Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Kesinlikle hadi siz yine görüşürsünüz ben uzaktayım İzmir e gelin alışverişe en iyisi

tam süper olurdu düşünmesi bile çok güzel oluyo. bide bebişlerle dahada bi coskulu geldi düşünmesi suan :)))

Sabah işe gelirken düşündüm sizi, Hatice'yi. Hayat ne garip bir şekilde yollarımız kesişti.

Ama aynı şehirde olsaydık düşünemiyorum ya çok güzel olurdu.

Benimle 6 hafta var bga yla 3 sizin yakın olcak doğumlar inşallah aynı hastanede doğururmuşsunuz bide ben de doğum parasını falan sorucam bu ay bakalım kaç dicek doktor
Bu arada Allah nasip ederse doğum yaptıktan sonra şunu yapıcam,şöyle bir değişiklik yapıcam falan diyor musunuz kzılar?
Ben mesela incecik olmayı hayal ediyorum saçlarıma güzel bir renk ve şekil vermek istiyorum

Fiziksel olarak öyle şeyleri bende hayal ediyorum. Saç modelimi belirledim bile.

Bol dedikodulu günlerimiz olurdu kesin

Kesin

dimi ya aynı has. doğm yapsak ay süper :)) bnm kuzn 810tl normal diyodu ama bnde gidince hep sorucm diyorm unutyorm her defasnda :)) bn direk saçlarımı kestirip boyatıcm cnm. kestrmediğime pişmanm çok uzun çünkü ve banyodan sonra çok yoruyo bni uğrasması :)

kızlar kilolarımı anlatıyorum biliosunuz zayıflamıstım hamile olmadan önce 78 iken hamilelik nedeniyle 68 e düşüp doğumu 80 le tamamlamıştım ve sıkı durun doğum sonrası kilom 67,5 ve cok yiyorum emzirdiğim için bebiş emmeyi biraz azalttıktan sonra hedefim 58 bakalım düşebilcekmiyim

oooo masallah çok iyimş cnm. kısa sürede bu kadar wermn çok iyi :) biz nasıl olucz acaba 49 ile hamile kaldım suan 54 oldm 4. aydaym daha doğuma kadar ne kadar olurm bilmm. iştahmda bir açık sorma yani :))

oooo masallah çok iyimş cnm. kısa sürede bu kadar wermn çok iyi :) biz nasıl olucz acaba 49 ile hamile kaldım suan 54 oldm 4. aydaym daha doğuma kadar ne kadar olurm bilmm. iştahmda bir açık sorma yani :))

walla bilemem cnm benim hamileliğim iştahlı gecmedi ama lohusalığın fazla iştahlıPPP

walla bilemem cnm benim hamileliğim iştahlı gecmedi ama lohusalığın fazla iştahlıPPP

Ben de iştahlı değilim.
iim tatlım siz nasılsınız oda iyi gece uyutmuyo malesef(( uyumuyoda gündüz cok güzel uyuyı bbası sabha nöbetten geldi onunla uyuyo beşiktede yatmıo bizim kız

Ben de iyiyim. Bugün ikili sonucumu aldım. Risk grubunda değilmişim çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…