Ayy ben çok düşüncesizim dan diye yazdım.
Verrrrrrrrrrrrrr.
Iyi kimsenin cani cekmedi hepimizde balık var
Krepi normal hazirliyorsun canım bir yerde ıspanaklari hasliyorsun baska bir tavada Salça domates biber karışık kullanıyorum ben (istege bağlı soğan konabilir) sonra tuz karabiber az nane ya da sevdiğin baharatlardan koyup biraz kavuruyorsun.ispanaklari süzüp harcın icine koyuyorsun ve suyunu çekene kadar kavuruyorsun.sonra kreplerin ortasina koyup sariyorsun ustune kaşar peyniri rendesi ekleyip 5dk.falan fırına veriyorsun.
Besamelli de yapiliyor ama cok yumusattigi icin ben tercih etmiyorum canim
Benim canım birşey çekmiyor sizin çekmeye başladı mı?
Benim canım birşey çekmiyor sizin çekmeye başladı mı?
hmmm enfesmiş :) denerm cnm hafta sonu yaparm kısmetse saolasın cnm :))
Asıl senin çekmesi gerekilk aylarda oluyor zaten azaldı benim artik bazen görünce kokusu gelince oluyor
bnde hala ara ara oluyo cnm bir yerde gördüğüm zamn özellkle :)
Afiyet olsun canım dene mutlaka memnun kalicaksin
Ya öyle oturduğum yerde aklıma birşey gelip de çektiği yok. Birinin elinde görürsem o zamana ancak çekiyor.
Tabi oyle oluyor genelde zatenYa öyle oturduğum yerde aklıma birşey gelip de çektiği yok. Birinin elinde görürsem o zamana ancak çekiyor.
Ben de cok severim sebze severim zaten herseyiyapınca yazarm cnm yorumu mu :) ıspanağı sewiyorm zatn kesn beğenirm. bide kasarlı off güzelmiş :))
Haklısın canım ben rahatim o konuda ama inan boyle de zaman gecmiyorbugün kü menü tammda kızlar bide bn yedkten sonra yarının yemeğini yapıyorm bu dahada çok yoruyo. bide banyo yapıcm sonra ölü gibi yapıyorm we sabah çabuk oluyo yine 7 de kalk pöfff :)) şimdidn içm daraldı :)
Haklısın canım ben rahatim o konuda ama inan boyle de zaman gecmiyor
Kızlar bana müsade eşim gelir birazdan yemeği hazırlayayım,yarın sabah şeker yüklemem ve testlerim var yapılcak yazarım bitince görüşürüz yarın kızlar
Kızlar bana müsade eşim gelir birazdan yemeği hazırlayayım,yarın sabah şeker yüklemem ve testlerim var yapılcak yazarım bitince görüşürüz yarın kızlar
ewet cnm geçmiyo öylede ama en azından kafan rahat oluyo. iş çok problemli. ew ortamını bn çok sewiyorm ve özledm :) kızlar size doyum olmuyo ama bnm az işim var ve saatm geldi bitirp çıkıcam yarn devam ederz artk. bugn gerçkten çok keyifli geçti sayenzde. çok öpüyorm sizi k.i.b iyi aksamlar
İyi akşamlar. Bende kaçarım az sonra sabahtan tahlile gideceğim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?