Bak çok sinir oldum ben de sinir olurum haklısın bu konuda ama lafımı da esirgemem herkes haddini bilecek.
Üzerime alınmam canım özel sektör madurlarındanım ben ne hikmetse de bir tane iş çıkmıyor karşıma
Hımmm geçenlerde çok işim var falan diyordu ondan dedim akşam girer belki ilaç alıcam falan da diyordu belki öğleden sonra işi çıktı dönmedi işe :44:
Ben çıkıyorum tatlım malum yemek hazırlığıyarın konuşuruz yine bu arada burcun Akrep mi diye düşündüm :44: neyse konuşuruz yarın kalorilere dikkat görüşürüz tatlım
ben devlet dairesinde ne olabilir ki diyordum ama o entrikalar o dedikodular o olaylar neler dönüyor neler80 kişiyiz ama 800 kişilik entrika var
neyi paylaşamıyorlar anlamıyorum
giremedim tatlım kötü bişey olmadı da ben yaptımBu arada Hatice görünmedi hiç öğleden sonra umarım kötü birşey yoktur.
yok tatlım bga nın dediği gibi ne yoğun olcak aksine hiç iş yoktu kızlarla toplandık merkeze gittik alışveriş yaptık gezdik eğlendik eeee bide azıcıkAHatice nin bence işleri yoğun ondan giremedi nete
aynen canım ya. yoğunluk nasıl bişey kiOnlar memur onların yoğunluğu olmaz gibime geliyor
Hu hu Hatice nirdesin??
folik asit aldım canım bugün başlıyorum hemen daha önce doktor 1 tane kullansan yeterli gelir demişti siz nasıl kullandınız 1 tanemi içiyim?Hımmm geçenlerde çok işim var falan diyordu ondan dedim akşam girer belki ilaç alıcam falan da diyordu belki öğleden sonra işi çıktı dönmedi işe :44:
Masatakvimi ile karıştırdım o eşiyle aynı işyerindeydi. Ahh özel sektör ahh biliyorum çıkar merak etme ama artık yaz dönemi başlıyor moralin bozulmasın personel planlaması yapılır ama eylül de alımlar başlar malum yaz izinler felan bir de bayram var.
Bende çıkacağım da sohbet ediyoruz diye kaldım. Yarın görüşürüz iyi akşamlar.
Evet canım seni görmek isterdik ama sen gez dolaş ye iç yapmışsınCanım arkadaşlarım ne güzel muhabbet etmiş ben gelemedim muhabbete ama hepsini okudum
giremedim tatlım kötü bişey olmadı da ben yaptımbugün kalori aşımı oldu sanırsam
yok tatlım bga nın dediği gibi ne yoğun olcak aksine hiç iş yoktu kızlarla toplandık merkeze gittik alışveriş yaptık gezdik eğlendik eeee bide azıcıkyemek yedim kaç kalori olduğunu kestiremiyorum çok fena
Canım arkadaşlarım ne güzel muhabbet etmiş ben gelemedim muhabbete ama hepsini okudum
ben devlet dairesinde ne olabilir ki diyordum ama o entrikalar o dedikodular o olaylar neler dönüyor neler
giremedim tatlım kötü bişey olmadı da ben yaptımbugün kalori aşımı oldu sanırsam
yok tatlım bga nın dediği gibi ne yoğun olcak aksine hiç iş yoktu kızlarla toplandık merkeze gittik alışveriş yaptık gezdik eğlendik eeee bide azıcıkyemek yedim kaç kalori olduğunu kestiremiyorum çok fena
aynen canım ya. yoğunluk nasıl bişey ki
ben geldim ama siz gitmişsiniz
folik asit aldım canım bugün başlıyorum hemen daha önce doktor 1 tane kullansan yeterli gelir demişti siz nasıl kullandınız 1 tanemi içiyim?
Aynen tatlım o Eylül ler bitmedi zaten bekle bekle bakalım araştırıyorum sürekli ama inşallah çıkar bebiş de olursa o zaman hiç giremem tabi neyse kısmet bakalım
günaydın kıslar dün demiştimya leke gelmiş diye dun akşama kadar yoktu bidaha ama sporda agır hareketler yaptık mekık hoplama zıplama eve bı geldım yıne gelmış bu saate kadar yok nıye olurkı ya çalışıyorum doktora gıdıcek fırsatımda yok
aynen kaçamak günü oldu vicdanım sızladı resmenEvet canım seni görmek isterdik ama sen gez dolaş ye iç yapmışsın
Kaçamak günü yapmış oldun ben de az önce dondurma yedim
folik asit aldım canım bugün başlıyorum hemen daha önce doktor 1 tane kullansan yeterli gelir demişti siz nasıl kullandınız 1 tanemi içiyim?
