçiyo gibi geliyo :)) doğm çabuk gelicek desene bize:)) keske tatlm yaa olablseydk tam süper olurdu :)) aramazda sennle 5 hafta falan var bga lada 3 hafta :)) yakın sayılırz
Sabah işe gelirken düşündüm sizi, Hatice'yi. Hayat ne garip bir şekilde yollarımız kesişti.
Ama aynı şehirde olsaydık düşünemiyorum ya çok güzel olurdu.
Sabah işe gelirken düşündüm sizi, Hatice'yi. Hayat ne garip bir şekilde yollarımız kesişti.
Ama aynı şehirde olsaydık düşünemiyorum ya çok güzel olurdu.
Benimle 6 hafta var bga yla 3 sizin yakın olcak doğumlar inşallahaynı hastanede doğururmuşsunuz bide ben de doğum parasını falan sorucam bu ay bakalım kaç dicek doktor
Bu arada Allah nasip ederse doğum yaptıktan sonra şunu yapıcam,şöyle bir değişiklik yapıcam falan diyor musunuz kzılar?
Ben mesela incecik olmayı hayal ediyorum saçlarıma güzel bir renk ve şekil vermek istiyorum
Bol dedikodulu günlerimiz olurdu kesin
Benimle 6 hafta var bga yla 3 sizin yakın olcak doğumlar inşallahaynı hastanede doğururmuşsunuz bide ben de doğum parasını falan sorucam bu ay bakalım kaç dicek doktor
Bu arada Allah nasip ederse doğum yaptıktan sonra şunu yapıcam,şöyle bir değişiklik yapıcam falan diyor musunuz kzılar?
Ben mesela incecik olmayı hayal ediyorum saçlarıma güzel bir renk ve şekil vermek istiyorum
Yaa ben de öyle şimdiden renk ve model var kafamda ama biraz daha uzaması gerek saçımınFiziksel olarak öyle şeyleri bende hayal ediyorum. Saç modelimi belirledim bile.
kızlar bn çok wcye gidiyorm. szde de oluyo mu ?
41 kere masallah cnm yaaa çok şirn ve tatlı :). allah uzun ömürler versin
Yok aksine o kadar su içiyorum nereye gidiyor diyorum.
amin cnm darısı size olsun inş...
kızlar kilolarımı anlatıyorum biliosunuz zayıflamıstım hamile olmadan önce 78 iken hamilelik nedeniyle 68 e düşüp doğumu 80 le tamamlamıştım ve sıkı durun doğum sonrası kilom 67,5 ve cok yiyorum emzirdiğim için bebiş emmeyi biraz azalttıktan sonra hedefim 58 bakalım düşebilcekmiyim
oooo masallah çok iyimş cnm. kısa sürede bu kadar wermn çok iyi :) biz nasıl olucz acaba 49 ile hamile kaldım suan 54 oldm 4. aydaym daha doğuma kadar ne kadar olurm bilmm. iştahmda bir açık sorma yani :))
Nisa nasılsın?
Küçük kızın nasıl?
kızlar kilolarımı anlatıyorum biliosunuz zayıflamıstım hamile olmadan önce 78 iken hamilelik nedeniyle 68 e düşüp doğumu 80 le tamamlamıştım ve sıkı durun doğum sonrası kilom 67,5 ve cok yiyorum emzirdiğim için bebiş emmeyi biraz azalttıktan sonra hedefim 58 bakalım düşebilcekmiyim
amin cnm inş. :) o duyguyu merakla bekliyorz:) bebiş nasıl cnm sn nasılsn.
walla bilemem cnm benim hamileliğim iştahlı gecmedi ama lohusalığın fazla iştahlıPPP
iim tatlım siz nasılsınız oda iyi gece uyutmuyo malesef(( uyumuyoda gündüz cok güzel uyuyı bbası sabha nöbetten geldi onunla uyuyo beşiktede yatmıo bizim kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?