Ben istiyorum ki biraz sese alışık bir çocuk olsun klasik müzik severim de çok da baymak istemiyorum çocuğuondan alışsın latinlere daha annesini latin gecesine götürücek büyüyünce (inşallah)
Hastane için gecelik alıcaz 2 adet alalım dedik hani kanama vs.oluyor ya değiştirmelik olur diye onları pazardan alıcam,ev için de pijama takımı alırız diyorum emzirmeye uygun olanlardan bide sabahlık hastane için gerekli oluyormuş
sanada hediyeler geliyoms tatlm bak :) bize onlar daha gelmedi :)) artk onlarıda bn alırm :) bebeğin esyalarını koymaya cnm bir yere giderken tasıyolar ya anneler ondan bahsettk.Bebem sende zayıfsın aşkolsun. Asıl tombik olan benim.
O ne ben bilemedim o çantaları.
Maşallah sana ne kadar çok hediye geliyor.
Lafı ağzımdan aldın White.
Bende de hamile geceliği var. Annem ilkinde hediye olarak almış vermişti. Sabahlığım da var. Bir de normal takım olur herhalde değil mi?
:)) genelde bnm tarzımda gider herhalde çocukta cnm poptan giderz bizde zıpır birsey olur :)) götür tabi annesi :) bnde daha onları almadm ama dediğin gibi kanama falan olunca değiştrmelk lazm yedek. saht oldm kuzenlerde falan. sabahlık sart zatn cnm kalknca falan hastanede ayağa iyi oluyo. bn ewe mevlt içn biraz sık birsey alıcm. arasını fazla uzatmak istemiyorm doğmdan bi 10 gün sonra falan naspse yapmayı düşünüyorm tatlm
Canım hani anne bebek çantaları diye geçiyor biberon,kıyafeti,bezi vs.herşeyi koyuyorsun ya o çantalardan.Bebem sende zayıfsın aşkolsun. Asıl tombik olan benim.
O ne ben bilemedim o çantaları.
Maşallah sana ne kadar çok hediye geliyor.
Lafı ağzımdan aldın White.
Bende de hamile geceliği var. Annem ilkinde hediye olarak almış vermişti. Sabahlığım da var. Bir de normal takım olur herhalde değil mi?
10 gün çok kısa değil mi Cardin? Ancak kendini toparlamış olmaz mısın?
sanada hediyeler geliyoms tatlm bak :) bize onlar daha gelmedi :)) artk onlarıda bn alırm :) bebeğin esyalarını koymaya cnm bir yere giderken tasıyolar ya anneler ondan bahsettk.
:)) genelde bnm tarzımda gider herhalde çocukta cnm poptan giderz bizde zıpır birsey olur :)) götür tabi annesi :) bnde daha onları almadm ama dediğin gibi kanama falan olunca değiştrmelk lazm yedek. saht oldm kuzenlerde falan. sabahlık sart zatn cnm kalknca falan hastanede ayağa iyi oluyo. bn ewe mevlt içn biraz sık birsey alıcm. arasını fazla uzatmak istemiyorm doğmdan bi 10 gün sonra falan naspse yapmayı düşünüyorm tatlm
He tamam anladım. Doğru söylüyorsun. Hiç öyle düşünmedim. Öğrendim babannemize nereden esmiş diye. Gün arkadaşları erkek torunlarına öyle yapmış. Ondan da o da öyle yapıyormuş. Bana da sürpriz oldu inşallah size de böle sürpriz yaparlar.
Aynen ben de ablamdan biliyorum canım,ben nasipse mevlütü 20 sinde falan yaparım diyorum ama gecelikle durmam mevlütte bide biraz daha değişik şeyler var kafamda o güne ait Allah nasip ederse o günleri baby shower yapıyorlar biliyor musunuz biraz onun havasında bişeyler olsun istiyorum
yok cnm hiç duymamıştm o nasıl oluyo. bizimkler klask hiç değişk birsey görmedm şimdiye kadar.
