Bulur bulmasına da en azından biraz zorluk çeker bırakıp gidince müstahak böylesine
daha kötüsünü hakediyo böyleleri aslında. aklıma geldkçe snr oluyorm
Allahından bulsun çıkar bi yerinden mutlaka,İzmir yağmurlu bugün ya sıkıcı bir hava varben de dün tüy gb.şeyler oluyor ya süs yapmak için falan onlardan aldım kanattan kapı süsü yapmak isrtiyorum bakalım nasıl olucak
ewet cnm baya zor bnm iş. gittiği yere kadar hiç kasmıyorm kendimi zatn. senn işin ne güzlmş. bn ne kadar konustmsa hep yapıcz hani ne zamn doğmdan sonra mı bnm günler geçiyo. yapıcm dediğinn üstnden 2 ay geçti neredeyse. oyalıyo aklınca işte. bnde maası alınca söylücm zatn ve hemn çıkıcm arasn bulsn ofise kişi. kısn bulablrse tabiki
Allahından bulsun çıkar bi yerinden mutlaka,İzmir yağmurlu bugün ya sıkıcı bir hava varben de dün tüy gb.şeyler oluyor ya süs yapmak için falan onlardan aldım kanattan kapı süsü yapmak isrtiyorum bakalım nasıl olucak
Öyle yap Cardin. Paranı almakta da zorlanabilirin yoksa.
Hamarat annemiz.
Öyle yap Cardin. Paranı almakta da zorlanabilirin yoksa.
Hamarat annemiz.
burasıda bunaltıcı bugn bulutlu baya. sen yaparsn yaa elnden geliyo öyle seyler masallah :)
Yakın olsak size de yapardım kızlar ne güzel olurdu
Yakın olsak size de yapardım kızlar ne güzel olurdu
Yapmış kadar oldun White teyzesi.
kızlar her hafta baktığmda aynada karnm daha büyük geliyo. hiç ölçmeyi denemedm ama. kendinde hissediyosn büyüdüğünü bakınca belli oluyo. olmıck gibi değil zatn :))
we bugün 19. haftaya girdik masallah neredeyse 5. ayı bitiricz 2 hafta sonra. bna çok hızlı geçiyo haftalar sizede öylemi.
Ben ölçüyorum her bir yanımı her çarşamba
Bugün itibariyle kilom 70.7 göbeğim 96.5 kalça 99.5her hafta bir cm göbeğim atıyor ama kalça bu hafta 1 cm artmış kilom da aldı başını gidiyor zaten
bnde bi ölçym yaa merak ettm şimdi :)) bnm kilo bu aralar normal seyrde gidiyo. ama kaçı görücm acaba 4 ay daha war :))
kızlar her hafta baktığmda aynada karnm daha büyük geliyo. hiç ölçmeyi denemedm ama. kendinde hissediyosn büyüdüğünü bakınca belli oluyo. olmıck gibi değil zatn :))
we bugün 19. haftaya girdik masallah neredeyse 5. ayı bitiricz 2 hafta sonra. bna çok hızlı geçiyo haftalar sizede öylemi.
Maşallah canım haftaya dolu dolu 5 ay olucaksın gerçekten hızlı geçiyor ben de bugün itibariyle 24+3 üm pazartesilerine denk geliyor benim hafta başlangıçlarım
Benim birden karnım çıktı. Ama akşam tartıldım. Kilom aynı. Hatta ödemi atınca 68-69 arasına gerilemişim. Anlamadım nasıl iştir? Tartım bozuk herhalde.
Bana hızlı geçmiyor. Ama 16. haftayı görmek çok güzel. Hayal gibi gelirdi.
Maşallah canım haftaya dolu dolu 5 ay olucaksın gerçekten hızlı geçiyor ben de bugün itibariyle 24+3 üm pazartesilerine denk geliyor benim hafta başlangıçlarım
Ben bu ay 2.5 kilo almışım doktora gidene kadar o 3 olur puuff yine dicek çok almışsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?