Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Arkadaşım 25'inde doğum yaptı. Doğurduğu gün gidecektik hastaneye o aralar yoğundum gidemedim. Cumartesi çalıştım, Pazartesi yine geç çıktım, 29 Ekim'de çalıştım sonra iki gün denetim vardı biliyorsun. Hafif gribimsiyim diye gitmek istemedim geçen haftasonu. Bu haftasonu da düğün var gidemeyeceğiz. Ama arıyorum her hafta nasıl felan. Küsüyor musun diyorum? Yok diyor? Sence ayıp mı oluyor? Ne zaman gitmeliyim? Ne dersin?

İlk defa mı yapıldı test gebeliğin başından beri? White toxoplazma neden şimdi?

White sana birşey danışacağım.

Yok canım 3.ayda yapılmıştı tsh,tox.vs. hepsine bakılmıştı doktor kontrollü gitmeyi seviyor yeniden istedi rutin idrar vs.her doktor farklı çalışıyor biliyorsun.Belki 6.ayda senden de ister

Tabi ki..

Yani çok yakın arkadaşınsa bekliyordur,kendimi onun yerine düşünüyorum mesela benim yakın bir ark.ım gelmese derim ki bir saat bile fırsat bulamıyor mu?Biraz samimiyetinize bağlı o canım ama çok yakın değilsen biraz toparlanmanı bekledim çok misafir gelip gider ya başta telaşın bitsin istedim dersin

Yok canım 3.ayda yapılmıştı tsh,tox.vs. hepsine bakılmıştı doktor kontrollü gitmeyi seviyor yeniden istedi rutin idrar vs.her doktor farklı çalışıyor biliyorsun.Belki 6.ayda senden de ister

Tabi ki..

Benden şimdiye kadar istemedi. Sadece bende nodül problemi olduğu için "TSH bakılsın" dedi. Ben düşükten sonra tüm tahlillerimi yaptırmıştım zaten.

Sanırım şikayetim de olmadığı için şu anda bir tahlil gereği duymuyor.

Eski işyerinden arkadaşım. Sık görüşmeyiz ama aramız iyidir. Zaten az önce yazdığım gibi ona da anlattım geçen hafta neden gelemediğimi. Bilmiyorum açıkçası.

Bilmiyorum ki canım diyorum ya her doktor farklı bişeyler istiyor benim de şikayetim yok çok şükür ama kontrolde tutmak amaçlı bakıyor bu doktor.

Eski işyerinden arkadaşım. Sık görüşmeyiz ama aramız iyidir. Zaten az önce yazdığım gibi ona da anlattım geçen hafta neden gelemediğimi. Bilmiyorum açıkçası.

İlla ki beklemiştir insan böyle zamanlarda herkes gelsin ister ya ama sonuçta açıklamanı da yapmışsın güzel bir hediye ile gönlünü alırsın bide çok açmazsan arayı tamadır.Kendi açından düşün sen doğum yapınca gelmese gb.ne düşünürsün?

Ya ben çok takılmıyorum öyle şeylere. Bir de eskiden ben hep koşardım. Ama doğum oldu, aman ölüm oldu. Kendime aynı itibarı görmeyince çektim herkesten kendimi.

slm cnm saol iyim sen nasılsn. nasıl geçti. şeker yüklemesine kötü diyolarda cnm. senn nasıl oldu. off bnmde yaklasıyo

Selam canım iyiyim ben de,şeker yüklemesi kötü değil de aç kalıyorsun 50gr. için 1 saat 75 gr.için 2 saat 100 gr.için 3 saat aç kalınıyormuş.Benim 50 gr.dı pudra şekeri gb.bi tozu suya karıştırıp içiyorsun 1 saat sonra kan alıyorlar senden.Yarın çıkıcak bakalım inşallah iyi çıkar sonuçlarım.

anladm cnm inş. iyi çıkar sonuçlarn. bnde onu çok merak ediyorm nasıl oluyor diye. biraz midemde hassas bakalm nasıl oluck.

Orası öyle ben de yaparım yaparım karşılık göremiyorsam keserim öyleyse zaten düşünme hiç

Ya aslında şöyle oldu. Biz telefonda görüşürdük nadiren. O çok uzun zaman önce düşük yaptı. Aynı işyerindeydik. O akşam daha gittik biz.

Sonra işte dediğim gibi telefonda görüşmeye başladık. Ben düşük yapınca eşi "gidelim onlara onlar bize geldi ayıp olur" demiş geldiler bana. Sonra ben hamile kaldım. Eşi eşimi aradı felan hayırlı olsuna. Öyle başladı yakınlık. Ondan sonra doğum yaptığı gün gidecektim işte önceki yazdığım gibi gelişti.

Cardin nasılsın?

Son düzenleme:

Anladım canım o zaman o kadar önemli değil açıklamanı yapmışsın nasılsa en kısa sürede gitmeye çalışırsın,bide gerçekten insanın başı kalabalık olur o dönemde sakin zamanda gitmeniz daha iyi olur.

Kızlar ben bir idrar verip gelicem hastaneye,görüşürüz gelince

Bu cumartesi gideceğim inşallah White. Aman ne bileyim ben öyle çok mıç mıç olamıyorum ya. Zaten bir haftasonu kendime dinlenmek istiyorum. Bir de bana ilk günlerde saçma geliyor gitmek zaten sezeryanlı ne bileyim ondan zaman geçsin diyorum ama "ben olsam hemen gelirdim" deyince kötü oldum. Bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…