Baby shower doğmadan önce yapılıyor aslında ben ordan şu fikri çaldım
Mesela herşey mavi olucak balonlar,tabaklar,bardaklar işte bebek figürlü objeler falan olucak masada servis olarak duracaklar mevlütten sonra yeme içme hem de bebeğin doğumunu kutlama gb.
ilk defa duydm enteresanmş cnm gerçkten ama bi o kadarda güzl hoş. birde bizde mevlütte gelenle süslü bebekle ilgili seker falan yaptrrlar. hani küçk süs bibron yada bebeğin resmini içeren seyler gelen misafrlere verilr mevlttn sonra giderkn. bn tabiiki resmle ilgili birsey yapmamda ama süs birsey hazırlamayı düşünüyorm tatlm
Tabi bizde de veriliyor kısmetse ben sokakta lokma da döktürmek istiyorum bakalım.Doğum için de alıcak mısın peki bebek şekeri,süsü vs.ben mum şeklinde olanları gördüm çok güzeller
Hoşgelesin Alperen Partisi :) | Limonlu Kek
mesela linkteki gb bir masa düşün canım öyle şeyler
muhtesm cnm tek kelimeyle görünüyo :) ewet cnm alıcm onlarıda bnde çok meraklıymdr böyle süse falan :) ama çok bayıldm yaaa heves geldi şimdi
bilmem cnm toparlarm herhalde pek yatmayı sewmiyorm hemn toparlarm diye düşünüyorm tabiki normal olursa. sezerynda birazck daha gecikeblr bu durum cnm
Aynen ben de ablamdan biliyorum canım,ben nasipse mevlütü 20 sinde falan yaparım diyorum ama gecelikle durmam mevlütte bide biraz daha değişik şeyler var kafamda o güne ait Allah nasip ederse o günleri baby shower yapıyorlar biliyor musunuz biraz onun havasında bişeyler olsun istiyorum
ayyy oda iyimiş cnm yaaa :)) özenmş kadıncaz yapsn bakalm. belki bzmki son ay bi atak yapp 9 ayı toparlar bnide sasrtr :)) sanmıyorm ama neyse :))
yok cnm hiç duymamıştm o nasıl oluyo. bizimkler klask hiç değişk birsey görmedm şimdiye kadar.
Tabi bizde de veriliyor kısmetse ben sokakta lokma da döktürmek istiyorum bakalım.Doğum için de alıcak mısın peki bebek şekeri,süsü vs.ben mum şeklinde olanları gördüm çok güzeller
Hoşgelesin Alperen Partisi :) | Limonlu Kek
mesela linkteki gb bir masa düşün canım öyle şeyler
Demi aynı ben de gördükçe heyecanlanıyorumbakıyorum netten hep araştırıyorum peçeteler,tabaklar,şekilli balonlar mesela plastik kadehler var onlara mavi kurdelalar bağlamışlar falan lohusa şerbeti veriliyor ya mesela onlarda servis edilebilir sonra cup cake ler oluyor üstü böyle bebek figürlü onlardan yani ucuza da çıkabilecek şeyler.
Bak sana bebek şekerini göstereyim
Cam Şişede Ayılı Biblo Mum Bebek Şekeri
Küçük geldi bana bebiş hem sende ancak iyileşirsin sankim. Bilemedim.
Nedir o?
İnşallah size de yapar.
Bende bende.
Siz yapın ben sizden öğrenirim. Benim birşeyden haberim yok.
Ben de öyle farklı şeyleri çok severim ondan hep arastiyorum.bak nete hosgeldin bebek partisi yaz bi sürü malzeme cikiyor canim, sen de bak bgacim fikir olur sana dadeğişk seyler her zamn ilgimi çok çeker bnde öyle netten bazn bakıyorm. ama buda süpermş değişk :) lausa serbeti için bnde servs içn değişk seyler bakıyorm cnm şimdiden :)) sen bni suan daha bi heveslendrdn cnm yaaa
yine duruma göre olur cnm mevlüt ama fazla geç yapmam bnde öyle düşünüyorm şimdilk. görücz bakalm :) whit daha da değişk seyler biliyo birbirimize söylüye söylüye bizde birseyler öğreniyorz işte :)) işte birbirimizi takp ediyorz buda güzel
Ben de öyle farklı şeyleri çok severim ondan hep arastiyorum.bak nete hosgeldin bebek partisi yaz bi sürü malzeme cikiyor canim, sen de bak bgacim fikir olur sana da
Ben de öyle farklı şeyleri çok severim ondan hep arastiyorum.bak nete hosgeldin bebek partisi yaz bi sürü malzeme cikiyor canim, sen de bak bgacim fikir olur sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?