bakarm cnm böyle değişk seyler çok hoşuma gidiyo. hele fikr wermesi dahada hoş. iyi oldu yaa gördüğm cnm aklımda fikr olustu. saolasn walla snden kapıyrz birseyleri :)
White yaratıcılık konusunda çok süper. Bende yok öyle şeyler ben tam bir işkolik başka bir meziyetim yok.
Ben şimdilik en şanslıyım Hatice'ye kadar.Biraz öyle araştırma konularında tembelim ben sizden kopya çekerim sankim.
Ne demek canım bunlar için burdayızben buldukça söylerim yine
Bugün de netin başından kalkmadım resmenhem kırıklık var üzerimde ondan kalkasım yok hem de yapıcak bişey bulamadım iyi ikinizde burdasınız bugün
aynen tatlm ya bnde buldukça yada aldıkça paylasırım szilerle. ewet yaa çok iyi oldu vaktin nasıl geçtiğini anlamadm resmn. bugün süper geçti :)sayenzde kızlar
Ne demek canım bunlar için burdayızben buldukça söylerim yine
Bugün de netin başından kalkmadım resmenhem kırıklık var üzerimde ondan kalkasım yok hem de yapıcak bişey bulamadım iyi ikinizde burdasınız bugün
Yaa evet yanlış işler yaptım hep organizatörlük falan yapmam gerekiyordu benimböyle şeylerle uğraşmayı seviyorum.
BU arada hatice naptı acaba ses de çıkmadı :44:
çek cnm tabiki birbirimzden kapıyorz birseyler :)
aynen tatlm ya bnde buldukça yada aldıkça paylasırım szilerle. ewet yaa çok iyi oldu vaktin nasıl geçtiğini anlamadm resmn. bugün süper geçti :)sayenzde kızlar
Ben buradayım da şirket bayağı kötü bizim sorun sorun üstüne tam takip edemeyebiliyorum.
Hatice'yi bende merak ettim. Haber verir herhalde yakında. Sen bu tarz işlere yakışıyorsun White.
Anlaştık.
Ayyy bir bebiş daha mı geliyor acabaayağımı iyi sürttüm yalnız erkek erkek gidiyoruz
Aynen canım benim de öyleyemek yapmakla aran nasıl cardin bga annesinden alıyormuş rahat o
White çok bereketli hatunsun. Ayağını bir sürttün pir sürttün.
biraz iş wardı kusura bakmayn geç yazdm kızlar. yemek yapmayı çok sewerm çalısırkn biraz zor oluyo ama hep kendm yapıyorm ewe gidnce cnm yoruluyorm ama esmle keyfli oluyo oda yardm ediyo saolsn. yapıcak kmsem yok ewime yakn tatlm
Anladım canım bugün menünde ne var ondan sordumne yapsam bilemedim
Anladım canım bugün menünde ne var ondan sordumne yapsam bilemedim
Benim de aklimda balık var hem kolay yapimi da ispanak da cok severim.Bizim bugün pazar var muhtemelen balık yiyeceğiz.
Dünden de şehriye çorbam ile ıspanak var. Bilmem fikir oldu mu?
cnm canınız çekmesn sonra yazıyım mı. çekerse üzülürm walla
Benim de aklimda balık var hem kolay yapimi da ispanak da cok severim.
Size hafif bir tarif vereyim mi kizlar yapmissinizdir belki ıspanaklı krep hafif ve lezzetli oluyor tavsiye ederim
cnm canınız çekmesn sonra yazıyım mı. çekerse üzülürm walla
Benim de aklimda balık var hem kolay yapimi da ispanak da cok severim.
Size hafif bir tarif vereyim mi kizlar yapmissinizdir belki ıspanaklı krep hafif ve lezzetli oluyor tavsiye ederim
cnm yazdığn içn söyliym o zamn :) bnde balık yapıcm dün temzledm+ salata + çorba bu aksam ki menü cnm. ıspanaklı krep nasıl oluyo cnm bn sade yapıyormda merak ettm yazarmsn tarifini cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?