Hatice bana bir 15 dakika müsade yemek yiyip geleyim.
afiyet olsun cnm bende çıkarım birazdan öğleden sonra görüşürüz
ya bılmıyorumgecen ay cok az olmuştum ama sanmıyorum ya ev tasıdım agır tasıdım cok gelırdı heraldeHadi ya sizde de mi var sizde neyi paylaşamıyorlar. Hadi gel bugün de üçümüz çene çalalım.
Herşeyin hayırlısı paraya çok ihtiyacınız yoksa içine sinen bir yer olsun en azından zaten bebek olursa da muhtemelen iş olayı yatar.
Hamile olabilir misin???
GÜNAYDINNN....
aynen kaçamak günü oldu vicdanım sızladı resmenbide adeet oldum bu hafta 5 gündür 300 gram veremedim sanırsam hedefe ulaşamıycam bu hafta
Mutlaka bi doktora gitmelisin çalışıyorum diye sağlığını ihmal etme üstelik bebek şüphen de var bence bugun hemen gitmelisin hafat sonuna giriyoruz
bebek öncesi mi 800 mg demişti canım yoksa hamileykenmi? bende folic plus aldım 400mg
Kızlaaaarrrrgünaydın nasılsınız ?
Baktım herkes kaçamak yapıyor ben de dün akşam yaptımama bu sabah resmen badimden su çıkacak şekilde spor yaptım,dans ettim ve gün içinde de normalden az yicem ki dünün açığını kapatayım
Bga cım çikolata ahh ahh rüyalarımı süslüyor resmenama tuttum bu hafta kendimi tatlı istedikçe canım gül kurusu yiyorum meyve yiyorum hem iyi de oluyor bağırsakları da çalıştırıyor
Hatice cim folik asit gebelikte 3 ay kullanılacakmış ama öncesinde de aynı doz da 2 ya da 3 ay kullanmak gerekiyormuş ben de öyle biliyorum
sekerkiz ; tatlım sen bi doktora git bence sonuçta rahatsızlık izin verirler zorlamayla olacağını sanmıyorum o zaman herkesin mekik çekice vs.gelirdi diye düşünüyorum en iyisi ihmal etmemek
Kızlar pazartesi kısmetse smear testi yaptırmaya karar verdim bi aksilik çıkmazsa gidicem.
Bir de bugün arkadaşım gelecek nette olamıcam bensiz sohbet edin ama beni de arada anın olur mu :93:
Şimdilik görüşürüz diyorum erken kaçarsa girerim nete hemen öpüyorum sizi kaçamak yok artıkpazartesi rakamları kontrol edicez unutmayın
ya bılmıyorumgecen ay cok az olmuştum ama sanmıyorum ya ev tasıdım agır tasıdım cok gelırdı heralde
yarın özele gıdeyım ızın alıpta bugun mumkun degıl gıdemem off kotu oldum sımdı
Bu işlerin ağır kaldırmakla şununla bununla alakası yok bir bebek olacaksa oluyor bir test yap istersen ama mutlaka doktora git. Mekik felan çekme durum netleşene kadar. Benim doktorum 3. aya kadar yürümeyi bile yasaklamıştı mesela.
dogrudur ben gecen seferkı hamılelıgımde 5 gun kanamam vardı ama az azdı ve bıanda test yapayım dedım cıft cızgıyı gordugumde sok olmuştum adet gormustum cünku doktor ıgne falan vermıstı dınlenme vermıştı ama 3 hafta sonra sonlandı ıste nasıp ama suan aynı seylerı yasamaktan cok korkuyorum hayırlısı bakalım evde test vardı eve gıdınce bı yapayım
Bende korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan ama deli gibi de çocuğum olsun istiyorum. Yapacak birşey yok Allah'a sığınıp yolumuza devam edeceğiz.
aynen oyle cnm rabbım hayırlısını nasıp etsın
süpersinGeldim
Gelmişken menümü de yazayım: Çorba - Zeytinyağlı bakla - Yoğurt - İslim Kebabı (Makarna ve sütlaç almadım / yemedim)
Bende korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan ama deli gibi de çocuğum olsun istiyorum. Yapacak birşey yok Allah'a sığınıp yolumuza devam edeceğiz.
aynen oyle cnm rabbım hayırlısını nasıp etsın
ben geldim
süpersin
İnsanlar genellikle korktuklarıyla kaşılaşırlar o yüzden korkma biraz önce annemin hastalığından dolayı bendede risk var ama kafaya takmıyorum olursada yaşayacağım varmış derim dedin aynı tavrı bunun içinde takın hiçbir sıkıntı olmayacak Allah ın izniyle whitewishin dediği gibi uzun süre korunmanada gerek kalmadan en yakın zamanda hamiş olcaksın İnşallah
Amin herşeyin hayırlısı olsun ''Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır.'' biz illede hemencik olsun heşey diyoruz ama hayırlıysa olsun demek gerek
Amin hepimize inşallah. Ne kadar olmuştu düşük yapalı. Bizim gibi korunma süren var mıydı?
Hoşgeldin, Afiyet olsun.
Doğru söylüyorsun off Hatice moralim bozuldu. Eşime bugün bir müşterisi ödeme yapacaktı yapmamış eşim batak o para diyor keyfim kaçtı.
tatlım 2011 temmuz ayında yaptım ve 6 ay koprunma verdı sonrasındada korunmasız ılışkı oldu ama olmadı beklemedeyız rabbım nezaman nasıp ederse n bende ne esımde hıcbı problem cıkmadı çok sukurbutun testlerden gectık
teşekkür ederim. ah be canım çok muydu
Çoktu Hatice bana göre çok.
tüh ya üzüldüm eşin ne iş yapıyor sanırım ticaret...
ticarette buna benzer çok olaylar oluyor ve insanlar güvendikleri zaman hep zarar görüyor babamın işleri sebebiyle o kadar çok şey gördüm yaşadım ki daha dün bile bir sürü şey oldu uzaktayım ama dert bitmiyor umarım zararınız çok değildir ve kolay atlatabilirsiniz özel değilse anlatsana
tama tatlım hadi çabuk gelAnlatayım ama toplantıya gidiyorum 2 saat sora geleceğim. Beklersen sana mesaj yazayım buradan doğrudan anlatmam. Olar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?