Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

ya bılmıyorumgecen ay cok az olmuştum ama sanmıyorum ya ev tasıdım agır tasıdım cok gelırdı heralde

yarın özele gıdeyım ızın alıpta bugun mumkun degıl gıdemem off kotu oldum sımdı

ya bılmıyorumgecen ay cok az olmuştum ama sanmıyorum ya ev tasıdım agır tasıdım cok gelırdı heralde

yarın özele gıdeyım ızın alıpta bugun mumkun degıl gıdemem off kotu oldum sımdı

Bu işlerin ağır kaldırmakla şununla bununla alakası yok bir bebek olacaksa oluyor bir test yap istersen ama mutlaka doktora git. Mekik felan çekme durum netleşene kadar. Benim doktorum 3. aya kadar yürümeyi bile yasaklamıştı mesela.

Son düzenleme:

dogrudur ben gecen seferkı hamılelıgımde 5 gun kanamam vardı ama az azdı ve bıanda test yapayım dedım cıft cızgıyı gordugumde sok olmuştum adet gormustum cünku doktor ıgne falan vermıstı dınlenme vermıştı ama 3 hafta sonra sonlandı ıste nasıp ama suan aynı seylerı yasamaktan cok korkuyorum hayırlısı bakalım evde test vardı eve gıdınce bı yapayım

Bende korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan ama deli gibi de çocuğum olsun istiyorum. Yapacak birşey yok Allah'a sığınıp yolumuza devam edeceğiz.

ben geldim

Geldim

Gelmişken menümü de yazayım: Çorba - Zeytinyağlı bakla - Yoğurt - İslim Kebabı (Makarna ve sütlaç almadım / yemedim)
süpersin

Bende korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan ama deli gibi de çocuğum olsun istiyorum. Yapacak birşey yok Allah'a sığınıp yolumuza devam edeceğiz.

İnsanlar genellikle korktuklarıyla kaşılaşırlar o yüzden korkma biraz önce annemin hastalığından dolayı bendede risk var ama kafaya takmıyorum olursada yaşayacağım varmış derim dedin aynı tavrı bunun içinde takın hiçbir sıkıntı olmayacak Allah ın izniyle whitewishin dediği gibi uzun süre korunmanada gerek kalmadan en yakın zamanda hamiş olcaksın İnşallah

aynen oyle cnm rabbım hayırlısını nasıp etsın

Amin herşeyin hayırlısı olsun ''Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır.'' biz illede hemencik olsun heşey diyoruz ama hayırlıysa olsun demek gerek

Hoşgeldin, Afiyet olsun.

Doğru söylüyorsun off Hatice moralim bozuldu. Eşime bugün bir müşterisi ödeme yapacaktı yapmamış eşim batak o para diyor keyfim kaçtı.

Amin hepimize inşallah. Ne kadar olmuştu düşük yapalı. Bizim gibi korunma süren var mıydı?

tatlım 2011 temmuz ayında yaptım ve 6 ay koprunma verdı sonrasındada korunmasız ılışkı oldu ama olmadı beklemedeyız rabbım nezaman nasıp ederse n bende ne esımde hıcbı problem cıkmadı çok sukurbutun testlerden gectık

Hayırlısı olsun ne zaman hayırlı ise o zaman olsun ben hep öyle dua ediyorum artık.

teşekkür ederim. ah be canım çok muydu

Çoktu Hatice bana göre çok.

Çoktu Hatice bana göre çok.

tüh ya üzüldüm eşin ne iş yapıyor sanırım ticaret...
ticarette buna benzer çok olaylar oluyor ve insanlar güvendikleri zaman hep zarar görüyor babamın işleri sebebiyle o kadar çok şey gördüm yaşadım ki daha dün bile bir sürü şey oldu uzaktayım ama dert bitmiyor umarım zararınız çok değildir ve kolay atlatabilirsiniz özel değilse anlatsana

Anlatayım ama toplantıya gidiyorum 2 saat sora geleceğim. Beklersen sana mesaj yazayım buradan doğrudan anlatmam. Olar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…