Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Maşallah hepimize kızlar tahmini doğumunuz ne zaman çıkıyor

Benimdeeeee

Ama sen çok zayıfsın. Bişi olmaz.

Cardin e yazıcaktın herhalde bana yazmışsın çok zayıf olan ben olamam çünkü
kızlar zaten 6-7 kilosu gidiyormuş doğumda kişiye göre değişir tabi de ortalama bakarsak bide ödem mödem 3 kilo gitse 10 kilo zaten gidicek diye pozitif düşünüyorum

:))) ewet cnm ya nette onu bnde okudm cddi gidiyomus 12.5 kilo hatta bulursam yazarm size ayrıltılı yazmışlar çünkü.

28. Nisandı.

Bebeğin gelişiminden dolayı 25. Nisan çıktı.

maşallah seninki de mi önden gidiyormuş bu çocuklar iyi gelişmiş olucaklar bence benim de 23 şubat görünüyor normal doğum zamanı ama bebeğin gelişimine göre giderse 14 şubat sevgililer günü hediyesi olur belki bize

İvetttt,

O yazdı sandımdı.

:)) olsn cnm bnm. kızlar kilo dağılımı böyleymş buldum o yazıyı
Gebeliği boyunca 12.5 kilo almış ve miyadında 3400 gramlık bir bebek doğurmuş bir anne adayında alınan bu kiloların dağılımı şu şekildedir:
Bebek: 3400 gram
Plasenta: 600 gram
Uterus (rahim) : 900 gram
Amnios sıvısı 0.8 litre (800 gram)
Meme dokusu gelişimi: 400 gram
Kan hacmi artışı: 1450 ml. (1450 gram)
Dokulararası sıvı artışı: 1450 ml. (1450 gram)
Artan yağ depoları: 3500 gram

İvet. Hatta yazdım ya cinsiyetine bakmadan bacak boyunu ölçerken "kız olursa yandı koca bulamayacak çok uzun olacak" dedi.

ayyy süpermş çok güzl bir hediye olur :)) masallah 41 kere bebişlere

bebeğe gidiyodr cnm kilolar :) bebeğin boyu ile kilosunu söylüyomu doktor cnm

Boyunu söylemiyor artık canım bacakları bükük durduğu için net ölçü verilmez dedi popodan başı ölçülebilir anca dedi o da sağlıklı bir sonuç olmazmış

Bga yaaaaaaa ben de sevinmiştim bana zayıf dedin diyeee

Evet ben de okumuştum canım hatta eşime bazen anlatıyorum bak kilo alıyorum ama şuralara dağılıyor diye dalga geçiyor benimle

Napalım yaa alıcaz yani Allah nasip ederse zaten doğunca vericez ben takmıyorum artık

Bide kızlar şu hani anne çantaları oluyor ya onlardan alıcakmısınız? Benim bir yanım normal büyük bir çanta al diyor bir yanım onların gözleri falan çok ya daha kullanışlı olur diyor

ewet cnm yaa böyle 12 kilo gidiyo kalanlarıda veririz emzirerek nasipse :) bizm oda tamm cnm hediye geldi. bn zatn fazla büyük istemiyodm normal ayarda birsey geldi istediğim gibi. zatn kardeşm biliyodu o almış :) bnmki bebek çantası ama öyle resmli falanda değil görünüsü normal bayan çantası gibi cnm. içnde termosu olandan sıcak tutması içn mamasını veya baska birseyini

Son düzenleme:
ewet cnm yaa böyle 12 kilo gidiyo kalanlarıda veririz emzirerek nasipse :) bizm oda tamm cnm hediye geldi. bn zatn fazla büyük istemiyodm normal ayarda birsey geldi istediğim gibi. zatn kardeşm biliyodu o almış :)

Ne güzel senin herşey hediye gelmiş canım yaa geçen gördüm bir çanta ama iç kısmı inanılmaz kullanışlı 239 tl.ydi uçuk bir fiyat ama çok iyiydi.
Bu arada müzik dinletmeye başla sen de canım

Ne güzel senin herşey hediye gelmiş canım yaa geçen gördüm bir çanta ama iç kısmı inanılmaz kullanışlı 239 tl.ydi uçuk bir fiyat ama çok iyiydi.
Bu arada müzik dinletmeye başla sen de canım

ewet walla bebiş sanslı her yerden birsey geliyo :) bnmkide 120tl civarındaydı cnm. bn hastaneye giderkn doğm çantasını yani kendi normal valizlermden yapıcam onunki ile kendimnkileri bir çantada toplıcm. szler nasıl yapıcaksnz kızlar. yok cnm baslamadım bn. sn nasıl dinletiyosn klasik müzikler mi

Son düzenleme:

Evet ben de normal spor çantalarına koyarım diyorum 7.aydan itibaren hazır bekletin diyorlar çantayı.
Biz de baba latinci anne latinci herhalde oğlumuzda da biraz latin severlik olur diye düşünüyorum normalde de latin müzik dinlerim zaten ondan genelde latin dinliyorum canım,sen?

iyimiş cnm. ewet kenarda beklesn hazır. kendine birsey aldın mı gecelik pijama tk.mı falan hastane içn. bn pek o tarz müzkleri sevmiyorm cnm eşm dinler sewer ama :) bn genelde harektli türkçe sarkılar sewiyorm arada yabancı dnlerm. ama çocuk için rahatlatıcı klasik müzkleri dinletirm sanırm :)

Ben istiyorum ki biraz sese alışık bir çocuk olsun klasik müzik severim de çok da baymak istemiyorum çocuğu ondan alışsın latinlere daha annesini latin gecesine götürücek büyüyünce (inşallah)

Hastane için gecelik alıcaz 2 adet alalım dedik hani kanama vs.oluyor ya değiştirmelik olur diye onları pazardan alıcam,ev için de pijama takımı alırız diyorum emzirmeye uygun olanlardan bide sabahlık hastane için gerekli oluyormuş

Bebem sende zayıfsın aşkolsun. Asıl tombik olan benim.

O ne ben bilemedim o çantaları.

Maşallah sana ne kadar çok hediye geliyor.

Lafı ağzımdan aldın White.

Bende de hamile geceliği var. Annem ilkinde hediye olarak almış vermişti. Sabahlığım da var. Bir de normal takım olur herhalde değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…