Mutlaka bi doktora gitmelisin çalışıyorum diye sağlığını ihmal etme üstelik bebek şüphen de var bence bugun hemen gitmelisin hafat sonuna giriyoruzgünaydın kıslar dün demiştimya leke gelmiş diye dun akşama kadar yoktu bidaha ama sporda agır hareketler yaptık mekık hoplama zıplama eve bı geldım yıne gelmış bu saate kadar yok nıye olurkı ya çalışıyorum doktora gıdıcek fırsatımda yok
bebek öncesi mi 800 mg demişti canım yoksa hamileykenmi? bende folic plus aldım 400mgBen solgarın folik asitini kullanıyordum 800 mg iç dedi doktorum. 400 mg lıktan almıştım ikişer tane içiyordum.
Günaydın kızlar.
Diyet topiğinden geyik topiğine çevirmiş olsakta ben menümü yazayım.
Din bildiğiniz klasik kahvaltımı yaptım
Öğle: Çorba - Kurufasulye - çok çok az pilav hatta pilavı yememek için yemekten kalktım.
Akşam: çiğköfte - mercimek yemeği
1 saat yürüyüş
Bebek öncesi dedi bebek varken de aynen devam ettim.
anladım sanki bebek öncesi daha düşük doz hamilelikte biraz daha yüksek doz gibi kalmış aklımda
naptın canım nasıl gidiyor
offf çok fena o zaman diyet çikolata falan ye bu kadar kalori almazsın o zaman desene senin günlük yürüyüşler küçük bi çikolataya gidiyoAma gelelim asıl probleme ekmek aramıyorum karbonhidratlı yemeklerden şundan bundan uzak duruyorum ama ben çikolatayı bırakamıyorum üstelik engellediğim için kendimi gece kalkıp yiyiyorum. OFfffff
Afyonu patlatmaya çalışıyorum menümden sonraki yazımı gördün mü?
Kızlaaaarrrrgünaydın nasılsınız ?
Baktım herkes kaçamak yapıyor ben de dün akşam yaptımama bu sabah resmen badimden su çıkacak şekilde spor yaptım,dans ettim ve gün içinde de normalden az yicem ki dünün açığını kapatayım
Bga cım çikolata ahh ahh rüyalarımı süslüyor resmenama tuttum bu hafta kendimi tatlı istedikçe canım gül kurusu yiyorum meyve yiyorum hem iyi de oluyor bağırsakları da çalıştırıyor
Hatice cim folik asit gebelikte 3 ay kullanılacakmış ama öncesinde de aynı doz da 2 ya da 3 ay kullanmak gerekiyormuş ben de öyle biliyorum
sekerkiz ; tatlım sen bi doktora git bence sonuçta rahatsızlık izin verirler zorlamayla olacağını sanmıyorum o zaman herkesin mekik çekice vs.gelirdi diye düşünüyorum en iyisi ihmal etmemek
Kızlar pazartesi kısmetse smear testi yaptırmaya karar verdim bi aksilik çıkmazsa gidicem.
Bir de bugün arkadaşım gelecek nette olamıcam bensiz sohbet edin ama beni de arada anın olur mu :93:
Şimdilik görüşürüz diyorum erken kaçarsa girerim nete hemen öpüyorum sizi kaçamak yok artıkpazartesi rakamları kontrol edicez unutmayın
offf çok fena o zaman diyet çikolata falan ye bu kadar kalori almazsın o zaman desene senin günlük yürüyüşler küçük bi çikolataya gidiyo
yeni gördüm cnm
bak ne buldum
Dukan Diyeti Seyir ve Güçlendirme Evresi Malzemeler 2 yemek kaşığı süt Yarım yemek kaşığı tatlandırıcı Göz kararı kakao Süt tozu Hazırlanışı Süt, tatlandırıcı ve kakao çırpılarak kıvam alıncaya kadar süt tozu ilave edilir. Koyulaşması için buzlukta bekletilir. Dukan Çikolata, Nutella Tarifimizi Mutlaka Deneyin
paketini açıp yediğimiz çikolatalara benzemez ama bi alternatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?