ewet cnm eşmn ssksından da yararlanıyorm bnada uygn geldi. sz muayene ücreti ne kadar veriyosn bu hastaneye merak ettm.
Şu an hastaneye gitmiyorum canım ben aylık 200 veriyorum ama işte Allah nasip ederse bu aydan sonra artık doğum doktoruna geçmem gerektiği için hastaneye başlıcaz mecburen o da 42 tl.muayene ücreti
boşvern kızlar takmayn hiç. bnada bazen geliyo geçiyo anlık üfkeleniyorm hee yapılanıda asla unutmam zamanı gelnce sunarm önlerine. onlarszda hersey oluyo we yürüyo. ne ekerlerse onu biçerler. zatn hep eşler içn. bn esimn br saygszlığını görmedm zatn bzmkilere karsı sırf onun içn yani. yoksa değmezlr
Şu an hastaneye gitmiyorum canım ben aylık 200 veriyorum ama işte Allah nasip ederse bu aydan sonra artık doğum doktoruna geçmem gerektiği için hastaneye başlıcaz mecburen o da 42 tl.muayene ücreti
kızlar yaaa suan bebişim nasıl oynuyo yaa masallah süper o kadar net hissediliyoki artk. şükrler olsn rabbime bu günleride gösterdiği için. çok güzel birsey bu yaa :))) tarifi yok
kızlar yaaa suan bebişim nasıl oynuyo yaa masallah süper o kadar net hissediliyoki artk. şükrler olsn rabbime bu günleride gösterdiği için. çok güzel birsey bu yaa :))) tarifi yok
maşallah canım sabah kalkışını falan duyuyorsun bir süre sonra 7.5-8 gb.uyanıyor mesela gece çok hareketli oluyor bizimki maşallah gün içinde de hani ayakta yürüyoruz falan ya o bebeklere beşik gb.olurmuş ve uyurlarmış ayakta çok fazla hissedilmiyor mesela dikkat ettiysen oturunca yatınca falan çok daha netleşiyor.
Bence de kaynana muhb.ini kapatalım benim felsefem artık ne kadar uzak o kadar iyi
Kızlar rahatım,istediğimi yapabiliyorum falan diye sakın yormayın kendinizi benim ark.ım 7.5 aylık hem çalışıyor hem de dikkat etmemiş hiç kanaması geldi kaç gündür hastanedeydi Allah korusun kendimizi iyi korumalıyız.
Ben dikkat ediyorum. Rahatım diye birşey yapmamaya çalışıyorum.
Bu kanama rahmin yukarı çıkmamasından kaynaklanıyor olabilir mi? Dün dedi doktorum.
maşallah canım sabah kalkışını falan duyuyorsun bir süre sonra 7.5-8 gb.uyanıyor mesela gece çok hareketli oluyor bizimki maşallah gün içinde de hani ayakta yürüyoruz falan ya o bebeklere beşik gb.olurmuş ve uyurlarmış ayakta çok fazla hissedilmiyor mesela dikkat ettiysen oturunca yatınca falan çok daha netleşiyor.
Bence de kaynana muhb.ini kapatalım benim felsefem artık ne kadar uzak o kadar iyi
Kızlar rahatım,istediğimi yapabiliyorum falan diye sakın yormayın kendinizi benim ark.ım 7.5 aylık hem çalışıyor hem de dikkat etmemiş hiç kanaması geldi kaç gündür hastanedeydi Allah korusun kendimizi iyi korumalıyız.
masallah cnm sennkinede bn pek ona dikkat etmedm ama işte genelde çok hissediyorm oturduğm içn masallah yaa çok tatlılar. bide olunca tadından yenmz bnlar :)) uyanısını hiç hissetmedm cnm dikkat etmedm bnde 7 de uyanıyorm ama sürekli ayakta olduğm içn çıkana kadar farketmedm :) bnde bazen unutuyorm cnm yaa ewdeykn hafta sonları özellikle işlere yükleniyorm. bndan sonra yapmm yaa allah korusn. geçmş olsn cnm ark.nada umarm şimdi iyidr
Haftalar ilerledikçe daha da netleşiyor hareketleri canım kısa bir süre sonra farkedersin benceAynen doğduklarında nasıl olucaklar çok ama çok merak ediyorum ben de ve biz ne durumda olucaz
İyiymiş canım yatış vermiş doktor evde 1.5 falan yatıcak
sen bzden öndesn daha iyi biliyosn cnm bz arkandan geliyorz:) bnde onu çok merak ediyorm nasıl oluck elime aldığmda ne hissedicm. özellikle o ilk bakıs ve kokusunu duyunca :) allah yardımcısı olsn cnm umarm yoluna girer hersey.
Aynen canım ya her hafta değişiklik gösteriyor Rabbim nasıl bir mucize yaratıyor gerçekten akıl almıyor
kızlar bnde 1 2 ay sonra işi bırakıcam büyük ihtimalle. hala bni oyalıyo o yüzden gidisat onu gösteriyo suan içn. 1 2 ay daha dayanmaya çalısıcm dayanablrsem tabiki.
kızlar bnde 1 2 ay sonra işi bırakıcam büyük ihtimalle. hala bni oyalıyo o yüzden gidisat onu gösteriyo suan içn. 1 2 ay daha dayanmaya çalısıcm dayanablrsem tabiki.
Zaten 2 ay sonra 7 aylık falan olmucan mı canım tam işi bırakma zamanı işte
Senin işin de zor. Dayan dayanabildiğin kadar. Zorlandığın yerde bırakırsın.
Ben çalışmak zorundayım. İşim de rahat aslında. SSK maaşım üzerinden yatıyor.
ewet cnm baya zor bnm iş. gittiği yere kadar hiç kasmıyorm kendimi zatn. senn işin ne güzlmş. bn ne kadar konustmsa hep yapıcz hani ne zamn doğmdan sonra mı bnm günler geçiyo. yapıcm dediğinn üstnden 2 ay geçti neredeyse. oyalıyo aklınca işte. bnde maası alınca söylücm zatn ve hemn çıkıcm arasn bulsn ofise kişi. kısn bulablrse tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?