Benim birden karnım çıktı. Ama akşam tartıldım. Kilom aynı. Hatta ödemi atınca 68-69 arasına gerilemişim. Anlamadım nasıl iştir? Tartım bozuk herhalde.
Bana hızlı geçmiyor. Ama 16. haftayı görmek çok güzel. Hayal gibi gelirdi.
Maşallah hepimizekızlar tahmini doğumunuz ne zaman çıkıyor
Benimdeeeee
Ama sen çok zayıfsın. Bişi olmaz.
Ben bu ay 2.5 kilo almışım doktora gidene kadar o 3 olur puuff yine dicek çok almışsın diye
Cardin e yazıcaktın herhalde bana yazmışsınçok zayıf olan ben olamam çünkü
kızlar zaten 6-7 kilosu gidiyormuş doğumda kişiye göre değişir tabi de ortalama bakarsak bide ödem mödem 3 kilo gitse 10 kilo zaten gidicek diye pozitif düşünüyorum
28. Nisandı.
Bebeğin gelişiminden dolayı 25. Nisan çıktı.
Cardin e yazıcaktın herhalde bana yazmışsınçok zayıf olan ben olamam çünkü
kızlar zaten 6-7 kilosu gidiyormuş doğumda kişiye göre değişir tabi de ortalama bakarsak bide ödem mödem 3 kilo gitse 10 kilo zaten gidicek diye pozitif düşünüyorum
İvetttt,
O yazdı sandımdı.
maşallah seninki de mi önden gidiyormuş bu çocuklar iyi gelişmiş olucaklar bence benim de 23 şubat görünüyor normal doğum zamanı ama bebeğin gelişimine göre giderse 14 şubat sevgililer günü hediyesi olur belki bize
maşallah seninki de mi önden gidiyormuş bu çocuklar iyi gelişmiş olucaklar bence benim de 23 şubat görünüyor normal doğum zamanı ama bebeğin gelişimine göre giderse 14 şubat sevgililer günü hediyesi olur belki bize
bebeğe gidiyodr cnm kilolar :) bebeğin boyu ile kilosunu söylüyomu doktor cnm
Boyunu söylemiyor artık canım bacakları bükük durduğu için net ölçü verilmez dedi popodan başı ölçülebilir anca dedi o da sağlıklı bir sonuç olmazmış
Bga yaaaaaaa ben de sevinmiştim bana zayıf dedin diyeee
:)) olsn cnm bnm. kızlar kilo dağılımı böyleymş buldum o yazıyı
Gebeliği boyunca 12.5 kilo almış ve miyadında 3400 gramlık bir bebek doğurmuş bir anne adayında alınan bu kiloların dağılımı şu şekildedir:
Bebek: 3400 gram
Plasenta: 600 gram
Uterus (rahim) : 900 gram
Amnios sıvısı 0.8 litre (800 gram)
Meme dokusu gelişimi: 400 gram
Kan hacmi artışı: 1450 ml. (1450 gram)
Dokulararası sıvı artışı: 1450 ml. (1450 gram)
Artan yağ depoları: 3500 gram
Evet ben de okumuştum canım hatta eşime bazen anlatıyorum bak kilo alıyorum ama şuralara dağılıyor diye dalga geçiyor benimle
Napalım yaa alıcaz yani Allah nasip ederse zaten doğunca vericez ben takmıyorum artık
Bide kızlar şu hani anne çantaları oluyor ya onlardan alıcakmısınız? Benim bir yanım normal büyük bir çanta al diyor bir yanım onların gözleri falan çok ya daha kullanışlı olur diyor
ewet cnm yaa böyle 12 kilo gidiyo kalanlarıda veririz emzirerek nasipse :) bizm oda tamm cnm hediye geldi. bn zatn fazla büyük istemiyodm normal ayarda birsey geldi istediğim gibi. zatn kardeşm biliyodu o almış :)
Ne güzel senin herşey hediye gelmiş canım yaa geçen gördüm bir çanta ama iç kısmı inanılmaz kullanışlı 239 tl.ydi uçuk bir fiyat ama çok iyiydi.
Bu arada müzik dinletmeye başla sen de canım
ewet walla bebiş sanslı her yerden birsey geliyo :) bnmkide 120tl civarındaydı cnm. bn hastaneye giderkn doğm çantasını yani kendi normal valizlermden yapıcam onunki ile kendimnkileri bir çantada toplıcm. szler nasıl yapıcaksnz kızlar. yok cnm baslamadım bn. sn nasıl dinletiyosn klasik müzikler mi
Evet ben de normal spor çantalarına koyarım diyorum 7.aydan itibaren hazır bekletin diyorlar çantayı.
Biz de baba latinci anne latinci herhalde oğlumuzda da biraz latin severlik olur diye düşünüyorumnormalde de latin müzik dinlerim zaten ondan genelde latin dinliyorum canım,sen?
iyimiş cnm. ewet kenarda beklesn hazır. kendine birsey aldın mı gecelik pijama tk.mı falan hastane içn. bn pek o tarz müzkleri sevmiyorm cnm eşm dinler sewer ama :) bn genelde harektli türkçe sarkılar sewiyorm arada yabancı dnlerm. ama çocuk için rahatlatıcı klasik müzkleri dinletirm sanırm :)
Boyunu söylemiyor artık canım bacakları bükük durduğu için net ölçü verilmez dedi popodan başı ölçülebilir anca dedi o da sağlıklı bir sonuç olmazmış
Bga yaaaaaaa ben de sevinmiştim bana zayıf dedin diyeee
Evet ben de okumuştum canım hatta eşime bazen anlatıyorum bak kilo alıyorum ama şuralara dağılıyor diye dalga geçiyor benimle
Napalım yaa alıcaz yani Allah nasip ederse zaten doğunca vericez ben takmıyorum artık
Bide kızlar şu hani anne çantaları oluyor ya onlardan alıcakmısınız? Benim bir yanım normal büyük bir çanta al diyor bir yanım onların gözleri falan çok ya daha kullanışlı olur diyor
ewet cnm yaa böyle 12 kilo gidiyo kalanlarıda veririz emzirerek nasipse :) bizm oda tamm cnm hediye geldi. bn zatn fazla büyük istemiyodm normal ayarda birsey geldi istediğim gibi. zatn kardeşm biliyodu o almış :) bnmki bebek çantası ama öyle resmli falanda değil görünüsü normal bayan çantası gibi cnm. içnde termosu olandan sıcak tutması içn mamasını veya baska birseyini
Ne güzel senin herşey hediye gelmiş canım yaa geçen gördüm bir çanta ama iç kısmı inanılmaz kullanışlı 239 tl.ydi uçuk bir fiyat ama çok iyiydi.
Bu arada müzik dinletmeye başla sen de canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?